čidla na ABS

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
pupik.ml
Řidič
Kontaktovat uživatele:

čidla na ABS

Příspěvek od pupik.ml »

Ahoj klucí sháním zadní čidla na ABS nemá někdo šajnu (tušení )??? :lol: - samozřejmě na Mr2...
Toyota Mr2 SW20, 156 PS - heart affair
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

hledej na foru , uz se to tu probiralo ( ne v sekci MR2 ) ale problem i reseni je porad stejne :idea:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
pupik.ml
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupik.ml »

Pavo.B. píše:hledej na foru , uz se to tu probiralo ( ne v sekci MR2 ) ale problem i reseni je porad stejne :idea:

ahoj, dík za poznatek, ja je tam nemám vůbec :) , psal jsem Noskovi, má jednu na náhr. díly, tak uvidim...
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

problem u vetsiny je ze nejdou bez poskozeni vyndat , po tom co jsem jedno rozlamal jsem se na ostatni vykaslal - pitomej plast , mam je na podvozku z Celicy

jinak je to obycejny snimac , ktery normalne stoji par stovek, v toyote par tisic
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
pupik.ml
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupik.ml »

Pavo.B. píše:problem u vetsiny je ze nejdou bez poskozeni vyndat , po tom co jsem jedno rozlamal jsem se na ostatni vykaslal - pitomej plast , mam je na podvozku z Celicy

jinak je to obycejny snimac , ktery normalne stoji par stovek, v toyote par tisic

je mi to jasný, díky
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommyD »

já řešešení mám,to jsi se mě mohl zeptat že je tam chceš na téhle stránce prodávaj Halův snímač http://imfsoft.cz/hardware/prislusenstv ... ac-H02.asp je pro všechny auta stejné čidlo,ted záleží na vás jak to udělat,bud předělat spínače nebo je napojit napřímo a spájet kabely,záleží jestli to budete chtít ještě rozebírat
pupik.ml
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupik.ml »

TommyD píše:já řešešení mám,to jsi se mě mohl zeptat že je tam chceš na téhle stránce prodávaj Halův snímač http://imfsoft.cz/hardware/prislusenstv ... ac-H02.asp je pro všechny auta stejné čidlo,ted záleží na vás jak to udělat,bud předělat spínače nebo je napojit napřímo a spájet kabely,záleží jestli to budete chtít ještě rozebírat

ahoj Tommy, dík za odkaz, ABS taky moc nemusim, jde mi o to to hlavně vyzkoušet s čerpadlem, někdy se mi zdá ta brzda dost tvrdá a těžko se odhaduje cit, hlavně před zatáčkou..nebo ho zkusit udělat na spínač...jen na mokru.
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommyD »

to každopádně jde,stačí odpojit manuálně jeden spínač a ABS na celém autě se automaticky odpojí,takže stačí udělat jedno zadní čidlo na pevno a na druhé zapojit spínač a můžeš si jej zapínat jen na mokru
Odpovědět

Zpět na „MR2“