for Jan Nosek

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
maromachine
Navigátor

for Jan Nosek

Příspěvek od maromachine »

zdar chlape,za kolik by si mi pustil ty dvě targa okna?je na nich dobré těsnění?na mojí mr2 totiž ne a chčije mi do vnitř.
nebo nevíte někdo,za kolik by se dalo sehnat nové?díkes :D
Jan Nosek
Člen Týmu

Příspěvek od Jan Nosek »

Nazdar, za celou skleněnou střechu (dvě komplet skleněné okna včetně otvírání - ale bez vnitřního tapecírunku) 4000 Kč.
Nejdřív si ale zkontroluj, odkud ti zatéká, jestli nemáš poškozené těsnění na autě nebo ucpaný některý z odtoků vody. V každém rohu je jeden.
honza
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

jestli ti teče dovnitř tak to určitě nebude sklama na targu-když na nich žádný těsnění není, ale vymačkaným nebo spuchřelým těsněním-nový těsnění stojí myslim kolem 8tis.káčé-pouze v toyotě
maromachine
Navigátor

víš kape mi do MRky ve všech 4 místech kde se to těsnění půlí ,mezi targou střechou a a těsněním co v podstatě tvoří rám dveřím,jestli mě teda chápeš?dneska právě jedu k nám do Toyoty v Opavě, ale uvidím, to bude bez tak kasinec :cry:
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

vim-většinou je to přesně v těchle místech už promačkaný těsnění po patnácti letech-zkoušel jsem to v těch místech podlepovat měkou gumou, ale to moc nepomáhá, páč to pak zas netěsní vo kus dál-takže vopravdu nejrozumnější řešení-koupit nový těsnění, nebo to ještě můžou bejt ucpaný ty vodvodný kanálky, rozhodně bych nekupoval to těsnění použitý po někom-protože to si tam dáš přesně to co už tam máš
maromachine
Navigátor

no teďka jsem byl u nás v toyotě a dal mi cenu necelých 2000 za jedno,tak zatím uvidím,však objednat se to dá vždycky.a kde přešněji tam ty odtokové kanálky najde?
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=9576
viz. níže :D
jinak ta cena mě hodně překvapila-já se ptal u nás v toyotě asi před dvouma rokama a řekli kolem 3500,- na jednu stranu
Apollo
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Apollo »

no tak za 2000,-/ks bych neváhal a vyměnil je - taky mi to tam nějak už netěsní, chce to nejdřív zkoukonout ty odtokový kanálky, ale většinou to bude v tý gumě po těch letech to má nárok na výměnu... asi budu schánět koukám že se asi vyplatí zkusit víc servisů
MR2 MkII r.v.1991 115kW dovoz D
maromachine
Navigátor

no pročistím kanálky a uvidím.jinak mě napadlo,že mám doma spešl černý silikon,z keterého se pak stane po zaschnutí taková tvrdčí guma,tak to tam asi natlipu,nechám zaschnout a pak nějak pěkně upravím at to vypadá k světu :D
Odpovědět

Zpět na „MR2“