SHANIM LP BLATNíK LZ BLATNíK L DVEŘE A ZRCATKO 6G.

vše ohledně modelové řady Celica
T-Zed
Člen Týmu

SHANIM LP BLATNíK LZ BLATNíK L DVEŘE A ZRCATKO 6G.

Příspěvek od T-Zed »

Dneska ráno mě trefil borec před barákem a zrušil mě celej levej bok. Tak kdyby jste nekdo neco měli tak dejte vedet. Za hodinu dodám foto.
Naposledy upravil(a) T-Zed dne pát 20.02.2009, 15:46, celkem upraveno 1 x.
T-Zed
Člen Týmu

Příspěvek od T-Zed »

Obrázek[/img]
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

save blue

Příspěvek od micron »

Pro modrý mam slabost... + jednou mi taky kdysi před barákem nacouvalo nějaký pako do zadního blatníku, navíc zdrhnul a nenechal ani vizitku asshole...

dveře a mirror máš tady: http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=8613 jestli ještě jsou, a na přední blatník a zadní celou část, kterou ti rádi odříznou dle libosti zkus: http://www.toyotavrakoviste.cz/obr/dily/640/32-3.jpg puzzle :twisted: ale nevim jestli už se po týhle pomerančádě nezaprášilo... :wink:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
T-Zed
Člen Týmu

Příspěvek od T-Zed »

jo diky. vsem jsem napsal tak uvidime jestli nekdo neco ma. nastesti to odnesli jen plechy. Jo a vzal me offroadem tim ramem co ma ve predu.
T-Zed
Člen Týmu

Příspěvek od T-Zed »

Takze uz mi chybí akorát přední levej blatník. Tak kdyby jste nekdo meli tak sem s nim. Díky
T-Zed
Člen Týmu

Příspěvek od T-Zed »

Tak borec me prodal dvere i se zrcatkem pred nosem. takze shanim L dvere, L zrcatko a LP blatnik
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

ach ta rklama

Příspěvek od micron »

sem radši neměl nic zveřejňovat takhle online :-) bastardi jsou všude :-) nenasytný požírači dílů... mno budeš muset obvolat další wreckowiště... ale na kutnohorský mi minulej tejden řikal, když sem si tam bral zadní ramínka... že se pomalu těší na 6g... tak by se tam něco mohlo ocitnout možná... moc hodnej človíček! :wink:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
T-Zed
Člen Týmu

Příspěvek od T-Zed »

Díky zavolám tam a uvidíme. Doufám ze mi to zas někdo nevyfoukne
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Jak ty to děláš Microne jakmile já někde přijdu po mně chtějí téměř vždy 2 násobek ceny jak řeknou do telefonu.A na Kutnohorský obzvlášť mám špatnou zkušenost.Budu tě posílat po díly.Microne když tam zajdeš a bude možnost koupě za babku levej ukazatel směru přední ten ,,průsvitnej bílej":lol: napíšeš mi??? Mám ho prasklej ten úchyt zevnitř.To je mimo já vím T-Zede.Zpěťák bych pomohl ale na tý rozbitý co mám nebyl i když jsem s ním počítal ale kluk mi proto dal slevu když jsem to auto bral.Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
T-Zed
Člen Týmu

Příspěvek od T-Zed »

Takže zrcatkn nemáš? A co dveře ty by byly? Stačí mě jenom plech bez skla tapecu a stahovacky
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Je to již zadáno.Někdo byl nešikovnější jako ty a taky to rozbil ale sám a zarezervoval jsi to.Jinak když se ti potrefí někde event.Ta směrovka tak mi dej vědět T-Zede já ji mám v pořádku navenej jen zevnitř mi chybí to ouško.Optám se ti na dveře ještě kamaráda, většinou ale když chtějí prodat tak ne jen plech ale vše vcelku bez tapeců a cena je jinde pak.U tebe je dobrý že ti to zaplatí pojišťovna když ti to rozbil někdo jinej a máš vinníka.Zatím Doky
T-Zed
Člen Týmu

Příspěvek od T-Zed »

No zaplatí pojišťovna...... Si odectou amortizaci 50% a budu rád kdyz mé to nejak tak vyjde. Hold pojišťovny jsou vych*any
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Já vím ale přece jenom se to dá udělat tak že z toho nebudeš mít ztrátu neboj šikovný servis to dokáže udělat tak že ztrátovej snad nebudeš bylo by to škoda tak pěkné auto doplácet pokuď jsi ty nic nezavinil.S pojiťovnama je vždy problém a i s amortizací.Nové zákony by měli tohleto zohlědňovat co se týče opravy do ceny nových dílů bez ohledu na stáří vozidla při jejich úplném zničení.Je to dost velká sviňárna pro majitele starších vozidel doplácet na něco co nezničili.S těma dvěřma se budu ptát.Dám ti vědět.Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

kouzlo komunikace

Příspěvek od micron »

Doky> asi... já mam zkušenosti různý... podle toho co člověk shání... ono to ovlivňujou různý faktory... počasí, nálada, problémy, nebo naopak pohoda, ton hlasu, tak na ramena sem volal nejdřív do Hradešína, pak do Nový Vsi... ale než sem stačil doříct, že by to mohlo bejt i z jiných toyot, tak jen: nemáme nashle. Na kutnohorský naopak pohoda... stavte se, něco tu vyberem. Studuju marketingovou komunikaci ve službách, a dost si všímám, jakej je rozdíl mezi firmama... Kutnohorská má u mě 1* i v zimních měsících, ves a hradešín za 2-3 ale nesmí pršet a bejt zima :lol: Ne jako sem spokojenej se všema... dobře se doplňujou, a tam tam i tam mě zachránili a udělali mi radost. PS: ceny 6g dílů se možná měněj taky podle toho, že těch aut je na díly míň a zájem je větší... poptávka převyšuje nabídku ach ta ekonomie :lol:
PS2> teď se tam ale nechystám... chci mít klííídek a ceny neovlivňim :wink:
ObrázekObrázekObrázek
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

Čus...koukni se do sekce inzerce...typan tam rozprodává celdu....mluvil jsem s nim....levá strana je celá dobrá a je tam 2.0 129 kW...taky ok...jinak psal jsem ti i SZ :wink:
:-) Celda 6g, ST202-SS, 1994, 129 kW
Odpovědět

Zpět na „Celica“