Příbeh celiky :)
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Příbeh celiky :)
Zdar celikáři, narazil jsem náhodou na tyto stránky a na nich tento příběh - docela mě to pobavilo http://mojecelica.net/story.php Zajímavě napsané
- MichalS
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Jé, tak to je dobrý
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Hehe =) nene, nepsala jsem to já, psal to TheEagleMarty píše:Jé ahoj to jsi psala ty?
Málem jsem u toho zamáčkl slzu
A tohle je jenom za první rok s Celdou, vzhledem k tomu, že už jí máme 3 roky, tak se můžeš časem těšit na pokračování, až bude trochu čas
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
neparkujembiscuit píše:artie: ale napiste to trochu vyspelejc uz prosim takhle je to jak krtecek a auticko
hele neparkujes nahodou obcas v hostivari u nuov? jestli jo, tak uz nase parkovaly parkrat vedle sebe (ale ja tam jsem vzdycky jen na skok).
btw to číst nemusíš, když se Ti to nelíbí =) nebo si napiš svoji dospělou verzi, takhle zůstane takhle hezky "pohádková", když už ta realita všedních dní vůbec tak hezká neni =/
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Víš co, až napíšeš svoje, tak začni s kritikoubiscuit píše:artie: tak to byla jina modra
ke slohu uz se radsi teda nevyjadruju a at se dari dostat celky do pohadkovy kondice
Hlavně tohle nebylo psáno kvůli komukoli tady, že jste si to náhodou přečetli je věc druhá =)
No, každopádně tenhle thread mi připomněl, proč že jsem tu mlčela (a proč se k tomu zase vrátím )