A teď jedna prosba a pár dotazů:
Stáhnul jsem si už příručku v CZ a polský manuál (díky za to!), ale mám prosbu: nemáte někdo nějaký další manuál - nejlépe pořádnou dílenskou příručku, nejlépe AJ/NJ (Haynes apod.)? Byl bych moc vděčný, dost si toho na autě dělám sám a polštině sice tak nějak rozumím, ale není to ono. Díky moc předem!
Dotazy zatím dva: tankoval jsem plnou, ale nevešlo se mi tam víc jak 53l, a to byla opravdu hodně na dně. Má prý mít 60. Je to tak nebo ne? Dotaz dvě: má tenhle ročník a model ještě kontrolky ekonoměru nebo už ne?
Díky a mějte se! ferenc.

Co se tyka ruznych dokumentu na Carinku mam to same co ty. Snazil jsem se hledat vice neuspel jsem. Nadrz by mela byt na 60l alespon u me to tak je Toyota Carina E 1.6 16V (73 kW), r.v. 1996. Pri hledani na netu jsem nasel nekolik zajimavych clanku.
 Co se tyka ruznych dokumentu na Carinku mam to same co ty. Snazil jsem se hledat vice neuspel jsem. Nadrz by mela byt na 60l alespon u me to tak je Toyota Carina E 1.6 16V (73 kW), r.v. 1996. Pri hledani na netu jsem nasel nekolik zajimavych clanku.  Tak at ti Carinka slouzi bez zavad
 Tak at ti Carinka slouzi bez zavad  

beriem späť "economy" vychádzal som z tej mojej ...
  beriem späť "economy" vychádzal som z tej mojej ...
 No nic zkusím ji vykuchat a uvidíme kde je háček,...
 No nic zkusím ji vykuchat a uvidíme kde je háček,...