parkovacie senzory
parkovacie senzory
Chcem si nechať namontovať parkovacie senzory na Avensis. Vie mi niekto poradiť značku a typ čo nejlepších senzorov - do zadu!. A nakoľko mam strieborne auto a čierne bodky vzadu sa mi veľmi nepáčia pozná niekto originál strieborné, alebo treba všetko len prelakovávať. Díky moc za každú odpoveď.
Avensis 2.0 VVTi
2004
147 k
2004
147 k
na www.jablotron.cz si vybereš. A zajímavá je novinka, kde jsou 3 čidla na černé liště přímo na rámeček RZ. O tom přemýšlím.
Ave 2002 - zlatá metal, liftback
detekční vzdálenost 0,3 - 1,5 mFikus píše:na www.jablotron.cz si vybereš.
Tam kde tyto snímače končí, já začínám. Tedy je to celkem na dvě věci. Nebudu říkat na které

Ono je to asi o tom, ze nema smysl prodavat snimac koncici na nule. Couvaci sensor ma zjednodusovat (pomahat) nekterym jedincum se spatnou prostorovou orientaci, ci neznalosti auta ktere ridi (tim nechci nikoho zesmesnovat ci napadat), manevr oznacovany za couvani. Je to pouze pomucka. Neridi to vuz.Jimmi píše:detekční vzdálenost 0,3 - 1,5 mFikus píše:na www.jablotron.cz si vybereš.
Tam kde tyto snímače končí, já začínám. Tedy je to celkem na dvě věci. Nebudu říkat na které

Pokud bude dejme tomu zena (damy prominou) couvat krokem a senzor ji zacne trvale pipat 0,3 m od prekazky, tak nez to mozku dojde, da pokyn svalu, sval uvede v cinnost hohu, ta pedal, pedal prasatka ci desticky, tak je 30 cm na hrane.
Kdyz mi sensor trvale zacne pipat na 0 metru, tak uz to podle jineho zvuku vim taky

Ten rozsah je dan ucelne. Snimac umi i min, ale resi to elektronika.
Dovedu si predstavit ty zaloby, typu: Pipalo to na 0 metru, ja hned zabrzdila, ale asi je to naky rozbity, pac ma soused po narazniku.
Clovek nesmi tem vymozenostem prilis verit, napr. tech zabitejch na zeleznicnich prejezdech bez zavor kvuli navigacnim systemum zacina povazlive pribyvat.

Avensis combi wagon, 2.0 TD, 2C-TE, 1999, stříbrná metla - král je mrtev
Ať žije král - Avensis combi wagon, 2.0 TDI, D-4D, 2002, tmavě modrá metla
Ať žije král - Avensis combi wagon, 2.0 TDI, D-4D, 2002, tmavě modrá metla
diky moc za odpovede, a aj ked som chcel asi povodne vediet nieco ine no nevadí. Dal som si pred casom folie do zadu a trochu to zmenilo vyhlad z auta. Ak cuvam ku velkej prekazke, ktorú vidím v bocných spetnych zrkadlach tak viem nacuvať na centimetre. Ide mi skor o male prekážky ktoré nieje možné cez bečné speťáky vidieť. Chcel som len vedieť, či má niekto senzory a je s nimi spokojny - TYP senzorov.
Ešte raz diky
Ešte raz diky
Avensis 2.0 VVTi
2004
147 k
2004
147 k
- a1bert
- Manager Týmu
ja mam nejakej cinskej sunt z autokelly, a museli tam ubrat citlivost protoze to reagovalo i na sutry na ceste, a testovali to smetakem tlacenym po zemi, takz i tak malou vec jako hlavici smetaku to detekujekobo píše:No nevim, ci ti senzor zachyti male prekazky. Napriklad nizke zabradlie pravdepodobne ie, nakolko je tam mala odrazna plocha pre ultrazvuk.

no ja sem je mel uz na aute a to sem tikal ze sou na govno, ale jak tak parkuju kde neni misto tak dobra vec kdyz presednes do jinyho auta nez chytnes jinej odhad.
Da se najet na chlup bez opreni a oproti Carine je z Ave odost horsi vyhled dozadu teda aspon u liftbacku
Da se najet na chlup bez opreni a oproti Carine je z Ave odost horsi vyhled dozadu teda aspon u liftbacku
Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04
Ex: Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Lexus GS 450h rok 08
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
Ex: Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Lexus GS 450h rok 08
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
Parkovací senzor je super, pokiaľ ti napríklad na parkovisku vbehne dedek s nákupným košíkom za auto, alebo decko, poprípade stĺpik vysoký asi 60 centi. Už som párkrát ocenil jeho vlastnosti. A to som ich pôvodne dal montovať kôli žene. Mne ich namontoval technik z toyo doma v garáži a vyšlo ma to na slabé štyri tisícky aj s robotou, a nastriekal mi ich farbou presne podľa čísla karosérie. Už by som nemenil.
Pokud vím, tak do toyot se běžně používají senzory od firmy Meta System,jsou spolehlivé a funkční...
http://www.casystem.cz/
http://www.casystem.cz/
Auris Touring Sport Hybrid, Style
Avensis 2,2 110kw Combi ex
Avensis D4 110kw Liftback ex
Carina E 2.0 93kw Liftback ex
Avensis 2,2 110kw Combi ex
Avensis D4 110kw Liftback ex
Carina E 2.0 93kw Liftback ex