dovoz do SR z CR
dovoz do SR z CR
je to unas mozne, len sa chcem opytat, ci mate cislo motora v technicaku... ???
-
- Věčnej rejpal
někdy ano, ale číslo motoru se dá na požádání při eidenčníí kontrole zapsat. Jsou u nás tři typy techničáků. Jeden nemá již kolonku na číslo motoru, ostatní ano a pokud nebylo požádáno o výmaz čísla motoru. Takže dělá se to tak, že se před odjezdem do SR udělá v ČR evidenční prohlídka. A dle umluvy EU musí být dovoz možný pokud je doloženo národní schválení, nebo homologace v zemi původu.
RAV4 D-CAT
Pokud je motor označen typově, např 4E-FE, tak když je vyměněnej za 4E-FE, tak je to jedno, jinak musí být proveden výmaz a zapsání, pokud je označen číslem
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila
http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila
http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
- fajry
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
zaujímalo by ma, kde v CZ sa dajú vybaviť prevozní značky a čo všetko to obnáša. Vie mi niekto poradiť? Ďakujem!
Slovensky Toyota klub:
ToyotaTeam Slovakia
www.toyotateam.sk
sluzobak
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9
ToyotaTeam Slovakia
www.toyotateam.sk
sluzobak
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9
prevozní značky
Dělal jsem to asi před 3 týdny, na bývalém DI. Nebyl žádný problém. Chtěli velký a malý TP, SPZ, doklad o pojištění, vyplnit dva nějaké formuláře (jsou i na netu u registrů vozidel). Vše se vyřídilo na počkání, nový slovenský majitel si na místě auto na měsíc pojistil a dostal za asi 450 Kč plechové převozní značky a myslím, že velký TP.
honza
Tygr: Napře dmusíš mít provedený tzv. test originality (90 Euro bez dokladu), pak po mě chtěli uzavřenou pojistku (jedinej kdo dělá krátkodobý pojistky na Slovensku je Allianz a nejkratší je měsíční za 53 Euro), dále potřebuješ kolek 1250 SK (to je tuším 70,50 Euro). Vypníš formulář Odhlasenie vozidla. Pak už jen vystojíš frontu na DI. Jo ještě po mě chtěli u okýnka fotokopie starého techničáku a zelené karty z té pojistky...
Tohle je verze pro odhlášení slovenskýho auta a odvoz po vlastní ose do ČR. Jenže nikdo se mi neptal, takže myslím že je to stejné i pokud to vezmeš na plaťáku.
A velké varování. POŘÁDNĚ SI PROŠTUDUJ SLOVENSKÝ TECHNIČÁK AŤ NEDOPADNEŠ JAKO JÁ!!!
Tohle je verze pro odhlášení slovenskýho auta a odvoz po vlastní ose do ČR. Jenže nikdo se mi neptal, takže myslím že je to stejné i pokud to vezmeš na plaťáku.
A velké varování. POŘÁDNĚ SI PROŠTUDUJ SLOVENSKÝ TECHNIČÁK AŤ NEDOPADNEŠ JAKO JÁ!!!