Co si myslíte o duelu Logan 1.4 vs. Celica 1.8
- Toro
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jééé to znám to mi taky občas říkaj na mého Wagónkalibor12 píše:... a pak jsme se potkali na benzíne chodí okolo auta - mého a říká "slušná kamuflaz"
Na prdely mam nalepené vlevo 2.čísla hned vedle sebe... a to 14 bez tečky A ta mrška jede, když chce
http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pi ... ic_id=3206
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby
Omlouvám se za gr. chyby
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
to si piš že ano! a už se těším až corollka dostane nové ebc kotouče,4pist trmeny na zadní nápravu,hyd. rucku,žluté koni a výkon se usadí na 200hp. Zkrátka "pocket pocket" neboli japonská "fau zwei"CharlieCh píše:Ser na litr, za ten jeho ksicht to určitě stálo
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Idaho tam teď přímo má 4age 92kw kompletní motor převodovka,elektrika za velice ale velice zajímavou nabídkovou!!! cenu. V tvém případě otázka zástavby 2dní. A co se týká financí také jsem si včera koupil svareci poloautomat za 17. Původně jsem chtěl tak do 8mi ale když jsem dostal 7000slevu...
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jenže když fouknes tvé stávající fe je zcela reálná go do 20000km nehledě k tomu že ge které má idaho na prodej je druhá generace 5žebro s kovanou klikou a ten se používal jako základ pro gze. I toy sport uvádí pro tento sériový 10500ot a doporučuje ho pro přestavby na turbo.
Přesně jak říkáš, dá se říct že to je vylepšený a upravený cosworth. (četl jsem)libor12 píše:Máš to ve schránce. Trochu se tam pohrab. 4age mi hodně připomíná cosworth. Nebo lépe,řekl bych že je to vylepšená kopie cosworth.
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
Toyota Corolla E9 1.3 Hatchback 4-door
Facebook - SeeJ. Photography
Chci se zeptat, zatím sem po tom nikde nepátral, ale zajímalo by mě co takhle přeplňovat 4A-GE ale ty 20 ventilový verze, ať už silvertop nebo blacktop? Čistě teoreticky a trošku aji finančně nastínit, je vhodnější kompresor z GZE nebo turbo? Protože co jsem si četl, jak píše Idaho, když si člověk ten motor nechá dovézt, tak už je lepší se do něho podívat, no a když už se do něho podívat, proč to taky trochu nevylepšit?
Já osobně zatím v krátkodobým horizontu, jakožto student, o tom zatím jenom špekuluju. V první řadě si musím obstarat nějakou tu jednu stopu a je toho jaksi moc a financí málo...
Já osobně zatím v krátkodobým horizontu, jakožto student, o tom zatím jenom špekuluju. V první řadě si musím obstarat nějakou tu jednu stopu a je toho jaksi moc a financí málo...
Holomek!
Mohl by si to nějak co nejlépe vysvětlit, či udělat návod? toto mě zajimálibor12 píše:Jako ten motor se upravuje velice snadno tak jak je. Stačí vzít tvis a říznout potrubí a zkrátit o 30mm. Svody primární větve 1120mm sekundární 420mm a je 15koní doma.
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power