Co si myslíte o duelu Logan 1.4 vs. Celica 1.8

Tlachání o všem - bez zaměření!
LK
Člen Týmu

Co si myslíte o duelu Logan 1.4 vs. Celica 1.8

Příspěvek od LK »

Má smysl vůbec řešit kdo koho předjede. 1.8 čelda je sice slabá, ale takovou pixlu snad udělá vždycky. Jde hlavně oto, aby si vaše reakce přečetl kolega, který úžasný vůz logan vlastní. A přestal mě už sr.. s blbýma kecama.
čelda 1.8 (97)
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

třeba tam kolega nacpal turbo....poladil a má tam závodní podvozek :wink:
:-) Celda 6g, ST202-SS, 1994, 129 kW
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

nebo koupil rovnou zavodni verzi

jinak se seriovkou pochybuju - sice vaha pod tunu ale 0-100 za papirovejch 13 vterin je malo :D

je to takovej novodobej "trabant"
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Není co řešit, vždyť Logan 1.6 má 87 koní a top verze od Elia "Elia Logan RS 100" jich má 136, ovšem to je 1.6ka přeplňovaná kompresorem. Takže řešit 1.4ku je vysloveně k smíchu, navíc proti 2dv kupé s objemem motoru vyšším o 4 deci a technologickým náskokem.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Kolega je srandista, dyť to by udělal aji litrovej yaris... :D :D

Nic ve zlým, ale logan se může srovnávat leda s autama z jeho lowendové kategorie do které patří snad už jenom thalia... co se jízdních výkonů týče - myšleno nejen motorizací ale i podvozkem např. Tomu taky odpovídá jeho cena, cena nové celicy i 1.8 byla ve své době uplně někde jinde.
Holomek!
josuk
Věčnej rejpal

Re: Co si myslíte o duelu Logan 1.4 vs. Celica 1.8

Příspěvek od josuk »

LK píše:Má smysl vůbec řešit kdo koho předjede. 1.8 čelda je sice slabá, ale takovou pixlu snad udělá vždycky. Jde hlavně oto, aby si vaše reakce přečetl kolega, který úžasný vůz logan vlastní. A přestal mě už sr.. s blbýma kecama.
jestli tě jeho kecy se.ou, tak má asi v něčom pravdu :P :P a jestli sem chceš napsat, jak je osmnáctistovka úžasně silný a výkonný auto, tak to ti teda nenapíšu!!! PÁČ NEMŮŽU!! :P :P :P
LK
Člen Týmu

Příspěvek od LK »

Dík za názory
josuk píše:
LK píše:Má smysl vůbec řešit kdo koho předjede. 1.8 čelda je sice slabá, ale takovou pixlu snad udělá vždycky. Jde hlavně oto, aby si vaše reakce přečetl kolega, který úžasný vůz logan vlastní. A přestal mě už sr.. s blbýma kecama.
jestli tě jeho kecy se.ou, tak má asi v něčom pravdu :P :P a jestli sem chceš napsat, jak je osmnáctistovka úžasně silný a výkonný auto, tak to ti teda nenapíšu!!! PÁČ NEMŮŽU!! :P :P :P
Egh, promiň ale čemu si nerozuměl v části věty: 1.8 čelda je sice slabá

Káždý kdo ji má, ví očem to je. Pěkné auto, které moc nežere, má nižší pojistku než dvoulitr a poněkud nesportovní motor. člověk by byl asi dost najivní kdyby si myslel, že tohle je jak píšeš: úžasně silný a výkonný auto. Obvzláště když jsou nad ní v 6.gen 2Litr a 2Litr GT4.

Jen mě štvě to poslouchádí debilních komentářů po ránu: Tak co doletěls stou starou vranou, kde hnízdíš atd.. :) od člověka který sám řídí přiblblou rodinou pixlu.............papírově jsou tyto dva vozy nesrovnatelné, já to vím jen jsem chtěl aby to sem napsali i jiní lidé..............chápeš.............j(p)osuku :)
čelda 1.8 (97)
gramo
Věčnej rejpal

Příspěvek od gramo »

Kdo koho předjede vůbec nemá smysl diskutovat :) Na to bych byl třeba zvědavý se svou plnoletou E9 s 1.3 motorem ale u Celdy není co řešit.

Těžko taková auta porovnávat, každé je pro někoho úplně jiného, takže z toho může vzniknout nekonečné pošťuchování, které stejně nikam nevede. U Loganu je dost dobrý poměr ceny a užitné hodnoty -- pokud tedy užitnou hodnotou rozumíme schopnost přepravit 1-5 osob s nějakým nákladem z místa A do místa B a rezignujeme na věci jako radost z jízdy a estetickou stránku toho auta; o spolehlivosti se zatím dá zatím jen spekulovat...) A radost z jízdy a estetické vnímání jsou zcela subjektivní záležitosti a každý má pochopitelně slabost pro svoje auto a potřebuje se utvrdit v t tom, že právě to jeho je to pravé... a taky někteří, když se v něčem necítí, mají potřebu kopat okolo a shazovat druhé.

Kdybych si měl vybrat, co si můžu zkusit řídit, byla by to ta "stará vrána" -- nooo, i když ... ten Logan by taky mohl být specifický zážitek :) ... třeba by mě to zase mohlo utvrdit v tom, že ta E9 je vlastně bezva auto :) ... ale kecy, ten Logan by byl jen pro to srovnání, kdežto Celica, to by byl splněný sen.
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

brutální téma :mrgreen: srovnávat se to fakt nedá.Nebe a dudy :lol:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Tak si dejte sprint, slalom, losí test :twisted: , ... a kolega uvidí, kdo má lepší auto.
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Marty píše:
Tak si dejte sprint, slalom, losí test :twisted: , ... a kolega uvidí, kdo má lepší auto.

jj naočte o tom video a pochlubte se jak to dopadlo :woot: Akorát doufám,že ten s tou Celdou je dost vyježděnej :lol:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

logan je jedno sku---ne priblizovadlo, nie auto...

spravte crash test a uvidi :lol: , ale nech on zacne, ty celdu nerozbijaj :wink:
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

LK píše: Egh, promiň ale čemu si nerozuměl v části věty: 1.8 čelda je sice slabá
tywe já nepsal jestli je 1,8 silná nebo slabá, já ti chtěl SLUŠNĚ bez urážek naznačit, že jestli si honíš triko zrovna na loganu (a to je od tebe dokonce urážka to vůbec srovnávat se značkou toyota!!! :evil: ) tak si nevážíš svýho auta a proto ti nějaké kecy tak vadí... :twisted: čus
LK
Člen Týmu

Příspěvek od LK »

josuk píše:tywe já nepsal jestli je 1,8 silná nebo slabá, já ti chtěl SLUŠNĚ bez urážek naznačit, že jestli si honíš triko zrovna na loganu (a to je od tebe dokonce urážka to vůbec srovnávat se značkou toyota!!! :evil: ) tak si nevážíš svýho auta a proto ti nějaké kecy tak vadí... :twisted: čus
No já si triko nehonim, to si honí ten trouba s Loganem na mě :)
Vím, že by to byla asi urážká mého vozu a ovecně všech toyot, vůbec vyjet na start proti něčemu takovému :) .

Ale ze závodu nic nebude, už vyměkl.
čelda 1.8 (97)
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Mne jenom překvapuje že se s tímhle někdo zabývá, ale když nemáte co dělat tak klidně,... :roll: :roll: a že Tě to takhle vytáčí trochu nechápu,.. :roll:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“