Svolavacka - riziko vzniceni systemu bezp. pasu pri nehode
- Jiří Pánek
- Navigátor
- Jiří Pánek
- Navigátor
Tohle je konečně normální přístup, ne panikařit co když kdyby atd...T.Y.N.G. píše:Já jsem v klidu. Bourání nemám v plánu a v březnu jedu na garančku.

Toyota JORGE
Mazda 5 1,8 Comfort ´05
Toyota Corolla 1,6 GTi ´88 - toho času v rekonstrukci
...nafta patří do kamen a do traktoru !!!
...a na spotřebu, tak na tu s...
...zvuky a pazvuky vyřeší VOLUME doprava
Mazda 5 1,8 Comfort ´05
Toyota Corolla 1,6 GTi ´88 - toho času v rekonstrukci

...nafta patří do kamen a do traktoru !!!
...a na spotřebu, tak na tu s...
...zvuky a pazvuky vyřeší VOLUME doprava
tak ja spadam ja mam vyrobene 12/2006muco píše:Starajú sa o nás-:(aj )"Pražáci" - poslali mi odpoveď :
Akce se týká vozů vyrobených od 1/2005 do 4/2007 – výroba z Francie a 6/2005- 4/2007 – výroba z Japonska. Vaše vozidlo bylo vyrobeno 12.6.2007.
Jde o demontáž zvukového izolátoru ve spodní části středového sloupku. -Váš vůz do této akce nespadá. Tak-som za vodou.
takze toto som dostal:
obrý den,
děkujeme za zaslání VIN vozu.
Po prověření v centrální technické databázi můžeme konstatovat, že Váš Yaris patří mezi vozidla spadající do svolávací akce : demontáž zvukového izolátoru ve spodní části středového sloupku.
V nejbližších dnech obdržíte dopis ze servisního oddělení, ve kterém budou bližší informace o celé záležitosti, včetně termínů, od kterého se můžete objednávat u autorizovaných partnerů Toyoty k opravě Vašeho vozu. Bližší informace ohledne výkonů této akce Vám podá při objednání servis, který navštěvujete.
Jen pro Vaše další ujištění o kvalitách značky Toyota, svolávací akce dnes běžně pořádají všechny větší automobilové společnosti, ovšem Toyota byla první, kdo s touto aktivitou na počátku 90. let započal. Jedná se neustálé přezkušováni kvality vozů nejen předtím než je daný model uveden do výroby, ale i poté co byl dán do oběhu. Všechny naše vozy samozřejmě splňují přísná kritéria daná platnou evropskou legislativou. V okamžiku kdy výrobce přijde na možné vylepšení či možnost ne zcela správné funkce jakéhokoli mechanismu, uvědomí o tom svá jednotlivá zastoupení a následně je tento jev napraven, byť by pravděpodobnost jeho výskytu byla jen několik málo procent.
S přáním hezkého dne
Blanka Demčáková
odd. péče o zákazníky
obrý den,
děkujeme za zaslání VIN vozu.
Po prověření v centrální technické databázi můžeme konstatovat, že Váš Yaris patří mezi vozidla spadající do svolávací akce : demontáž zvukového izolátoru ve spodní části středového sloupku.
V nejbližších dnech obdržíte dopis ze servisního oddělení, ve kterém budou bližší informace o celé záležitosti, včetně termínů, od kterého se můžete objednávat u autorizovaných partnerů Toyoty k opravě Vašeho vozu. Bližší informace ohledne výkonů této akce Vám podá při objednání servis, který navštěvujete.
Jen pro Vaše další ujištění o kvalitách značky Toyota, svolávací akce dnes běžně pořádají všechny větší automobilové společnosti, ovšem Toyota byla první, kdo s touto aktivitou na počátku 90. let započal. Jedná se neustálé přezkušováni kvality vozů nejen předtím než je daný model uveden do výroby, ale i poté co byl dán do oběhu. Všechny naše vozy samozřejmě splňují přísná kritéria daná platnou evropskou legislativou. V okamžiku kdy výrobce přijde na možné vylepšení či možnost ne zcela správné funkce jakéhokoli mechanismu, uvědomí o tom svá jednotlivá zastoupení a následně je tento jev napraven, byť by pravděpodobnost jeho výskytu byla jen několik málo procent.
S přáním hezkého dne
Blanka Demčáková
odd. péče o zákazníky
-
- Člen Týmu
Tak jsem taky "svoláván"
Patřím mezi vyvolené, kterým bude závada odstraněna ( Yaris Terra Cool 12/2006 ).Mám "obrovskou radost".Ve 12/2008 jsem byl na dvouleté garančce a zjistli mi netěsnost čerpadla chladící kapaliny, pozvali k opravě do 14 dní, náhradní auto bezplatně k dispozici a za dva dny spravili.Jihlavskou Toyotu mohu jen a jen chválit.Když vemu v úvahu, že od koupi nového auta jsem měl čtyři závady ( výměna opěrek hlavy vzadu + vrzající sedačka, výměna vzpěr v kufru - "nevzpíraly", výměna vodního čerpadla a teď to protipožární opatření ), tak moje příští auto asi nebude Toyota. Právě k vůli takovým "prkotinám" jsem utekl od Nissanu.
Máme doma Yaris 2004 a ten neměl doposud sebemenší problém.Náhoda nebo úkaz klesající kvality ?
Máme doma Yaris 2004 a ten neměl doposud sebemenší problém.Náhoda nebo úkaz klesající kvality ?
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Re: Tak jsem taky "svoláván"
Myslim ze s timto pristupem budete utikat navzdy od znacky ke znacce , tedy pokud nebudete kupovat auta od par trid vyseRoman Grepl ing. píše: tak moje příští auto asi nebude Toyota. Právě k vůli takovým "prkotinám" jsem utekl od Nissanu.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Roman Grepl ing. píše:Patřím mezi vyvolené, kterým bude závada odstraněna ( Yaris Terra Cool 12/2006 ).Mám "obrovskou radost".Ve 12/2008 jsem byl na dvouleté garančce a zjistli mi netěsnost čerpadla chladící kapaliny, pozvali k opravě do 14 dní, náhradní auto bezplatně k dispozici a za dva dny spravili.Jihlavskou Toyotu mohu jen a jen chválit.Když vemu v úvahu, že od koupi nového auta jsem měl čtyři závady ( výměna opěrek hlavy vzadu + vrzající sedačka, výměna vzpěr v kufru - "nevzpíraly", výměna vodního čerpadla a teď to protipožární opatření ), tak moje příští auto asi nebude Toyota. Právě k vůli takovým "prkotinám" jsem utekl od Nissanu.
No, a ja kvôli takýmto prkotinám - vrátane klesajúcich otáčok pri stud. starte už od nasleduj.dna po zakúpení - nekupim už forda ! A tie problémy pri stud.startoch ..to som bol ako pokusný králik. A čo bolo pri tom pre mňa"+" ,že aj im to robilo(ale len na stud. nastartovani-išlo to chcípnut).A na fore to bolo plné s týmto problémom.Nie a nie odstrániť...
Takže mňa by zaujímalo,čo by si kúpil (samozrejme,velku ulohu zohrávajú chechtáky

V priebehu 2 rokov som zmenil 4 zn. aut
1.,-Opel corsa(r1995)
2.,Chevrolet Kalos,r.v.2006(dnešné Aveo)
3.,Ford fiesta-(funglovka-2007)full výbava
4.,Tento terajší yaris.
Poviem ti,prašť nebo uhoď...ide o šťastie ,na aký kus natrafíš...
Niekomu vydrží bez poruchy daewoo,niekomu zasa Toyota robí celý život problémy...no čo Ti na to poviem iného...
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toto je omyl. Poznam chlapika, ktoreho vozovy park zapocal Audi A6, pokracoval cez A8 a momentalny voz je VW Touareg. Myslite, ze ma od problemov pokoj? Ani nahodou a radost z toho nema. Ja by som tiez nemal...Pavo.B. píše:Myslim ze s timto pristupem budete utikat navzdy od znacky ke znacce , tedy pokud nebudete kupovat auta od par trid vyseRoman Grepl ing. píše: tak moje příští auto asi nebude Toyota. Právě k vůli takovým "prkotinám" jsem utekl od Nissanu.
Toyota Yaris NG | 1.3 VVT-i | SOL | 1G3 | Popoluška
muco: takže yarise máš už nějak moc dlouho... co kupuješ letos na jaře?
btw: já jsem tak nějak dospěl k postupně k názoru, že i auta, když se o ně člověk stará, tak čim jsou starší, tim jsou lepší a pohodovější...
tak po 10 letech už žádné reklamace, žádné svolávačky, žádné drahé pojistky...
jinak auta různých značek maj hodně stejných komponentů, pořád víc a víc...
celé motory, převodovky, elektroinstalace... takže není opravdu kam utéct.... a auta vyšších tříd zase v prvních 5 letech hodně ztrácí na ceně..

btw: já jsem tak nějak dospěl k postupně k názoru, že i auta, když se o ně člověk stará, tak čim jsou starší, tim jsou lepší a pohodovější...

tak po 10 letech už žádné reklamace, žádné svolávačky, žádné drahé pojistky...

jinak auta různých značek maj hodně stejných komponentů, pořád víc a víc...

Ci bistu,ja asi spadam do tej skupinky na opravu...akurat to mozem spojit s 45000km garanckou a vymenou celneho skla 
mario....
prosim vas dajte mi email kde ste pisali pre overenie tej opravy izolacie...
dik

mario....
prosim vas dajte mi email kde ste pisali pre overenie tej opravy izolacie...
dik
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
daj pokoj...presne na toto sa pýtajú mňa v robote a manželky tiež... - čo ste sa všetci zhodli na jednej otázke,či čo...Už ho mám dlho,veru-ako to letí(pokial nebeháš po servisoch)josuk píše:muco: takže yarise máš už nějak moc dlouho... co kupuješ letos na jaře?![]()
..

Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
mio píše: prosim vas dajte mi email kde ste pisali pre overenie tej opravy izolacie...
dik
Blanka.Demcakova@toyota.cz (péče o zákazníky)
Inak-máte tuto adresu na str. 2 na spodku-predposledný riadok v tejto téme

Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid