upravy pro letosni rok...

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
petrusxxx
Věčnej rejpal

upravy pro letosni rok...

Příspěvek od petrusxxx »

ahoj tak me napadlo jake mate prichystane upravy na tento rok spoilery aj...pokud vse dobre dopadne tak by sem mel mit nove kolecka....
AlkyonE10
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlkyonE10 »

tak já dneska opravil můj spadlý přední nárazník a čeká mě zadní blatník.. trochu rezne.. jinak už se chystám na nasazení nových kol a vylepšení hudby. Co bych chtěl stihnout tak dát do podběhu ledky a podsvítit si podběhy, místo kastlíku na kazety si dát ovládací panel právě pro rozsvícení těch ledek atd a načalounit sedačky a tapecirungy... takže mám co dělat :-D
edit: jo a taky bych chtěl nějaké mastné křídlo, jen nevím kam bych ho přidělal :-)
Toyota Corolla E10 55kW, rv 1996

-TOYOTA DAS AUTO-

Audio & Styling - snazim se o to ale nejsou prachy :-D
žaky
Člen Týmu

Příspěvek od žaky »

Úpravy? nalakovat pravý bok,poškozeny od kyseliny. A komplet zkontroluju techniku a podvozek po zimě. A rozhodně né ozdoby typu "tůning",jsem rád že auto váží necelou tunu a u toho taky zustane.
ex E 9
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Žádné spoilery nebudou, ale pár změn asi bude:
- výměna hučícího ložiska (ještě ale nevím, které to je, zatím moc nehučí)
- instalace dálkového centrálu
- instalace green vložky do airboxu
- možná upgrade audia (plně funkční rádio, na současném mi hrajou jen CD, tuner nefunguje)
- tepování interiéru - mám při podrobném zkoumání špinavé sedačky, tak asi corollka půjde na mokré čištění
- nová kola a pneu na léto (kola už mám, origo 14x6" z E11 G6)
- oprava podsvícení palubky, přestaly mi svítit dvě žárovky na levé straně budíků; pokud se rozhodnu pro opravu, vyměním vše za bílé LED - cílem je dosáhnout bílého podsvícení jako je na E12kách)

...a to je snad vše :)

EDIT - není. Mám v háji prachovky na všech tlumičích, ale snad to do příštího roku vydrží... vyměním pak i tlumiče.
Naposledy upravil(a) Marty dne pon 09.03.2009, 15:17, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
PerryCZ
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PerryCZ »

Pro letosni rok mam planu
- nove alu kola 16" OZ (ale nejdriv je musim sehnat)

A to asi bude vse jelikos pred mesicem jsem dal dost penez do vymeny prevodovky a spojky... tak ja mam na letosni rok asi o upravy postarana :)
Toyota Celica 2.0 GT
Toyota Celica 2.0 GT na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=33639
Toyota Corolla 1.3 16V na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=35106
pajec
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajec »

No u mně se neplánuje nic extra vzhledem k tomu že jsem teď dával nové rádio+zesilovač+sub tak výdaje byly dosti náročné, každopádně ale musím zprovoznit přední mlhovky a udělat něco s tím příšerným třískáním nejspíš od stabilizátorů jak jsem se tady už ptal. No jinak by se mi moc líbilo dát si tachometr,otáčkoměr atd. do bílé barvy, ale vzhledem k tomu, že autům bohužel moc nerozumím :( tak uvidím jestli se do toho budu pouštět. Nerad bych si tam cosik dodrbal. :oops:
Corolla E10 1,3 XLi 16V, 55kW, 4E-FE, r.v. 1996
fildis
Věčnej rejpal

Příspěvek od fildis »

pajec píše:No u mně se neplánuje nic extra vzhledem k tomu že jsem teď dával nové rádio+zesilovač+sub tak výdaje byly dosti náročné, každopádně ale musím zprovoznit přední mlhovky a udělat něco s tím příšerným třískáním nejspíš od stabilizátorů jak jsem se tady už ptal. No jinak by se mi moc líbilo dát si tachometr,otáčkoměr atd. do bílé barvy, ale vzhledem k tomu, že autům bohužel moc nerozumím :( tak uvidím jestli se do toho budu pouštět. Nerad bych si tam cosik dodrbal. :oops:
Tak sežeň někde originál bílý budíky, jako mám já a máš to bez starostí, vyměnit štít zvládně každej :wink:
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila :-D

http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
pajec
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajec »

fildis: No uvidíme jak výjdou finance atd. Každopádně máš to fakt pěkné přesně tak by se mi to líbilo. :wink:
Corolla E10 1,3 XLi 16V, 55kW, 4E-FE, r.v. 1996
1.3 55kw
Manager Týmu

Příspěvek od 1.3 55kw »

Já jestli mi to vyjde finančně tak si koupím nový elektrony ale až jak to bude v práci.A dlouho si chcu si dát repráky do auta tak jak budeněkerý víkend dobře venku tak se na to vrhnu:).Stejně za necelý měsíc jdu na STK-áčko tak tam uvidím na jaké vady přijdou.
Odpovědět

Zpět na „Corolla“