jak s papíry po dovozu
jak s papíry po dovozu
Lidičky známej chce dovízt auto z Německa nebo Itálie a potřeboval by od vás pomoc.Potřeboval by komplet návod jak na smlouvu v Německu (Itálii),co potřebuje od nich za papíry,jak dovézt (jestli může po svejch) a co vyřídit u nás a kolik co stojí.Umíte v tom někdo chodit? Prosím poraďte.Děkuju za každou radu 

MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
na SK:
vpodstate potrebujes len kupnopredajnu zmluvu a technicak. das si to doviest domou, tu si spravis kontrolu originality, stk, emisnu, das si prelozit technicak a hura na prihlasenie. joh, unas sa este plati nieco do reciklacneho fondu... cele sa to pohybuje od 8-15tis...
ak chces auto dovies navlastnych, musis si tam vybavit prevozne znacky cca 200eur, alebo dotiahnut trailerom..
vpodstate potrebujes len kupnopredajnu zmluvu a technicak. das si to doviest domou, tu si spravis kontrolu originality, stk, emisnu, das si prelozit technicak a hura na prihlasenie. joh, unas sa este plati nieco do reciklacneho fondu... cele sa to pohybuje od 8-15tis...
ak chces auto dovies navlastnych, musis si tam vybavit prevozne znacky cca 200eur, alebo dotiahnut trailerom..
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen

IS 300
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
To se musi pak na Dekru do Prahy a za tezky prachy ti daj papir a pak uz to prihlasit pujde.
btw. ja sem si to nechaval delat od jednoho chlapka bych s tim nemel starosti a to jsem mel pouze rakouskej technicak, pak mi vyridil tu Dekru a technickou a vpohode
btw. ja sem si to nechaval delat od jednoho chlapka bych s tim nemel starosti a to jsem mel pouze rakouskej technicak, pak mi vyridil tu Dekru a technickou a vpohode
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"