Co si myslíte o duelu Logan 1.4 vs. Celica 1.8
- Tequilla
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Já myslel, že je to komplex Škodovkářů, ale asi se to šíří jako virus na ostatní majitele podobně úžasných "vozů".
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
- Toro
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
biscuit píše: takovy poctive udelany, technologiema natriskany, bezpecny, na silnici stabilni a spolehlivy rumunsky auto - to proste budi respekt, jen co jeho motor zaburaci, nebo se jeho kontura objevi na horizontu...
Jel jsi někdy v Rumunsku? Na vlastní oči jsem viděl na dálnici něco jako Multikáru s fůrou písku a ha té fůře byl maník s lopatou a zahazoval díry v asfaltu PÍSKEM
Na dveřích měly nějaké logo...
Takže už to vypovídá za své
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby
Omlouvám se za gr. chyby
No nedávno, když v nějakém Tv pořadu recenzovali Logana, tak tam vytáhli pro zajimavpost i tuhletu potvoru a holka co v tom jela, teda nebyla moc nadšená. Ale možná to bylo spíš špatným technickým stavem toho vozujosuk píše:btw: tak dacie 1300
byla docela pohodlný auto...
celá ta diskuze je na ... srovnává se nesrovnatelný, a kdyby se jelo třeba to Rumunsko a zpátky s naloženejma autama a klimoškou tak mám vážnou obavu, že jestli se zakladatel tohohle vlákna o auto pořádně nestará, tak by to logan vyhrál...
btw, nějak nevím, co si mám představit pod tím tvojím: pořádným staráním ? Ono asi obecně čeldy jsou dost poruchové auta, že. A určitě v porovnání s nejlevnějším autem uplácaným z rumunského bahna.
Ty budeš Jošuku nejaký DaciaLover nebo co, že ti to furt nedá spát.
biscuit, čoveče máš recht.
čelda 1.8 (97)
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak ted jsem si dal logana 1.6 jako zakusek po dobrem obede s mojí 20let starou rolkou 1.6 asi sebou začnu vozit fotak,protože ten výraz v obličeji,když on v 190 byl na konci svých sil a ja teprve řadil 5 stal opravdu za to! na "stará kolena" jsem si našel opravdu dobrou zábavu a podobně jsou na tom i řidiči takových F1 jakými jsou oktávie f tdi na hlínách plivající při akceleraci brikety z výfuku i kdyz ta radost me zrovna včera stála 1000kč blokové pokuty udelene na místě
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Josuk,to vůbec není strach z Dácii či nějakého jiného auta. Prostě to je jejich boj. Jedu si 130 po dálnici a on přeci nepojede za mnou. Nebo když jede on 130 a já si ho dovolím předjet. Jeho 250000-400000 auto přece nebude předjíždět 20lety zrezly plech. A vůbec se nebráním tomu aby mě někdo předjel. Nedávno když jsem velice slušně konkuroval audi a6 a pak jsme se potkali na benzíne chodí okolo auta - mého a říká "slušná kamuflaz"
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
- Toro
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jééé to znám to mi taky občas říkaj na mého Wagónkalibor12 píše:... a pak jsme se potkali na benzíne chodí okolo auta - mého a říká "slušná kamuflaz"
Na prdely mam nalepené vlevo 2.čísla hned vedle sebe... a to 14 bez tečky A ta mrška jede, když chce
http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pi ... ic_id=3206
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby
Omlouvám se za gr. chyby