Pravý práh na 5th Gen
Pravý práh na 5th Gen
Nemáte někdo čirou náhodou "na skladě" pravej práh na Celicu pátý generace? Já ho mám v takovym stavu, že se bude muset prakticky celej uříznout, jenže druhovýrobu se mi nedaří sehnat (že by se ani nedělala?) a do naohejbání plechu se klempířovi nijak zvlášť nechce. Prej je to blbej tvar
Ford Focus ST (2006) - 2015-????
ex Lexus IS 200 (2000) - 2011-2015
ex Toyota Celica 2.0GTi (1991) - 2005-2011
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
kvítek
jojo na pravo, tam sem si užil zábavy... www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=4546 tak už přišla řada na tebe... mno problem těch prahů je, že na vrakovišti ti uříznou jen celej zadní bok s prahem jako komplet... on je to totiž dá se říct jeden díl v celku... a když by to rozřízli, neprodaj tu druhou část... tam je to totiž nejnáchylnější na korozi. tfuj tfuj ještě že už to mam za sebou, bylo to psycho.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
taky jsem si s BRunnerem pri vyrezavani prahu uzil svy , par vraku tu na dily je i kdyz vyrezat ten prah neni zadnej med - my jsme znicily dve rozbrusky a najit nejakej v dobrym stavu taky bude horsi a jeste auto musi byt dost rozebrane coz tady ma malokdo
zalezi jak to mas moc zrezly a kde , jinak sikovnej klempir by to jiste zvladl
zalezi jak to mas moc zrezly a kde , jinak sikovnej klempir by to jiste zvladl
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Hm, já to čekal, že se asi nezadaří, ale tak víte co... Zkusil sem to.
Budu toho klempíře muset nějak ukecat, aby to naohejbal. On to naohejbá, ale bude záležet, kolik si za to řekne, no...
Jinak práh je teda v katastrofickym stavu. Celica byla na ten práh kdysi bouchlá. Skoro 4 roky (co jí mám) ten práh vypadal OK, až najednou mi při mytí auta projela prahem ruka a najednou koukám - 20cm díra To bylo někdy v prosinci. Teď už je tam asi 30cm díra a podle zvuku při poklepání na práh bych to viděl na vyříznutí asi metrovýho kusu prahu, takže prakticky celej
Budu toho klempíře muset nějak ukecat, aby to naohejbal. On to naohejbá, ale bude záležet, kolik si za to řekne, no...
Jinak práh je teda v katastrofickym stavu. Celica byla na ten práh kdysi bouchlá. Skoro 4 roky (co jí mám) ten práh vypadal OK, až najednou mi při mytí auta projela prahem ruka a najednou koukám - 20cm díra To bylo někdy v prosinci. Teď už je tam asi 30cm díra a podle zvuku při poklepání na práh bych to viděl na vyříznutí asi metrovýho kusu prahu, takže prakticky celej
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
nejdřív
zkus to známý trio... Novou VES II (tam byla zelená UK, ale právě nabořená do toho prokletýho pravýho boku--- ale třeba tam maj ještě jinej stuck) , Hradešín a Kutnohorskou... když si vzpomínám jak sem to řešil taky s klempířem... řikal mi to samý, když se to nepovede sehnat, přinejhorším by to udělal sám, ale nechtělo se mu... když sem pak přivez ten celej bok, zasvítili mu očka a řikal, wow tak to se dá sehnat? To je jak nový, perfektní. Třeba budeš mít štígro.
Jinak ono je lepší stejně to celý pěkně odchlípnout... odbodovat atd, aby se uklidil ten bordel za-prahem, a nad nim- to je ostatně vidět na fotkách.
Kdyžtak to taky blejskni, 30cm díru sem ještě neviděl...měl sem tak 7cm po bouchání gumovou palicí....
i když jak sem si bral teď auto po výměně kotoučů a desek, tak tam stál nissan almara... ale to bylo mooooc.... z obou stran naprosto sežraný prahy, blatníky nakousaný no hazarder, nechápu jak tohle může mít STK?:lol:
Jinak ono je lepší stejně to celý pěkně odchlípnout... odbodovat atd, aby se uklidil ten bordel za-prahem, a nad nim- to je ostatně vidět na fotkách.
Kdyžtak to taky blejskni, 30cm díru sem ještě neviděl...měl sem tak 7cm po bouchání gumovou palicí....
i když jak sem si bral teď auto po výměně kotoučů a desek, tak tam stál nissan almara... ale to bylo mooooc.... z obou stran naprosto sežraný prahy, blatníky nakousaný no hazarder, nechápu jak tohle může mít STK?:lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
Asi moc neporadím, fakt je to hodně o štěstí, tak snad na něco narazíš na nějakým vrakovišti. Ale jestli máš práh v takovým stavu jak píšeš, tak se připrav, že bys měl udělat generálku i nosníků pod sukní, protože ty mají nejen estetickou fci.
Micron: Nemáš prosimtě nějaký fotky, jak se klempíř popral s těma nosníkama? Jinak o tom tvým topicu bych býval ani nevěděl, je to dobře zdokumentovaný. Ptám se ale taky proto, že tohle není nemoc jenom celic, ale i coroll. Tak abych si už dělal představu, na co se mám připravit. Důkaz místo slibů...
Jinak moje zkušenost je, že hodně zachovalý prahy se většinou schovávají pod plastovýma (už od výroby ale) prahama. Nevybavuju si žádnou 5g celicu, co by tak byla od výroby vybavená, ale třeba se pletu.
Micron: Nemáš prosimtě nějaký fotky, jak se klempíř popral s těma nosníkama? Jinak o tom tvým topicu bych býval ani nevěděl, je to dobře zdokumentovaný. Ptám se ale taky proto, že tohle není nemoc jenom celic, ale i coroll. Tak abych si už dělal představu, na co se mám připravit. Důkaz místo slibů...
Jinak moje zkušenost je, že hodně zachovalý prahy se většinou schovávají pod plastovýma (už od výroby ale) prahama. Nevybavuju si žádnou 5g celicu, co by tak byla od výroby vybavená, ale třeba se pletu.
Holomek!
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
víc
fotek nemam... beztak už sem si připadal při tom focení jak nějakej dozorce, ono to neni moc příjemný makat na autě když ti tam pořád micron stojí za zády s foťákem Ale co zajímalo mě to, jak to vypadalo tam, kde neni vidět. Myslim, že ten borčus na nosnících byl spíš povrchovej, tak to nějak asi obrousil, možná zpevnil a natřel nějakou chemkou aby to znova nechytlo. tomu už nerozumim, ale věřim, že to tam "vydes-infikoval" solidně.
Re: nejdřív
Ona to samozřejmě neni díra 30x30cm ale je to asi 30cm dlouhá prasklina, kterou skoro po celý dýlce vpoho prostrčim prsty, takže široká cca 3cm. No, nic moc hezkýho...micron píše:...30cm díru sem ještě neviděl...
-
- Věčnej rejpal
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Tak včera jsem úplně náhodou... možná nějaká konstelace hvězd v souhvězdí raka... nebo co No protože víme, že jediný a zásadní místo, kde 5g reznou a občas se tam udělaj i díry, že tak tady máte řešení.
Nový prahy ne z Prahy to sem si nabrousil klepeta jaký zlatíčko tohle vyrábí?
http://www.superdily.cz/zbozi/35152/lem ... -89-93.htm 1500,-
http://www.autodoplnkyrall.cz/lem-prahu ... /d-103980/ 1100,-
brutal
si na to pěkně posvítíme...
mimochodem od toyoty stojí práh v rozmezí 7000,- - 5.000,- hahahahahahaha nějakej vychechtanej smajlík potřebuju
Vsadil bych boty, že to je produkt od www.klokkerholm.com (ty maj i ty perfektní nárazníky za 1000,- Ale buďto to je úplná novinka, a nebo konečně přišli po xx letech, co jim to leží na skladech se ztracenýma číslama
Nový prahy ne z Prahy to sem si nabrousil klepeta jaký zlatíčko tohle vyrábí?
http://www.superdily.cz/zbozi/35152/lem ... -89-93.htm 1500,-
http://www.autodoplnkyrall.cz/lem-prahu ... /d-103980/ 1100,-
brutal
si na to pěkně posvítíme...
mimochodem od toyoty stojí práh v rozmezí 7000,- - 5.000,- hahahahahahaha nějakej vychechtanej smajlík potřebuju
Vsadil bych boty, že to je produkt od www.klokkerholm.com (ty maj i ty perfektní nárazníky za 1000,- Ale buďto to je úplná novinka, a nebo konečně přišli po xx letech, co jim to leží na skladech se ztracenýma číslama