zvýšení výkonu motoru ST205
- george GT4
- Člen Týmu
zvýšení výkonu motoru ST205
Zdravím, potřebuji doporučit někoho kdo mi postaví výkonější motor na moji GT4?Mám už objednaný výfuk blitz, sání HKS, kabely a svýčky a chtěl bych právě doladit vačky a zbytek s tím spojený. díky
- george GT4
- Člen Týmu
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
100psu je reálných ještě při zachování jakési životnosti motoru,ovšem ne pomocí věcí které jsi si objednal.
můžeš mít i těch 500. Při takovém zvýšení výkonu a počtu km GO samozřejmě. Záleží kolik chceš investovat. Pokud budeš mít zájem můžu Ti udělat nabídku.

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: zvýšení výkonu motoru ST205
Vyfuk by nemusel byt na skodu, ale prikup jeste kovove tesneni pod hlavu, pevnostni srouby a nejaky slusny boost controller a pak se teprve s vykonem nejak pohne.george GT4 píše:Zdravím, potřebuji doporučit někoho kdo mi postaví výkonější motor na moji GT4?Mám už objednaný výfuk blitz, sání HKS, kabely a svýčky a chtěl bych právě doladit vačky a zbytek s tím spojený. díky
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
- george GT4
- Člen Týmu
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ocelové tesnení, ARP štefty ( nikoliv srouby ) , kvalitní uložení klikové hřídele ( ACL DURAGLIDE 780 - a výše - pokud je dostupné ), kvalitní booscontroller,zlepsit učinnost IC ( zámerne nepíšu větší IC - brzy budete vedet proč
), silnejší palivová pumpa.
KOmpletní GO samozřejmostí ( od toho ta ložiska + x dalších věcí ), nezanedbat ani palivovou a vodní pumpu.
uff.. vše mohu dodat, vše mohu složit, eventuelne i rozbehat ale na rovinu, levné to není...

KOmpletní GO samozřejmostí ( od toho ta ložiska + x dalších věcí ), nezanedbat ani palivovou a vodní pumpu.
uff.. vše mohu dodat, vše mohu složit, eventuelne i rozbehat ale na rovinu, levné to není...
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
co myslíš tim TT ? mám totiž taky jedno CT26 co dlouho nevydržíIdaho píše: .....zjistil jsem že je levnejší postavit TTcelicu s výkonem kolem 300-350PSů než ten samý výkon hnát na jiném turbu ( protože to CT26 dlouho nevydrží)..

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
aha.. já rychlou myšlenkou pomyslel akorád na turbo z koncernovýho 1,8T
(v TT skoro jinej motor neni)
2Libor: náhodou nevíš o někom kdo by zvládl repas CT26?(dost lidí mi tvrdí že to nejde nebo to de dost blbě) až nastřádám penízky(počítám tak nejdřív na podzim) tak to budu chtít vyřešit, aby mě to nestrašilo, má nalítáno téměř 200tis. a myslim že za nedlouho pude do kytek, resp se mi zdá že ten motor netáhne tak jak by měl(nevim jak jedou jiný), ale možná je to tim že sem čekal víc
jinak je to na S3GTE v GT4 5.gen

2Libor: náhodou nevíš o někom kdo by zvládl repas CT26?(dost lidí mi tvrdí že to nejde nebo to de dost blbě) až nastřádám penízky(počítám tak nejdřív na podzim) tak to budu chtít vyřešit, aby mě to nestrašilo, má nalítáno téměř 200tis. a myslim že za nedlouho pude do kytek, resp se mi zdá že ten motor netáhne tak jak by měl(nevim jak jedou jiný), ale možná je to tim že sem čekal víc

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
A Ti lidé kteří říkají že ct26 repasovat nejde bohužel mají pravdu. Idaho s tím má bohaté zkušenosti.
může povyprávět.
Takže buďto výměna za nové stejné,nebo větší spojena s úpravou svodu atd.

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
repase nepřipadá v uvahu ( pokud si nechceš prožít rok lítání a opakovaných reklamací, ježdení po X firmách které ti nikdo nezaplatí).libor12 píše:A Ti lidé kteří říkají že ct26 repasovat nejde bohužel mají pravdu. Idaho s tím má bohaté zkušenosti.může povyprávět.
Takže buďto výměna za nové stejné,nebo větší spojena s úpravou svodu atd.
koupě nové CT26 vyjde na stejno neli více než přestavka na nejaké novější, lepší, "silnější"...
EDIT : Upřesnění k repasi : repase samozřejme možná je jelikož ji X firem po US delá celkem bežne a i vydrží, al ez nejakého duvodu nevychází v našich podmínkách - vyzkoušel jsem tuším 6 nebo 7 firem a ani jenda nedokázala uspokojive ( rozumněj aby vydrželo více ak 3-4tis km - už ty 3 tis byl uspech přes který se dostalo jen specialturbo