Stránka 1 z 2

čůzing

Napsal: stř 23.07.2008, 21:44
od ombre
Pozor pozor, všichni tuzéři a le-piči spojlerů zbystřete, máte jedinečnou možnost vyhrát (v aukci) držitelku mnoha ocenění. Myslím, že tato jedinačná nabídka se snad už nikdy nebude opakovat.

http://www.aukro.cz/item404587433_drzit ... eneni.html

Příštím objektem bude dejvů maitiz, dacia logan a lada kalina. Do každého bude potřeba nastrkat aspoň 2 mega, aby to jelo a vypadalo aspoň jako Hyundai pony.

Napsal: stř 23.07.2008, 23:21
od Tonda
Ty jeden provokatére :lol: Mít v podpisu lambo ... to je víc než corollka s yaríískem dohromady a teť dráždit ladiče :lol: To je buť nerozum nebo chuť po konfliktu. :?

Jisto jistě vím jedno-tuzingovou soutěž bych vyhrál já

Napsal: čtv 24.07.2008, 00:34
od Beaver
Ombre po vecerech pije krabicovy vino a potom plodi takovy prispevky :lol:

Napsal: čtv 24.07.2008, 04:26
od libor12
2 Tonda: ty už jsi soutěž o auto týdne vyhrál. A nechceš snad říct,že Ombreho lambo je mene než corollka s yariskem dohromady. :D takova votunena Dácia je k nezaplacení. :D a co vlastně budeš dražit Ombre? Lambo? :D

Napsal: čtv 24.07.2008, 07:21
od ombre
Ahoj vespolek.
Tondo, já nedráždím ladiče, já jsem udělal kulantní nabídku tuzérům, to je rozdíl. Sice se každý tuzér snaží schovat za tunera, ale stejně se nakonec vždycky prozradí. Aspoň, pokud auto skutečně vlastní a neválí machry pouze imaginárním.
Jinak, to lambo mám doma, tak vím, o čem mluvím.

Beavere, že ty jsi ke mně koukal v noci oknem? :-)
Krabici jsem sice neměl, ale polkl jsem láhev něčeho lepšího. Můžete bejt rádi, že to dopadlo takhle ;).
Ehm, jak jsem s tím v noci šachoval, tak jsem vypálil ven ten odkaz, celkem důležitý, že jo :-). Tak, odkaz je zpět, už se můžete kochat.

Libore, lambo se rozhodně nedraží, to u mně, zdá se, spokojeně dožije. Leju do něho mogul 5W-30 a svíčky používám brisk, zatím to jede skvěle.

Re: čůzing

Napsal: čtv 24.07.2008, 09:50
od Tequilla
ombre píše:Pozor pozor, všichni tuzéři a le-piči spojlerů zbystřete, máte jedinečnou možnost vyhrát (v aukci) držitelku mnoha ocenění. Myslím, že tato jedinačná nabídka se snad už nikdy nebude opakovat.

http://www.aukro.cz/item404587433_drzit ... eneni.html

Příštím objektem bude dejvů maitiz, dacia logan a lada kalina. Do každého bude potřeba nastrkat aspoň 2 mega, aby to jelo a vypadalo aspoň jako Hyundai pony.
No to je mazec, do takové příšery nacpat milion. No a za ty nechutný kola zaplatit 200 tis. dokáže asi jen nesvéprávnej jedinec...

Napsal: čtv 24.07.2008, 10:06
od Jimmi
Asi to jezdí na dřevoplyn - soudě dle těch válců v kufru. Holt nová doba se blíží, připravte se včas :D

Napsal: čtv 24.07.2008, 10:38
od fildis
Můžu říct, že sem to viděl naživo a určitě bych to nechtěl a už vůbec ne do toho narvat mega :roll: :lol:

Napsal: čtv 24.07.2008, 10:44
od Pavo.B.
kurna nechcete koupit nekdo moji celicu, tu fobii proste chci :oops: :stupid: :banana:

Napsal: čtv 24.07.2008, 11:37
od Marty
To je fakt úlet, naprosto nepochopitelný. Koukám že okopírovali BRunnerův patent na sání horkého vzduchu od motoru. :lol:

Proč ty naši tuzéři musí tuzit takovýhle auta? Kdyby to bylo aspoň poladěný 2.0 TFSI tak to je aspoň vyvážený tuning a styling. Ale tohle je tragédie.

Napsal: čtv 24.07.2008, 12:28
od ArnieGT
Marty píše:To je fakt úlet, naprosto nepochopitelný. Koukám že okopírovali BRunnerův patent na sání horkého vzduchu od motoru. :lol:

Proč ty naši tuzéři musí tuzit takovýhle auta? Kdyby to bylo aspoň poladěný 2.0 TFSI tak to je aspoň vyvážený tuning a styling. Ale tohle je tragédie.
Na to se vykašlete hlavně že to má všude zlato a že to má 50kW to už je takový malinký, nepodstatný detail,.... :whaasup: :lol: :lol:

Napsal: čtv 24.07.2008, 18:03
od Toro
Není nad to, když se tůní splašená sekačka :lol:
Takovej výkon jsem měl u škodule :lol:
Je to tak dát na podstavec za sklo a chodit se na to koukat...
Ale zase je pravda... KDO SI HRAJE NEZLOBÍ :lol:

Napsal: sob 26.07.2008, 10:49
od george GT4
Všichni co haní tohle auto, by se měli asi pořádně ujasnit pojmy, protože tohle auto jsem viděl na vlastní oči a musím říct, že je to kur.. podařenej custom styling karoserie, a měli by jste si ujasnit pojmy co je to vlastně ten váš zprofanovaný pojem o tuningu, protože ne každý vyznavá jen power and performance, i když já osobně se raději přikláním na stranu výkonu...

Napsal: sob 26.07.2008, 11:30
od Pavo.B.
nas pojem je prave, ze tuning je "performance a power" , tohle je jak si psal styling , ale pokud ho nedelal sam na kolene doma tak je to celkem o nicem ( akorat o penezich ) a to auto je uplne k ho... ( neco jako tezitko )

a za druhy tak zasadni upravy karoserie to nema , interier se mi celkem libi i kdyz je takovej "fetis" jak pro kurwy

Napsal: sob 26.07.2008, 11:32
od Marty
george GT4 píše:Všichni co haní tohle auto, by se měli asi pořádně ujasnit pojmy, protože tohle auto jsem viděl na vlastní oči a musím říct, že je to kur.. podařenej custom styling karoserie, a měli by jste si ujasnit pojmy co je to vlastně ten váš zprofanovaný pojem o tuningu, protože ne každý vyznavá jen power and performance, i když já osobně se raději přikláním na stranu výkonu...
Já to nehaním, otázka stylingu je ale vysoce subjektivní.

Evidentně je tam spousta slušně provedený práce, ale než jezdit takovouhle navoněnou ale línou lemrou, ... :lol:
Nechápu, proč někdo jen matlá zevnějšek, já si představuju tuning a styling jako vyváženou disciplínu - styling bez tuningu je jen takovej symbolickej pokus něco ukázat. Tuning bez stylingu je zase trošku škoda.

Zkrátka od opticky vypadajícího auta něco čekám, ale pokud je v tom 1.2 HTP, tak se jen pousměju a nic víc mě nezajímá. Protože ten člověk co do toho ty prachy narval si honí ego nad obdivem povrchních rádobyznalců.