Kdo umí sehnat svody včetně downpipe až ke catu 3SGE

vše ohledně modelové řady Celica
avenger
Řidič

Kdo umí sehnat svody včetně downpipe až ke catu 3SGE

Příspěvek od avenger »

Nejraději bych performace svody ale žádné až na HKS za 20tis jsem nenašel, na ebay jen 3SFE/5SFE nebo je tam psáno 3S-GE 1.8l což je hovadina, nepochopím jak mohou prodávat když ani neznají motory daných vozů...

Nebo pokud někdo umí za zajímavou cenu originál sem s nabídkou
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

podívej sem http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... sc&start=0 myslím že zakazkové by mohli být to praveé ne? :twisted:
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
avenger
Řidič

Příspěvek od avenger »

to každopádně ale...
tak ted už vím žepokud to odstartuje bude tam i výroba svodu a celých výfuků vč výrobku z nerezi
a já na to docela spěchám :(
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

to je jen nové místo. Výroba samozřejme funguje.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

u nas na SR to robi Jan Ferkovic,, alebo inak Jafer,, ak chodis na pokec,, tak tam ma nick Jafer1,, on sa zivi vyrobouz vyfukou
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

downpipe - ??
hod co je to za auto .. downpipe na nonturbo aute neexistuje.
svody klasické na NA výroba cca dva týdny ( max) když dodáš origo ( kvuli obkreslení přírub atd.. ) otázkou je zda chceš na vzhled nebo i na výkon, jakou verzi ( 4-2-1 nebo 4-1 atd.. ).

pokud ti jde o výkon je třeba dodat celé auto ( kvuli prostoru atd ).

pokud máš zájem ozvi se o více informací na telefon 602 474765 cca od středy mužem na tom začít pracovat.
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

ja muzu zapujcit origo svody , vali se mi v garazi :D , bohuzel ostatni casti uz jsem prodal
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Můžu zapůjčit taky origo svody na 2,0 6.G přední část parohy.
Nějaké ty auta doma jsou.
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

kluci super.. to se bdue mooc hodit alespon si mužeme udelat výkresy.. ( samozřejem za to bude nejaká slevička pokud se pro naše svody rozhodnete :) )
Vzhledem k tomu že svody budeme delat primárne na výkon, nebudou nerezové, ale uvažujeme o použití kvalitní fýfukové oceli + povrchová uprava + omotání termopáskou. Zbytek výfuku ( za svody ) není problém udelat ze stejného materiálu ( životnost v našich podmínkách bez garáže s celoročním provozem cca 4-5 let ) nebo z nerezi ( dražší materiál ).
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Budete předpokládám dělat podle stavu výfukového traktu možná na TA 22 takže taky budou určitě alespoň na ,,opis" s tím můžeš počítat z mé strany.Ty svody z 6 G 2,0 kW ti můžu dát kdykoli budeš potřebovat.Mimochodem spíše mám zájem o přesnou kopii nerezového koncáku na 6G můžu poskytnout origo s tím že bych akceptoval že to bude využito pro další generace :lol:tak kdyby tě tahleta ponuka zaujala dej vědět :lol: Honzíku.
Nějaké ty auta doma jsou.
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

jeste me napadlo ze bych mohl srovnat svody z 3S-GE s 5S-FE , vypadaji hodne podobne - tak jestli nejdou zamenit
avenger
Řidič

Příspěvek od avenger »

Idaho píše:downpipe - ??
svody klasické na NA výroba cca dva týdny ( max) když dodáš origo ( kvuli obkreslení přírub atd.. ) otázkou je zda chceš na vzhled nebo i na výkon, jakou verzi ( 4-2-1 nebo 4-1 atd.. ).

pokud máš zájem ozvi se o více informací na telefon 602 474765 cca od středy mužem na tom začít pracovat.
downpipe - myšleno ta další část za přírubou kde je vlnovec až ke katu, bohužel auto už mi stojí rozebrané jinde a rozmontovat a poslat svody by bylo zdlouhavé, je to na celicu GTi páte generace, četl jsem i o 5SFE ale první věc je že je to určeno hlavně na MR2 takže ta část ke katu je jiná a další věc jak na tom bude poté auto výkonově...

Toyota mi origo nabízí za 11tis což jsem zamítl a nějaké hybridy na ebay kde kvalita asi nebude nic moc vychází cca na 5tis

Pokud pan Idaho udělá nabídku budu vážný zájemce a určitě ne jen já jelikož na 3S-GE je dílů opravdu po málu!

co se týče výkonu - spíše jde o nahrazení již značně zdeformovaných sériových děravých svodů takže stačí jen nahradit
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

avenger píše:
Idaho píše:downpipe - ??

downpipe - myšleno ta další část za přírubou kde je vlnovec až ke katu, bohužel auto už mi stojí rozebrané jinde a rozmontovat a poslat svody by bylo zdlouhavé, je to na celicu GTi páte generace, četl jsem i o 5SFE ale první věc je že je to určeno hlavně na MR2 takže ta část ke katu je jiná a další věc jak na tom bude poté auto výkonově...

Toyota mi origo nabízí za 11tis což jsem zamítl a nějaké hybridy na ebay kde kvalita asi nebude nic moc vychází cca na 5tis

Pokud pan Idaho udělá nabídku budu vážný zájemce a určitě ne jen já jelikož na 3S-GE je dílů opravdu po málu!

co se týče výkonu - spíše jde o nahrazení již značně zdeformovaných sériových děravých svodů takže stačí jen nahradit
pokud jde o náhradu origo svodu, kde nebude podmínka výroby z nerezu tak myslím že nabídneme kvalitní svody z výfukové oceli za lepší cenu než Toyota.

Ted jsem mluvil s kolegou co delá propočty a pokud bychom použili výfukářskou ocel ( nejaká zušlechtená s povrch upravou atd.. nevím ja se v tom tolik nevyznám, materiály mne ve škole nebavily :D )
Tak svody+první část výfuku ( vč vlnovce a příruby na napojení na origo výfuk ) bychom meli vč. montáže, a nových těsnění zvládat do 8-9tis. Tomu kdo přijde jako první a zapujčí i auto ( abychom vše správne vyměřili atd ) tak určite nějaký bonus vymylsíme.
Pokud bychom to delali z nerezi bylo by to trosku dražší ( hlaven se to velice špatne ohýbá ).
Svody bude možno doadt za příplatek i rovnou omotané thermotec páskou od DEI.
avenger
Řidič

Příspěvek od avenger »

Tak to je skvělá cena! V mém případě montáž netřeba, to už zvládnu sám.
Teď se ještě zeptám, jak velký rozdíl by byl kdyby se svody udělali z nerezu? U tohoto motoru by to výkonově asi stejně moc znát nebylo ne? :) ( potrubí bude komplet - catback Mongoose)

Jediné o co mi jde aby to nerezlo :) To co tam mám teď je jako ementál.

No pokud to bude svody,těsnění,vlnovec (díra pro lambdu tam předpokládám bude :)..) tak by jsme se určitě nějak domluvili. Ale jak říkám s tím oměřením to v mém případě nejde tak snad pokud se najde jeětě někdo další co by do toho šel, případně někdo kdo má ND ...
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

ty svody bych mohl Idahovi hodit pristi tyden , s tim premerenim nevim - bracha mi auto nepujci :evil: jedine to odvoka odmerit z 1,6 ( ja vim , blbej napad )

ja se rovnou zeptam - sli by podle litinovych svodu vyrobit trubkove ? na 4A-FE casto praskaji - myslim si ze by se par kousku udalo - akorat je problem s mistem - precijen ty litinove jsou celkem male ( kratke ) :D
Odpovědět

Zpět na „Celica“