Ochrana podběhů
Ochrana podběhů
Zdravím. Potřeboval bych vědět, jestli jste někdo někde nenarazili na nabídku plastů do zadních podběhů na E10. Z výroby je tam plast jenom na straně řidiče a nechrání celej podběh, no a já jelikož mám ještě lemy zachovalý a i když teď mám od podzimu celej podvozek natřenej, tak bych to tak rád zachoval a dal tam ty plasty. Nevím jak to mají E11, proto jestli se můžou jejich majitelé podívat, jestli tam mají plasty? Je totiž velká pravděpodobnost, že by mohly pasovat. E12 už výplně mají, ale mají taky jinou nápravu a člověk by si s tím musel pohrát. Vzpomínám si, že sem tu kdysi narazil na odkaz na ty plasty, ale bylo to do AE92 myslím. Nebo možná verze 4x4 měly výplně...
Teď v zimě jezdím skoro furt s podběhama vyplněnýma sněhem, že o to dřu kolem když zatáčím.

Teď v zimě jezdím skoro furt s podběhama vyplněnýma sněhem, že o to dřu kolem když zatáčím.
Holomek!

Na E11 to maji tady:  http://www.aci.cz/default.asp?cls=spres ... rid=106540   ale jestli to bude pasovat, nevim ale asi jo

EX:Toyota Corolla E 11 1.3 Compact 63 KW/120 Nm

Chci se tady obecně poradit, výplně sem ještě na autě nezkoušel a i když teď mám jarní prázdniny, tak díky maturitě se k tomu dřív jak v červnu (i díky počasí) nedostanu. Přesto, výplně bych chtěl nejspíš umístnit pod lemy - aby se mezi nimy a plastem nemohla držet špína. Na druhou stranu nechce se mi do auta vrtat žádný šrouby apod. Napadá někoho nějakej spolehlivej způsob uchycení? 
Z bouraných aut mám z předních výplní takový S-ka, který se zaháknou za lem a druhej konec se zahákne za plast, jenže je to ještě durch prošroubovaný a to bych zase musel vrtat do auta

Musím něco vymyslet.

Z bouraných aut mám z předních výplní takový S-ka, který se zaháknou za lem a druhej konec se zahákne za plast, jenže je to ještě durch prošroubovaný a to bych zase musel vrtat do auta
Musím něco vymyslet.
Holomek!