Kde jsme koho potkali ;-)
- Enginedriver
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- Praetorian
- Řidič
- Laser Beam
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- Bozsky.Paja
- Navigátor
 kecas fakt jo... mno tak jestli si mne videl kdyz sem jel z CB do meho domova, tak jsem snad predjel, jen 3auta, jel jsem na spotrebu...
 kecas fakt jo... mno tak jestli si mne videl kdyz sem jel z CB do meho domova, tak jsem snad predjel, jen 3auta, jel jsem na spotrebu...  ale rano jsem zaspal a to jsem se hezky projel, pripadal jsem si na silnici, jako kdyz jedu slalom
  ale rano jsem zaspal a to jsem se hezky projel, pripadal jsem si na silnici, jako kdyz jedu slalom   
 No tak jeste ze jsi nezdravil, to by byla ostuda
 , dyt mas stribrnaka, doufam ze Ti jezdi
 , dyt mas stribrnaka, doufam ze Ti jezdi  
- Bozsky.Paja
- Navigátor
Já jel taky stříbrným  ...ale němčourem radši vystrkovat nos nebudu
 ...ale němčourem radši vystrkovat nos nebudu  . Cecílii sem poslal asi v kilu do svodidel, takže ta je teď mimo provoz, ale na Plzeň by měla bejt v cajku...uvidíme jak dorazí zbytek dílů z japan
 . Cecílii sem poslal asi v kilu do svodidel, takže ta je teď mimo provoz, ale na Plzeň by měla bejt v cajku...uvidíme jak dorazí zbytek dílů z japan  ...No ráno si předjížděl jak vzteklej, ale odpoledne jenom to jedno auto před tebou
 ...No ráno si předjížděl jak vzteklej, ale odpoledne jenom to jedno auto před tebou 

...ale němčourem radši vystrkovat nos nebudu
 ...ale němčourem radši vystrkovat nos nebudu  . Cecílii sem poslal asi v kilu do svodidel, takže ta je teď mimo provoz, ale na Plzeň by měla bejt v cajku...uvidíme jak dorazí zbytek dílů z japan
 . Cecílii sem poslal asi v kilu do svodidel, takže ta je teď mimo provoz, ale na Plzeň by měla bejt v cajku...uvidíme jak dorazí zbytek dílů z japan  ...No ráno si předjížděl jak vzteklej, ale odpoledne jenom to jedno auto před tebou
 ...No ráno si předjížděl jak vzteklej, ale odpoledne jenom to jedno auto před tebou 
Celica 6.gen, 1.8 120k....Soul of Japan...Kde většina aut končí, Celica začíná...

- Bozsky.Paja
- Navigátor
No auto je už v opravně a dává se dohromady, na stolici už bylo provedeno rovnání, tak teď už se dělá jenom plechařina. Bylo to bouchnutý od zadních kol doazdu, víko kufru, zadní část boku a zadní nárazník. Pak ještě světlo. Ale vše by mělo být tak do týdne opraveno. Blázníš? Cecilku na zimu vyměnit za zadokolku a ještě němce?  ...Já nemám cecilku jenom na leštění...je to účelovka
 ...Já nemám cecilku jenom na leštění...je to účelovka 

Celica 6.gen, 1.8 120k....Soul of Japan...Kde většina aut končí, Celica začíná...

Jestli myslis tu stribrnou T23 s takovou cernou kerkou, tak jsem do toho videl nastupovat jednoho vietnamce. Ty tam bydlis?Enginedriver píše:Tak kdopak má v Nuslích taky stříbrnou T23? SPZ 4A1 ****, dneska stojí na Nuselský kus od Kloboučnický...a já přímo naproti se stejným autem
Ja tam bydlel se svou t 23 docela dlouho. To jsme se museli nejak minout