problém s čidlem na zavírání dveří
problém s čidlem na zavírání dveří
Nevěděl jsem jak téma nazvat ,tak jsem to nazval trochu blbě,ale teď k tomu problému.
Byl jsem ve středu v myčce,někam zatekla voda kam neměla a od té doby mi to ukazuje že mám otevřený dveře a svítí ve dveřich ty lampičky,momentálně je to odpojené od baterky,zkoušel jsem to nechat vysušit na tom kontaktu u spulujezdce i řidiče,promačkávat a nic. Vzhledem k tomu,že nejsem manuálně zručnej tak jsem zamítl že bych se do toho nějak sám pustil. Ani nevím kde může bejt chyba,jestli v tom gumovým kontaktu nebo někde jinde.
A tímto se Vás chci zeptat,jestli jste náhodou někdo neměl s tímto taky problém.
Díky předem.
Byl jsem ve středu v myčce,někam zatekla voda kam neměla a od té doby mi to ukazuje že mám otevřený dveře a svítí ve dveřich ty lampičky,momentálně je to odpojené od baterky,zkoušel jsem to nechat vysušit na tom kontaktu u spulujezdce i řidiče,promačkávat a nic. Vzhledem k tomu,že nejsem manuálně zručnej tak jsem zamítl že bych se do toho nějak sám pustil. Ani nevím kde může bejt chyba,jestli v tom gumovým kontaktu nebo někde jinde.
A tímto se Vás chci zeptat,jestli jste náhodou někdo neměl s tímto taky problém.
Díky předem.
na 3 dveřích jsem žádnej spínač jako je u dveří nenašel,asi to bude v tom zámku,ale když pořádně bouchnu s bočními dveřmi nebo s kufrem tak to na zlomek sekundy blikne,ale nejde mi to do hlavy. Byl jsem v myčce několikrát a nestalo se mi tohle,těsnění je všude ok,ty gumičky co jsou na těch spínačích jsou taky ok,takže někde se něco asi uvolnilo. V pondělí jedu každopádně do servisu,jezdit s klíčem na baterku není moc dobrý
- Kysi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Super, to uz sem taky dlouho hledalPavo.B. píše:www.gorcak.cz
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)