Avensis 1/2006 - autoradio
Nazdar pánové. Mám v tom řazení skladeb nějaký mišmaš. Vysvětlete mi to polopatisticky. Pochopil jsem to tak, že si můžeš na datové médium, ať už je jaké chce, uložit do několika složek pecky, které to heblo potom přehrává stylem jedna složka=1 CD. Náhodný výběr, o který mi jde nejvíc, potom funguje jenom v rámci té jedné složky= jednoho CD. Můžu si nahrát do jedné složky skladeb kolik chci, nebo je to limitované nějakou max velikostí složky. Jasné, že hlavní omezení je jak velké máš medium. Můžu si na datový nosič dát pouze jednu složku a do celkové kapacity do ní naprat mp3, manuálně náhodně navolit první skladbu, potom zapnout náhodný výběr a pustit to. A potom už ať si to hraje podle sebe. Stejně si tam nahraju jenom samé pro mě nej, tak už mi bude jedno co to nasadí, a mělo by to teoreticky vybírat z celé kapacity bez omezení. Je to tak, nebo se mi po určitém množství mp3 ta složka vzepře a víc nevezme?
Toyota Avensis 2.0 D-4D kombi
Toyota Starlet 1.5D
Toyota Starlet 1.5D
takze jsem si adapter poridil taky a ted dopoledne jsem si ho nechal zapojit ve Federalech,ptz kdyz jsem koukal na schema co vse bych musel odstrojit,tak se mi to vubec delat nechtelo!Pres AUX jsem pripojil Ipoda a hraje to paradne!V Ipodu mam kompletne svoji hudbu a uz nemusim vozit zadna cd.Parada 

T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
To mas dobry ale zas to musis postet zvlast z toho ipodu nebo to jde aj pres ovladani radia a na volantu?
Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04
Ex: Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Lexus GS 450h rok 08
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
To jsem nezkousel, ale urcite ovladani na volantu nepujde.A me to tedy nevadi. mam to vyvedeny taky v prihradce pred spolujezdcem,takze je to po ruce. Stejne kdyz jezdim s pritelkyni a to je kazdy den,tak je pusteny radio.Moc ten muj tvrdy rock nemusi a kdyz pojedu sam,tak si navolim co budu chtit.
no vzit by to mohlo, ale co tam das? kdyz das 12 slozek po 99 skladbach tak je max. 1188 skladeb v mp3 s prumernou velikosti 8 - 9Mb na jednu pri kvalite 256 - 320 kbps by bylo 9,5 - 10,5Gb takze 16ku bys moc nevyuzil, teda aspon ja ne, nevim jestli mas to samy zarizeni
Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04
jj ja si dnes vlastne uvedomil,ze je to limitovany poctem slozek. No dnes vyzkousim, jak to spolupracuje s flashkou.
tak jsem to ted vyzkousel,ale flash mi to nevidi. nemam u sebe papir od adapteru, ale rikam si zda neni problem v tom, ze mam svou flashku /8gb/ ve formatu NTFS. Zda treba musi byt ve FATu?
tak jsem to ted vyzkousel,ale flash mi to nevidi. nemam u sebe papir od adapteru, ale rikam si zda neni problem v tom, ze mam svou flashku /8gb/ ve formatu NTFS. Zda treba musi byt ve FATu?
- Toro
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
třeba se to hodí...
http://www.aukro.cz/item549307785_iso_r ... 8_200.html
http://www.aukro.cz/item549307785_iso_r ... 8_200.html
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby

Omlouvám se za gr. chyby

ten Adaptér pro ovládání USB - Flash paměti OEM autorádiem TOYOTA, 55usbty002 se mi moc libi...
...rikate teda ze to bez problemu funguje?
...jak je ta krabicka velka?
...nevyndaval ste nekdo origo radio?Jde mi o to jak tam drzi,jestli je jen nacvaknuty nebo prisroubovany...je mi jasny ze musim sundat ramecek kolem radicky a co dal?
...bavim se o T25 2004 D4-D
...diky
...rikate teda ze to bez problemu funguje?
...jak je ta krabicka velka?
...nevyndaval ste nekdo origo radio?Jde mi o to jak tam drzi,jestli je jen nacvaknuty nebo prisroubovany...je mi jasny ze musim sundat ramecek kolem radicky a co dal?
...bavim se o T25 2004 D4-D
...diky
velikost je tak 1/2 krabicky od cigaret.A vyndani je trosku slozitejsi,ja to mel nekde v PDF a kdyz jsem to videl,tak jsem to sveril servisu.Tam se musi rozebrat stredovy panel,sundat ty listy co jsou na palubce a urcite jeste neco.Ja si to nechal vyvest v prihradce,takze i ta musela ven.Kdybych to delal sam,tak bych mel zrejme velky nervy-))
tak to neni velky,premyslel sem,dat to do prihradky hned vedle rucni brzdy...hudyss píše:velikost je tak 1/2 krabicky od cigaret.A vyndani je trosku slozitejsi,ja to mel nekde v PDF a kdyz jsem to videl,tak jsem to sveril servisu.Tam se musi rozebrat stredovy panel,sundat ty listy co jsou na palubce a urcite jeste neco.Ja si to nechal vyvest v prihradce,takze i ta musela ven.Kdybych to delal sam,tak bych mel zrejme velky nervy-))
...prosimte nenasel bys ten navod v PDF?Sem kutil