Otáčky po startu

vše ohledně modelové řady Carina
Odpovědět
paul.151
Člen Týmu

Otáčky po startu

Příspěvek od paul.151 »

Zdravím, mam problém s Carinou E (r.v. 1996, 1.6 xLi, 4A-FE). Při startu občas otáčky vyletěj až na 4000 rpm a po pár vteřinách spadnou klasicky na "sytič", cca 1400 rpm. Sice se to děje jenom občas, ale normální mi to fakt nepřijde. Jindy se stane, že se "sytič" ani nechytne a studenej motor po pár vteřinách v nízkejch otáčkách zdechne. Má někdo nějaký nápady čim by to mohlo bejt? Díky
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Pokud Ti i kolísají otáčky tak zkontrolovat chladič, zda neuniká kapalina,...to mi dělalo taky, když mi unikala voda kolem pumpy,...ale když Ti to i zdechá tak by tam mohlo být i něco více. Je třeba se kouknout pod kapotu co se tam děje zda vše je jak má,...pak pátrata dále,... :wink:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

čidlo teploty chladicí kapaliny, třeba?
Pepa
Manager Týmu

Čidla

Příspěvek od Pepa »

josuk píše:čidlo teploty chladicí kapaliny, třeba?
Zřejmě těch čidel na teplotu je tam víc , ale kde je hledat ? :cry:
ToyotaCarina E 2,0 GLi
Toyota Corolla 2E 1,3 GL
Toyota Corolla Verso D4D 2,2
becvys
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od becvys »

Jsem na tom podobně. Nedělá to pořád. Občas po studeném startu také kolísají otačky. Když ale zdechnu motor a nastartuji znovu už to zas nedělá. Asi taky nějaké čidlo budu muset překontrolovat.
tekiler
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tekiler »

ArnieGT píše:Pokud Ti i kolísají otáčky tak zkontrolovat chladič, zda neuniká kapalina,...to mi dělalo taky, když mi unikala voda kolem pumpy,...ale když Ti to i zdechá tak by tam mohlo být i něco více. Je třeba se kouknout pod kapotu co se tam děje zda vše je jak má,...pak pátrata dále,... :wink:
hmm mizi mi kapalina z chladice, takze ted dolivam destilku, a po startu mi kolisaji otacky, nedrzi se na sitici, toz na to musim kouknout
1 z 10 mechaniků opravdu autum rozumí, ale všichni si to o sobě myslí!!!! TOYOTA CARINA E WAGON 96 1.8i 79kw -
7a-Fe
Odpovědět

Zpět na „Carina“