Příbeh celiky :)
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Příbeh celiky :)
Zdar celikáři, narazil jsem náhodou na tyto stránky a na nich tento příběh - docela mě to pobavilo
http://mojecelica.net/story.php Zajímavě napsané

- MichalS
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Jé, tak to je dobrý 
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Hehe =) nene, nepsala jsem to já, psal to TheEagleMarty píše:Jé ahojto jsi psala ty?
Málem jsem u toho zamáčkl slzu
A tohle je jenom za první rok s Celdou, vzhledem k tomu, že už jí máme 3 roky, tak se můžeš časem těšit na pokračování, až bude trochu čas
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor 
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
neparkujembiscuit píše:artie: ale napiste to trochu vyspelejc uz prosimtakhle je to jak krtecek a auticko
hele neparkujes nahodou obcas v hostivari u nuov? jestli jo, tak uz nase parkovaly parkrat vedle sebe (ale ja tam jsem vzdycky jen na skok).
btw to číst nemusíš, když se Ti to nelíbí =) nebo si napiš svoji dospělou verzi, takhle zůstane takhle hezky "pohádková", když už ta realita všedních dní vůbec tak hezká neni =/
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor 
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Víš co, až napíšeš svoje, tak začni s kritikoubiscuit píše:artie: tak to byla jina modra
ke slohu uz se radsi teda nevyjadrujua at se dari dostat celky do pohadkovy kondice
Hlavně tohle nebylo psáno kvůli komukoli tady, že jste si to náhodou přečetli je věc druhá =)
No, každopádně tenhle thread mi připomněl, proč že jsem tu mlčela