TS 23 LPG
Takže jenom pro info, to kolísání otáček na diagnostice závada č.300 a 302 prý špatné spalování na druhém válci. Následoval reset a doporučení nejezdit na plyn. Nicméně po cca 300km jízdy výhradně na benzín se kontrolka rozsvítila znova a já jel znova na diagnostiku. Tentokrát buď váha vzduchu nebo lambda - obojí jak tu již bylo zmíněno. Následoval reset a dneska se mi rozsvítila znova, tak to nechám a uvidím, co bude následovat. Otáčky zatím drží a lítá v pohodě, tak uvidím.
- Kenny
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
ja plyn schvaluju pokud je sekvencni nevidim problem-a to ze vsichni hazou zavady na plyn je blbost to je prezitek. Jako doporucuju to obcas projet jak tu nekteri pisou "dat tomu kudlu" at se to promaze protoze plyn je suchy ale lpg je zapojene ve zjednoduseni tak ze odpojis dvouma relatkama (po paru) vstriky cerpadlo a vse jede dal aby treba nezasychal palivovy filtr jinak lpg nic jineho nenarusuje protoze u sekvencniho neni cim narusene ani vedeni vzduchu jak u klasiky takze ta zavada neni tim ze je tam lpg ale proste zavada..... a hlaseni o zkratu na kostru vstriku to pise prave kvuli odpojeni kostry.
TeLe 1000R - rpm11200
nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo
1UZ-FE
H.-C32
nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo
1UZ-FE
H.-C32
Přesně tak, ten plyn tam nicemu neprekazi a do otacek to zenu pres benzin, takze si holka jenom mlaská
Jinak: ve Vyškově jsem tuhle svojí krásku koupil a tímto zdravým Kotassovi
Mimochodem, kdyby měl někdo postřeh k tomu, jaké svíčky jsou nejvhodnější, dejte mi plís echo. Chystám se na výměnu. Dík..
Jinak: ve Vyškově jsem tuhle svojí krásku koupil a tímto zdravým Kotassovi
Mimochodem, kdyby měl někdo postřeh k tomu, jaké svíčky jsou nejvhodnější, dejte mi plís echo. Chystám se na výměnu. Dík..
- Laser Beam
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
ts 23 lpg
Při dnešních cenách benzínu uvažuji o lpg,prý se montuje nějaká nádržka s olejem na mazáni ventilů.Jakou značku byste doporučili,jedná se mi o sekvečni plg.Libor tady psal,že se dá využít i jinak.
- Vazli
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: ts 23 lpg
ale prestavba vyjde draho ne?Pavel Liška píše:Při dnešních cenách benzínu uvažuji o lpg,prý se montuje nějaká nádržka s olejem na mazáni ventilů.Jakou značku byste doporučili,jedná se mi o sekvečni plg.Libor tady psal,že se dá využít i jinak.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Sekvenční plyn je cca 40000. Nádržka s olejem je hloupost. To se suchým motorem je mýtus ještě z doby předělávání aut která používala od výroby olovnatý benzín. To že se má občas projet na benzín je kvůli vstřikum a zbytku palivového systému.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp