Novacek
Novacek
Zdravim vsechny,
dneska jsem se stal hrdym majitelem avensis 2.2 D-CAT 130kw kombi(2007). Presedlal jsem z peugeot 406 2.0 hdi, takze zatim jen koukam s otevrenou pusou.
Rad bych se zeptal na par veci: mam navigaci (cestina samozrejme chybi, me staci anglictina), ale mapy jsou z roku 2007, jsou nekde nejake nove mapy (ja sice stejne pouzivam tomtoma ve svem mobilu).
Havarijni pojisteni na kradez ? Jak moc se tyto auta kradou (myslim ze moc ne, protoze kazdy rekne hnusny japonec). Jestli ma smysl davat do auta zarizeni type defendlock....
A potom jeste tak vseobecne na co bych si mel dat pozor.
Diky moc....
dneska jsem se stal hrdym majitelem avensis 2.2 D-CAT 130kw kombi(2007). Presedlal jsem z peugeot 406 2.0 hdi, takze zatim jen koukam s otevrenou pusou.
Rad bych se zeptal na par veci: mam navigaci (cestina samozrejme chybi, me staci anglictina), ale mapy jsou z roku 2007, jsou nekde nejake nove mapy (ja sice stejne pouzivam tomtoma ve svem mobilu).
Havarijni pojisteni na kradez ? Jak moc se tyto auta kradou (myslim ze moc ne, protoze kazdy rekne hnusny japonec). Jestli ma smysl davat do auta zarizeni type defendlock....
A potom jeste tak vseobecne na co bych si mel dat pozor.
Diky moc....
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Pojištění na krádež se dá pořídit, proti havarijnímu je výrazně levnější.. na mojí 1997 Corollu to vyšlo tuším na 2900 ročně, což je krása.
Jak se kradou... Toyoty obecně moc ne, ale na debila zloděje, kterej to neví, narazit můžeš
Navigace nevím, osobně nejsem příznivec vestavěných navigací. Ale nedávno se to tu někde řešilo...
Jak se kradou... Toyoty obecně moc ne, ale na debila zloděje, kterej to neví, narazit můžeš

Navigace nevím, osobně nejsem příznivec vestavěných navigací. Ale nedávno se to tu někde řešilo...
Byť se vozy zn. Toyota takřka nekradou, tak souhlasím s tím, co napsal Marty. Pojištění proti krádeži na 2 roky staré auto bych si já osobně určitě udělal. Teď mi dostal kamarád, kterej si před týdnem koupil VW Golf V, r.v.05 a řekl mi, že si ho nehodlá pojistit proti krádeži... Navíc bude parkovat v Praze, Plzni... Auto nemá ani defend lock, alarm... Prostě nic.
Toyota Avensis 1.6 + LPG 81 kw 4A-FE '98
Spíše jsi měl na mysli cenu havarijního poj. nebo poj. proti krádeži... Že by Ti zámek páky zlevnil povinný slyším poprvé.camry97 píše:tak obecně se říká že zámek páky snižuje cenu povinneho ručení ale taky to 100 procentní není stačí vyšlápnout spojku a jde to na odtah ale každy zabezpeceni je lepší než žádný
Toyota Avensis 1.6 + LPG 81 kw 4A-FE '98
Tak ceskou prirucku jsem nikde nesehnal, jenom polskou, ta je tady:lampacz píše:jo a este bych potreboval aspon v anglictine nebo cestine prirucku k autu ? Potrebuji zjistit nejake ovladani pocitace atd... Nemecky umim jen par vet (typu Zaplatit... Zasrana kocicka, jsem vrah lidickych deti, ...)
http://rapidshare.com/files/114756234/I ... 3-zbix.rar