Čau lidičky co takhle Plzeň na mini srazík Celik 21.3.2009
Jsem také raději pro ten březen bude po zime tak že můžete tahat zazimovaná auta. Už jsem domluvil nejaké prezentace hifi a tuning dílu a budu ještě domlouvat diagnostiku a elekto techniku měření a servis s jenou dílnou co má atestaci přímo na toyotu. Zkusím minimálně domluvit pro zájemce zajímavou cenu techto měření a servisu. Jen jim pak písnu datum atd. a oni nás budou čekat. Zároveň bych poprosil Plzeňáky o doporučení nějaké restauračky s dobrým placem pro naše auta, kde by jsme se sešli. Pár míst mám ale rád si nechám poradit. Program akce bych ještě upřesnil s Vladasem jen chci upozornit že tento sraz bude bez nějakého závodního okruhu to tady vážne asi nedáme. Jde především o setkání lidí se stejným zajmem a o pokec, rady a s doplmujícím programem a třeba z okružkou v Plzňi.
Pro ty co se vymlouvají na dálku mam vzkaz, že i dorazí někteří kluci ze Slovenska a ty to mají přece jen dál. Někteří mi psali i na Emali a ted už jen čekají.
Pro bližší info. kontakt na mě Celica@email.cz
Pro ty co se vymlouvají na dálku mam vzkaz, že i dorazí někteří kluci ze Slovenska a ty to mají přece jen dál. Někteří mi psali i na Emali a ted už jen čekají.
Pro bližší info. kontakt na mě Celica@email.cz
- Bozsky.Paja
- Navigátor
POZOR POZOR MÁME TADY DATUM SRAZU V PLZNI
AHOJ VŠEM
Tak už jsme to nějak naplánovali srazík ´´Celica in pilsener,, v Plzni se bude konat 21.3.2009 (sobota) to už bude po zimě . Kdo bude mít chuť a čas ať dorazí. Možno domluvit i ubytování. Program a průběh akce jsem ještě dáme po domluvě (odpovědi) s klukama ze Slovenska (důvod časové zahájení akce). Také se budou plánovat trasy společné jízdy do Plzně nebo můžete dorazit individuálně.
Proto bych Vás zájemce chtěl poprosit o potvrzení účasti. (Potřeba domluvit nezávazně spíše informativně rezervace rest., prezentace, dle zajmu diagnostiku, atd.).
S uvedením místa odkuď vyjíždíte (společná jízda, schromaždiště) ,
generace Vaší Celici, popřípadě zájem o ubytování či diagnostiku(informativně)
nějaký kontakt - tel. nebo e-mail.
Do týdne vložíme program akce
Zatím hezký den přeji všem. Foost
Více info. na Celica@email.cz nebo tel:775 652 365
Díky Všem
[/b]
Tak už jsme to nějak naplánovali srazík ´´Celica in pilsener,, v Plzni se bude konat 21.3.2009 (sobota) to už bude po zimě . Kdo bude mít chuť a čas ať dorazí. Možno domluvit i ubytování. Program a průběh akce jsem ještě dáme po domluvě (odpovědi) s klukama ze Slovenska (důvod časové zahájení akce). Také se budou plánovat trasy společné jízdy do Plzně nebo můžete dorazit individuálně.
Proto bych Vás zájemce chtěl poprosit o potvrzení účasti. (Potřeba domluvit nezávazně spíše informativně rezervace rest., prezentace, dle zajmu diagnostiku, atd.).
S uvedením místa odkuď vyjíždíte (společná jízda, schromaždiště) ,
generace Vaší Celici, popřípadě zájem o ubytování či diagnostiku(informativně)
nějaký kontakt - tel. nebo e-mail.
Do týdne vložíme program akce
Zatím hezký den přeji všem. Foost
Více info. na Celica@email.cz nebo tel:775 652 365
Díky Všem
[/b]
Všude po celé ČR to není zase tak daleko v zhledem k tomu, že projevili zájem i kluci ze slovenska se kterými si píši. Jasný někteří to budou mít asi daleko ale když je chuť a čas tak není nic problém. Tak doufám ze se nás v Plzni sejde hodně. Zároveň bych Vás všechny chtěl poprosit o rozšíření této zprávy o akci Všem dalším majitelům celic které znáte a nejsou tu.
Děkuji Všem
Děkuji Všem