problem motora Carina 1.8 benzin E

vše ohledně modelové řady Carina
Odpovědět
harmony
Člen Týmu

problem motora Carina 1.8 benzin E

Příspěvek od harmony »

Ahojte chlapci,nedavno som kupil Toyotu Carinu,vsetko bolo fajn az pokial sa motor nezacal haprovat...po nastartovani bezi suvisle a pekne,vyjdem na dialnicu prejdem asi zopar mil,a zrazu zacne trhat,respektive mam pocit ze motor ide na tri valce,dva valce..s autickom zacne triast...sem tam ked idem na dlhsie trasy sa to z nicoho nic upravy,ja mozem zase sliapnut na plyn a citim tah....stava sa to najme ak postojim dlhsie v zapche,a posuvam sa na jednicke na nizkych otackach...ale skusil som aj to,ze som sa snazil ho nazvyme to prevetrat vyssimy otackami..nepomohlo....akokeby motor sa sam rozhodoval,kedy pojde na 4valce,a kedy mi bude zrat nervy...kupil som ju za 500libier..dam ju na srot..ale je mi ju luto,lebo ked ide na 4valce,je to zihadlo najme nad 5tis.otacok..som smutny,som amatar do aut..v servise mi uz vymenili originalne sviecky..aj kable..aj tu zmes som kupil na cistenie do paliva,dva krat..chlapi poradte co s tym??ak nevyliecim auticko pojde na srot....DAKUJEM
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

leješ tam kvalitní benzín? tady začni...
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
harmony
Člen Týmu

Příspěvek od harmony »

..ano,som casto tankoval na Shell...ale teraz beriem benzin iba s Tesco alebo Asda..je lacny...co sa tyka pohonej latky,pred Carinou som mal Audi 80 Tdi,a tankoval som do nej tak isto lacnu naftu..no isla ako jedna pila..ale necham si poradit,Dakujem
harmony
Člen Týmu

Příspěvek od harmony »

..prepac,chcel som povedat,ze aj pred tym ked som tankoval drahy benzin auticko tak isto skakalo..a kedze denne tocim aj 200mil,cena benzinu je pre mna rozhodujuca..
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

taky posledni dobou "leju" Tesco a bezproblemu
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Jeste me napada palivovy a vzduchovy filtr.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
pepa559
Člen Týmu

Příspěvek od pepa559 »

Kdyz takhle cukala Jawa, byla ucpana dirka na odvetravani nadrze, kde potom vzniknul podtlak a benzin spatne dotikal. Kdyz se jelo chvili na volnobeh, zase se to na chvilku spravilo. Nemuze to byl u Cariny neco podobneho?
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

je to palivový filtr.
RAV4 D-CAT
harmony
Člen Týmu

Příspěvek od harmony »

Caute chlapci,no bol som vcera v servise,ehh,objednal som novy klobucik na rozdelovac,plus palec,namontovali to...a???nic,motor skakal jedna radost...stale tri valce..potom mi mechanik hovori,pockaj idem na diagnostiku,chlapci stale rozpravam o tom,ze tu stoji hodina v garazi od 60 do 100libier na hodinu,tak som bol rad,ze ten clovek mi to pozeral za darmenko...tak tahal kable jak ancu za vlasy,kruti z hlavou,hovori sviecky nove,kable nove,klobucik a palec novy,palivovy system cisty,lebo som dva krat ho cistil s tou kapalinou specialnou na cistenie...nakoniec vytiahol kabel od vstrekovaca??benzinoveho??injector....na prvom valci...druhy isiel,treti isiel,stvrty isiel po vytiahnuti....iba prvy nesiel..hovori,to musi byt ten vstrekovac a elektornicka ci co porucha..neska som posiel na vrakovisko,vymontoval som ten isty za desat euro,namontoval na moj..a jejjjjjjj,Carinka ma tah jak jedna piiiiilaaaa......teraz sa ukazal Toytacky zvuk a sila,sak to na 6tis otackiek trha asfalt..no neviem si predstavit co robi taka nekaa sportova verzia..no napisal som Vam to,aby aj iny ak budu takto chaosit,skusili to co ja...Dakujem pekne Vasemu klubu,a majte se pekne.
chuli
Člen Týmu

Příspěvek od chuli »

NO ZAJIMAVY,1.8 BENZIN V CARINE A VADNY VSTRIKOVAC,TO SAME JAK JA PRED MESICEM KDY JSEM HO TU SHANEL STARSI..PRISTE AZ MI ZAS BUDE VYNECHAVAT MOTOR,JDU ROVNOU PO TEHLE ZAVADE..PROSTE NA 1.8 SE JIM VSTRIKOVACE NEPOVEDLY :mad:
TOYOTA CARINA 1.8 COMBI 7A-FE
CB-10 CHULI
Odpovědět

Zpět na „Carina“