Hlavice řadící páky na Yaris 2006
No,pekné..len ten ich popis-ako namontovať je mi akosi podozrivý...
Nech sa na mňa nikto nehnevá,ale ak niekto nie je schopný k danému tovaru poslať podrobný návod na montáž, tak si o tom myslím svoje. Podla tých viet-akokeby sa vyzúvali zo zodpovednosti v prípade,že majitel niečo pokazí (nedajbože urobí nejaký skrat) a už vidím tie opletačky-ako mohol niekto niečo oficialne predávať bez návodu na použitia. Oni ten návod sice majú-podla ich slov,ale nie je asi dostatočne opísaný postup montáže,takže sa zabezpečili takým to vyhlásením.Potom je to už na triko každého "montéra"- A tam je ten pes,čo ho zakopali

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
ale navod si nevidel , necetl tak nemuzes soudit co tam je a co ne , i kdyz je mi jasne ze neobesly vsechny typy aut a nepopsali navod na kazde zvlast a nerekli ze plus napojis na "stribrny kabel s dvema cernejma teckama ktery vede k zapalovaci"
ale kdo nic nedela nic nezkazi ale nic neziska
btw. nestrkejte zivou kocku do mikrovlnky , ja vim v navodu nepisou ze se to nema
ale kdo nic nedela nic nezkazi ale nic neziska
btw. nestrkejte zivou kocku do mikrovlnky , ja vim v navodu nepisou ze se to nema
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Oni tam ale sami píšu,že návod od výrobcu nie je...tak čo...Ja to beriem tak,že je to v zákone a hotovo-chápeš.. Pokial to budem kupovať na burze pod mostom bez bloku,tak OK-neviem,kto mi čo predal a je to moja blbosť,ak niečo pokazím. Ale tuto sa jedná o int. predaj z určitého obchodu
. A na druhej strane-ak by to napr. nešlapalo,tak by ti nemuseli uznať reklamaciu, lebo si sa nedržal návodu...Potom si budem buchať hlavu o páku-aký som ja kok...
Ale nemusí to tak byť-je to len moja dedukcia(nie raz som sa s podobnými vecami stretol a sam popalil--som bohužial jeden z tých nenapravitelných mantinelov
Ale nemusí to tak byť-je to len moja dedukcia(nie raz som sa s podobnými vecami stretol a sam popalil--som bohužial jeden z tých nenapravitelných mantinelov
Naposledy upravil(a) muco dne úte 10.03.2009, 23:49, celkem upraveno 1 x.
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid