Cau lidi,
moje karka Ave 1999, 2.0TD ma namotano 185 000 km a z cista jasna se zacly ozyvat loziska predni napravy. Par tydnu jsem to ignoroval, ale ten hukot je cim dal silnejsi.
Takze budu muset holt dcerkam rozbit prasatka a poridit nove.
Otazka do plena zni: Menili jste je? Po kolika km asi tak? Doporucite mi vyrobce ND.
Neni to lacina zalezitost, prvni nastrel v servise byl cca 2500,- bez dph za kus.
Diky za reakce.
Loziska predni napravy
Loziska predni napravy
Avensis combi wagon, 2.0 TD, 2C-TE, 1999, stříbrná metla - král je mrtev
Ať žije král - Avensis combi wagon, 2.0 TDI, D-4D, 2002, tmavě modrá metla
Ať žije král - Avensis combi wagon, 2.0 TDI, D-4D, 2002, tmavě modrá metla
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Loziska predni napravy
tak první nástřel ceny jde hooodne mimo, za tu cenu máš hned dve ( a to se bavím o prvovýrobových Kanaco ).jarmil píše:Cau lidi,
moje karka Ave 1999, 2.0TD ma namotano 185 000 km a z cista jasna se zacly ozyvat loziska predni napravy. Par tydnu jsem to ignoroval, ale ten hukot je cim dal silnejsi.
Takze budu muset holt dcerkam rozbit prasatka a poridit nove.
Otazka do plena zni: Menili jste je? Po kolika km asi tak? Doporucite mi vyrobce ND.
Neni to lacina zalezitost, prvni nastrel v servise byl cca 2500,- bez dph za kus.
Diky za reakce.
Problém je že jsou tam dve ložiska a na abych identifikoval která máš potřebuji VIN ( kdyžtak do SZ ).
Každopádne 1. verze stojí u nás 1385,- czk a 2. verze 1466,-czk ( obojí vč. DPH )
je možno i levnejší druhovýrobu ( JC ) za 939,- vč DPH ale je to pouze u jedné verze..
pokud máš zájem postni mi to VIN a zjistím - dodám.