vrak Camry z roku 94
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
vrak Camry z roku 94
vali se nam pred barakem naborena Camry 2,2 5S-FE z roku 94 , je to ta co se vyrabela nejak od 90 do 95. Jsou k ni i papiry se znackami. Tohle auto se moc nerozbiji a neni moc rozsireny takze se blbe prodava
motor je celkem v pohode ale ma dost najeto a je trochu pohmozden od bouracky ( praskly kryt rozvodu a dalsi ) , prevodovka mela nedavno meneny lozisko na 5 rychlosti - vypadavala , interier je normalne opotreben

Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Zdarec, nedávno mi klekla moje druhá Toyota Celica 4g
(ta první odešla dvakrát na klikce a to i po GO!
)a vidím že tady máš bouranou Camry se snad dobrým motorem.
Slyšel jsem že by ten motor pasoval i do Celiky 4g a možná mám v plánu prubnout, takovouto zběsilost (ty staré orig. motory mě už fakt omrzely).Za kolik bys to eventuelně prodal? 

Koube
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
zbesilost? nedelej si iluzue na ten obsah je to slaboučké..Koube píše:Zdarec, nedávno mi klekla moje druhá Toyota Celica 4g(ta první odešla dvakrát na klikce a to i po GO!
)a vidím že tady máš bouranou Camry se snad dobrým motorem.
Slyšel jsem že by ten motor pasoval i do Celiky 4g a možná mám v plánu prubnout, takovouto zběsilost (ty staré orig. motory mě už fakt omrzely).Za kolik bys to eventuelně prodal?
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Ten motor je spis na dily jelikoz ma 400tis. km
ale ne ze by nebyl v pohode, hur na tom bude prevodovka. Nicmene zastavba neceho jineho obcas neni jednoducha. Ja bych ti doporucoval stejnej motor co mas, jinak do auta napasujes cokoliv - ale za jakou cenu.
Jinak tenhle typ motoru je super - 100kw , kroutak taky peknej a spotreba kolem 8 litru a hlavne bez udrzby, mame jeste jednu camry ktera ma pres 400tis.

Jinak tenhle typ motoru je super - 100kw , kroutak taky peknej a spotreba kolem 8 litru a hlavne bez udrzby, mame jeste jednu camry ktera ma pres 400tis.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
Tak to jo... Já jen že už jsem do té první narval za generálku nějakých 35táců a po zajetí mi znovu klekla. A jelikož mě teď (z mě dosud nepochopitelných důvodů) opět odešel motor u druhé (ještě mladší) Celdy, tak se stejného motoru bojím.
Ale pokud by se našel někdo kdo by mi pomohl s tím jiným (výkonějším)motorem
a věděl bych že to pak bude fungovat a alespoň pár let to vydrží, pak jsem ochoten do toho ty prachy dát.
Celda je prostě srdeční záležitost...

Celda je prostě srdeční záležitost...

Koube