t-23

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
haitaur
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

t-23

Příspěvek od haitaur »

Čau chlapi chci se zeptat jakto je s gumama okolo dveří předním skle atd. daj se oddělat nebo jsou přilepený a nejdou sundat a budou se muset přelepit? když bych si chtěl nastříkat auto. Pokud s tím máte někdo zkušenosti tak dejte vědět moc dík za jakoukoliv odpověď.
Toyota Celica 1.8 16v VVT-I 7.g
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

Myslim, že se to při sundavání stejně poškodí....takže budeš muset dávat novej bauset....
:-) Celda 6g, ST202-SS, 1994, 129 kW
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Vše tam je na oboustrané lepící pasky tak jde to sundat.jak jsem to po lakovně skládal,tak jsem koupil tekuté hřebíky a drží jak přibité.
Obrázek
Stanly
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanly »

Amadeus píše:Vše tam je na oboustrané lepící pasky tak jde to sundat.jak jsem to po lakovně skládal,tak jsem koupil tekuté hřebíky a drží jak přibité.

Nevíš kde by se dali popřípadě sehnat,teda myslím mimo toyotu?
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Člověče nevím asi nikde v druhovýrobě.naštěstí to sundali opatrně,tak nikde to neroztrhli,tak jsem to použil zpátky.Ale zjištoval jsem to v toyotě a za komplet jedny dveře 2500 kč.Je tam těsnění na dveře+pod dveřmi a na rám kolem skla na kastli.
Obrázek
elviiis
Manager Týmu

Příspěvek od elviiis »

no nevim ale při ceně kvalitního laku je 5tis za novej bauset na oboje dveře celkem prd... to nechtěj vědět kolik bude stát kolem předních oken... na nissan 200sx přední bauset ítis... zadní oknu i gumou (zvlášť nelze je to navulkanizované) 2x 14tis a zadek dalších 11tis...
Carlos Sainz limited 2468/5000
Odpovědět

Zpět na „Celica“