mison píše:Tak si sprav do kabiny tlacitko na palivovu pumpu. Mozno to tocenie naprazdno ma nejaku funkciu-premazanie motora. Hlavne je ze na druhe tretie otocenie naskoci
Trhanie motora
vies, toto je len obchadzanie problemu, ja ho chcem vyriesit. Lebo este pred cca pol rokom to startovalo normalne, takze nejake nahradne riesenia sa mi velmi nepacia. Radsej by som bol keby bolo vsetko seriove a v poriadku, len kedze sa v tom kazdy nadejny mechanik rozhodol vyzurit, tak to tak vyzera.
tvoj problem je v tom ze ti casom unikne tlak z trubiek cize mas len 3 mozne zavady:
1, spatny ventil na palivovom cerpadle
2, opotrebovane sedlo na regulatore tlaku paliva
3, netesnost medzi cerpadlom a regulatorom
ide o to ci ti to odstranovanie stoji za to. regulator stoji cca 3000sk, palivove cerpadlo ani nechcem vediet. navyse aj v dokumentacii sa pise ze tlak musi byt udrzany len po istu dobu.
1, spatny ventil na palivovom cerpadle
2, opotrebovane sedlo na regulatore tlaku paliva
3, netesnost medzi cerpadlom a regulatorom
ide o to ci ti to odstranovanie stoji za to. regulator stoji cca 3000sk, palivove cerpadlo ani nechcem vediet. navyse aj v dokumentacii sa pise ze tlak musi byt udrzany len po istu dobu.
Celica All-trac
takze som si nechal vyblikat chybove kody z riadiacej jednotky a vysli mi dva problemy, ktore by mohli byt pricina mojich problemov a to je kod 21 (Heated Oxygen Sensor HO2S) a kod 24 (Intake air temparature (IAT) sensor - open/short circuit). Takze z toho mi vyplyva lambda sonda a cidlo teploty nasavaneho vzduchu. To druhe je dost mozne, kedze na inom fore chlapik opisoval podobne priznaky ako mam ja a po zapojeni cidla nasavaneho vzduchu prestali.
Tim co ti vyblika jednotka bych se zabyval jako prvni veci protoze to zrejme bude to ono. jinak jenom doplnim - me ta vymena ventilu 100%pomohla, auto jezdi jako dirve...
dotaz - to cidlo nasavaneho vzduchu je kde ? ve vaze vzduchu?
dotaz - to cidlo nasavaneho vzduchu je kde ? ve vaze vzduchu?
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
-
- Člen Týmu
Palivove cerpani
Zajimalo by me, jestli tenhle neduh s podavanim paliva az pri startu ma i Celica 6. generace... Nevite?
takze som vo faze, ked motor jazdi ako drak, konecne sa mi zda ze ten pisany vykon je aj vidiet, ale pruser je to, ze mi to zle startuje aj za tepla a nemam pocit, ze je to palivom. Spravi mi to taku vec, ze nastartuje, vylezu otacky na cca 1200rpm a chcipne to. Vacsinou mi to chyti az na treti krat. Co by to mohlo ovplyvnovat? Podla diagnostiky je vsetko v poriadku. A dalsia vec, kde je na 3SGE umiestnene cidlo otacok motora?
jak tady ctu nektere problemy tak se s nekterymi mohu naprosto ztotoznit, takztez mi pri studenych startech motor spatne startuje, nespina se sytic - az teprve co trochu proslapnu plyn, a za studena velmi spatne jede, pri prislapnuti ma tendenci se zadusit...
je mozne ze je to sytic? co to muze zpusobit? nejake cidlo co sytic spina? cidlo teploty vzduchu?
je mozne ze je to sytic? co to muze zpusobit? nejake cidlo co sytic spina? cidlo teploty vzduchu?