Zdarec, mám dotaz můžete někdo napsat nebo hodit sem návad jak vyměnit žárovku v ovladači pro nastavení topení ten prostřední otočný ovladač a nastavování kam to má foukat ten pravý ovladač? Jedná se mi hlavně o to jak demontovat panel, kde jsou jaké úchyty ať něco nepolámu.
Jo a ještě se mi trochu zasekává ta páčka na přepínání nasávání vzduchu, když ji posunuu doleva na uzavřenou cirkulaci uvnitř auta tak nedojede až do konce. Čím to může být?
Jedná se o corollu E11
Za každou radu dík moc. M.
Výměna žárovky v podsvícení ovladače topení
Výměna žárovky v podsvícení ovladače topení
Corolla E 11 liftback 1,6 4A-FE rv.98
Sundas vsechny 3 kolecka z ovladacu topeni a myslim, ze i z toho prepinaku vzduchu (staci za ne zabrat) a pod temi kolecky jsou sroubky, ktere vysroubujes, pak staci zapacit sroubovakem po stranach celeho panelu a vyskoci ven. Pod tim panelem jsou zarovky, co maji v kazdych autodilech. To ze packa na uzavrenou cirkulaci nedojede az do konce, je ok, ale pokud by te to trapilo, tak sundej prihradku pred spojujezdcem a podivej se, jestli klapka pro uzavreni venkovniho vzduchu se uplne uzavira (az to budes mit sundane, tak to najdes). Je tam i misto, kde se da pripadne nastavit aretace toho lanka, co ovlada tu klapku.