Co si myslíte o duelu Logan 1.4 vs. Celica 1.8
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
4age druhé generace a 4agze jsou stejné motory. Gze se od ge liší jen pisty. Proto když se někde objeví druhá generace ge je okamžitě pryč. Stačí vyměnit pist za gze a začít foukat na 0.8bar. Což obnáší 250-270koní. Oba dva 5ventilové motory z hlediska další úpravy jsou bezcenné. Třeba formule atlantic používá právě atmosférové 4age druhé generace s výkonem 240/12000. A když se koukneš na silver nebo black top z hlediska jejich konstrukce tak zjistís že tahle úprava už nemá žádné pokračování.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
to jako stačí jen přehodít písty?libor12 píše:4age druhé generace a 4agze jsou stejné motory. Gze se od ge liší jen pisty. Proto když se někde objeví druhá generace ge je okamžitě pryč. Stačí vyměnit pist za gze a začít foukat na 0.8bar. Což obnáší 250-270koní. Oba dva 5ventilové motory z hlediska další úpravy jsou bezcenné. Třeba formule atlantic používá právě atmosférové 4age druhé generace s výkonem 240/12000.
co přesně máš namysli tím "začít foukat na 0.8bar" ??
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
Toyota Corolla E9 1.3 Hatchback 4-door
Facebook - SeeJ. Photography
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
koupis motor, sezenes kovany pisty a dalsi nove performance dily, srouby, tesneni abys s tim nemel starosti, spojku atd.. kdyz chces mit ten liborovo udavany vykon
hodis tam turbo nebo kompresor a tlacis oktavky do prikopu
ty peti ventily jsou krasne na vykon atmosfery ale jak pise libor uz z nich vic clovek nedostane jsou na hranici atm "PEKLA"
kdyby moje celda byla zadokolka uz bych tam ten Idahuv motor rval , na predek to neni takova zabava
ty peti ventily jsou krasne na vykon atmosfery ale jak pise libor uz z nich vic clovek nedostane jsou na hranici atm "PEKLA"
kdyby moje celda byla zadokolka uz bych tam ten Idahuv motor rval , na predek to neni takova zabava
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Ty pětiventily jsou Silvertop a Blacktop? jestli jsem správně pochopil....Pavo.B. píše:koupis motor, sezenes kovany pisty a dalsi nove performance dily, srouby, tesneni abys s tim nemel starosti, spojku atd.. kdyz chces mit ten liborovo udavany vykon
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Bacha na toto: http://www.autorevue.cz/Bleskovky/Sport ... fault.aspx
Pavo: njn, to znám... já asi do poladění corollky půjdu až co koupím rodinné auto a corollka nebude jediný prostředek. Takže času dost...
Pavo: njn, to znám... já asi do poladění corollky půjdu až co koupím rodinné auto a corollka nebude jediný prostředek. Takže času dost...
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Reknu Ti Marty jednu věc. Corollu jsem kupoval s tím,že ji mám na rok a pak pujde do šrotu. Ovšem,když jsem se svezl..... a slyšel ge a jeho ochotu jít k hranici 8200.... koupil jsem radeji do baraku druhe htp a s timhle si hraji sam
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-