Trendcar Nový Jičín

využíváte je? Jaké máte zkušenosti?
Odpovědět
Uživatelský avatar
schimiGTi
Řidič
Příspěvky: 275
Registrován: ned 04.12.2005, 16:30
Bydliště: Náměšť

Trendcar Nový Jičín

Příspěvek od schimiGTi »

Udělal jsem zvlášť téma i když patří pod olomouc, ale s nima zkušenosti nemám, tak je nechci házet do jednoho pytle.

Servis jsem si vždy dělal sám, ale teď po zakoupení novějšího vozu a z nedostatku času jsem zkusil značkvý servis. I když mám blíž havířov, tak mě tolik neoslovil a už se raději projedu do jičína.

Původně jsem chtěl dělat servisku po 120 tisích, ale 6 tisíc za výměnu kapalin a kontrolu mi přišlo dost, tak jsem si tam zajel bez objednání na kontrolu vozu (chtěl jsem mít klid po koupi že je vše v pořádku), kterou mi provedli na počkání za hodinu. Zjistili závady a napsali ceny a dobu opravy. Hned na další týden jsem objednal opravu. nakonec mě to vyšlo na 6500,- (komplet výměna kapalin, svíček, filtrů, zadních silentbloků, oprava uchycení lambdy, rozbor brzd a vyčištění interiéru) což si myslím že je solidní.
Jen mě mrzí že vždy zapomenou že nejsem z jičína a volají na poslední chvíli, abych vyzvednul vozidlo.
Ale jinak jsem spokojený. Nebránili se ani objednat neoriginální díly.
O všem se dalo jednat.. :wink:
Corolla E9 1.6 92kw GTi Liftback -> ex
Corolla E10 1.3 55kw Xli Sedan - do 174 tkm benzín 6,7L/100km; poté LPG 8,5L/100km 1,5Kč/km ale jezdím svižněji :-)
Corolla E15 1.4 D4-D 66 kw Sol Sedan Obrázek
tuzezlypes
Řidič
Příspěvky: 220
Registrován: čtv 22.06.2006, 17:25
Bydliště: Jablůnka

Příspěvek od tuzezlypes »

Potvrzuji dobrou zkušenost s Trendcarem NJ. Za týden jdu na dvouletou prohlídku, tak napíšu, zda sem nezměnila názor.
Toyota Corolla 1,4 VVTi
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4
Uživatelský avatar
schimiGTi
Řidič
Příspěvky: 275
Registrován: ned 04.12.2005, 16:30
Bydliště: Náměšť

Příspěvek od schimiGTi »

to já už jsem svůj názor trochu změnil po dalších zkušenostech. :oops:
Corolla E9 1.6 92kw GTi Liftback -> ex
Corolla E10 1.3 55kw Xli Sedan - do 174 tkm benzín 6,7L/100km; poté LPG 8,5L/100km 1,5Kč/km ale jezdím svižněji :-)
Corolla E15 1.4 D4-D 66 kw Sol Sedan Obrázek
veczi
Člen Týmu
Příspěvky: 10
Registrován: stř 11.02.2009, 22:26

Příspěvek od veczi »

tak on OL patří pod NJ....
jaké máte ještě zkušenosti?
Co se stalo, že jsi změnil názor?
Chci si tam koupit auto a servisovat
Uživatelský avatar
schimiGTi
Řidič
Příspěvky: 275
Registrován: ned 04.12.2005, 16:30
Bydliště: Náměšť

Příspěvek od schimiGTi »

názor jsem změnil po tom co jsem tam nechal servisovat E9 gti.
měl jsem stále problémy s vibracemi do volantu při brždění, tak jsem se rozhodl že se plácnu přes kapsu a dám auto k odborníkům, byla dohodnuta výměna originálních kotoučů za cca 5000,- a tím že se to vyřeší, když tam auto bylo tak mě ještě telefonicky upozornili že je potřeba přetěsnit brzdiče a nejlépe všechny 4 (má kotouče na všech kolech) že mají špatnou vůli, tak jsem s tím souhlasil v duchu očekávaní lepší funkce. Bohoužel brzdy už nyní nejsou tak citlivé jako dřív jsou spíš gumové a pedál má velký odpor, naví během půl roku se vibrace vratili, takže jsem vyhodil 10 000,- bez nějakého hmatatelného zlepšení na vozidle :mad: a ještě jedna perlička, ale za tu trendcar nemůže vozidlo jsem si měl vyzvednout před vánočními svátky, ale zasilkovou službou dorazil pouze jeden kotouč :!: což nechápali ani tam, tak mi tam dali staré a po svátcích jsem si je tam dojel vyměnit oba.
Těžko soudit, třeba to jen tím že už se jim moc nechce dělat na starých autech. Není nad vyměnu oleje a destiček na nových autech v záruce, tam bych neviděl problém.
Corolla E9 1.6 92kw GTi Liftback -> ex
Corolla E10 1.3 55kw Xli Sedan - do 174 tkm benzín 6,7L/100km; poté LPG 8,5L/100km 1,5Kč/km ale jezdím svižněji :-)
Corolla E15 1.4 D4-D 66 kw Sol Sedan Obrázek
Uživatelský avatar
Pomeranc
Člen Týmu
Příspěvky: 14
Registrován: úte 26.05.2009, 20:17
Bydliště: Karviná

Příspěvek od Pomeranc »

Zdravím. Já jsem u nich teď koupil Corollu rv.2004 a po zkušenostěch s různými bazary mi přišel přístup pana Hrachovce velmi dobrý. Jak už tady padlo, tak na všem se dalo domluvit. Takže jsem zatím spokojený. Doufám, že auto bude dobře sloužit, a že jejich servis až do další pravidelné prohlídky nebudu muset využít. :)
Uživatelský avatar
Dragon
Navigátor
Příspěvky: 95
Registrován: čtv 25.10.2007, 08:15
Bydliště: Nový Jičín

do TrendCar nikdy více, radši…

Příspěvek od Dragon »

zdravím a přidávám pár zkušeností se „značkovým“ servisem Toy – TrendCar NJ.
jednoho pěkného podzimního dne jedu a chci si umýt přední sklo zahovňousené vod much. mačkám páčku a nic, žádný ostřik. jenom stěrače na sucho. no nic, říkám si, asi mi došla voda. ale při bližším ohledání jsem zjistil že vody je dost. že by pojistka? taky nic (ani nemůže, páč ostřikovač je na stejnou se stěrači). tak jsem si řekl, že to bude asi na servis. volám do ke mně nejbližšího „značkovému“ servisu Toy – TrendCar NJ. přijímací technik mi ochotně nabídl volné termíny. takže jsem dojel a po cca. 30 min. poté co se v tom někdo hrabal mi bylo sděleno, že je spálený motorek a jestli ho chci objednat (není skladem) – cca. 2 600,- s výměnou. řekl jsem ok s tím, že až bude tak mi zavolají a přijedu na výměnu. sednu do auta a jen tak z prdele vyzkouším ostřikovače. a co by jste řekli – vono to funguje. zvláštní, když je spálený motorek. no nic, tak jsem zrušil objednávku motorku. nejsem sice nějaký velký myslitel, ale vím, že spálený motorek je, když na něho jde štáva a on nic. s takto spáleným motorkem jsem jezdil a ostřikoval cca 3/4 roku, když se opět zastavil. opět volám do tohoto servisu a technik mi promptně po mém sdělení závady v telefonu řekl, že se jedná o spálený motorek aniž by mě nebo auto viděl, natož tak něco pod kapotou, nicméně ať dojedu že se na to někdo podívá. než jsem jel do servisu tak jsem se bavil se známým, který měl taky tohoto avensise a říkal mi, že je to jedna z mála nemocí tohoto auta (v tomto roce výroby) – taky to měl a vždy to byl zaoxidovaný konektor před motorkem a stačilo trochu kontoxu. když jsem dojel do servisu, tak jsem technikovi povykládal výše uvedené story s tím, že si myslím že je to oxidace konektoru a že si nepřeju aby se cokoliv měnilo. popuzeně se podíval do PC a dal mi za pravdu, že to tak bylo. nicméně po cca. 15 min. opravy přišel technik a řekl mi: „konektor jsme vyčistili a ostřikovač funguje ale já si nemyslím, že ten motorek vám dlouho vydrží. spíš bude problém v něm že občas vypadne. no nevím co si mám o tom myslet. ale řekl jsem si sere pes asi nemá dobrý den.
jenže, vyskytl se druhý problém – přestalo mi fungovat dálkové otev/zav dveří. ve svoji naprosté blbosti a toleranci jsem opět dojel do TrendCar – oprava za 5 min s tím, že centrální mechanizmus v řidičových dveří je KO a že by bylo dobré ho vyměnit. ptal jsem se: proč to opravíte i když je mechanizmus KO? – no mechanik to nějak našteluje (přihne) a ono to bude nějaký čas fungovat. toto se mi v průběhu 1 roku stalo 2x. takže žádná tragedie – když jsem jel kolem tak mi to za 5 min. opravili (musím říct, že to byly opravy zdarma když jsem tam byl na jiných opravách – gum. vyložení v zadní nápravě a tak) . jenže když se mi to stalo potřetí (asi 1/2 roku po poslední opravě) sem si řek: seru na to, objednejte mi ten nový mechanizmus ať mám dalších 10 let klid – cena cca. 6 000.- s výměnou. vyměnili mechanizmus a za 3 měsíce mi opět nešel dálkáč. mírně jsem se nasral a aniž bych technikovi cokoliv řekl dal jsem auto do opravy s tím, že mi nejde dálkáč. po 40 min. opravy za mnou přišel, že je v prdeli řídící jednotka centrálu – cena 12 500,- s výměnou. řekl jsem mu, že tuto samou chybu jsem před 3 měsíci platil opravu za 6 000,- co jako že mi k tomu řekne. trošku se vylekal a podíval se do PC a vítězoslavně zvolal: „no jo, minule to byl mechanizmus, ale tentokrát se vám pokazila řídící jednotka DO, elektrikář ji zkoušel oživit, ale je úplně mrtvá“. tak to bylo už i na mě dost. zavolal jsem do Toy OV – AutoMotoStyl, domluvil jsem si termín a oprava na 5 min s tím, že se rozpároval klíč s přijímačem a dodnes OK. takže můj starý mechanizmus asi už jezdí v jiném avensisu podruhé zaplacený.
Toyota Avensis sedan 2.0 16V / 128 HP r.v.: 1998
1.3 55kw
Manager Týmu
Příspěvky: 452
Registrován: stř 20.02.2008, 10:24
Bydliště: Veřovice

Příspěvek od 1.3 55kw »

Já jsem tam měl auto za 1 rok 2x (2x bouraný ale né mojí vynnou :) ),nemůžu si stěžovat na lidi ochotní ale na servis měnili mitam na spolujezdové straně blatník ale jak jsem si potom později všiml tak vůbec nelicuje z kapotou no a potom mi měnili přední nárazník a to samé)asi se jim nechce stím otravovat u tak tak aśtaršího auta r.v.1996 Corolla E-10) ale jinak bez problémů :)
zana
Člen Týmu
Příspěvky: 11
Registrován: pát 12.10.2007, 07:53

Příspěvek od zana »

Dnes jsem vyzkoušel Trend car Nový Jičín a mohu vyslovit velkou pochvalu. Nechal jsem si udělat rozvody u Toyoty Land Cruiser HDJ 80 24 V. Dobu čekání mi zkrátili nabídkou surfování na netu, tak jsem si vyřídil, co jsem v kanclu nestihl, k tomu dobrý čaj a pěkné prostředí. Přestože mám v místě Toyotu Automoto styl Opava Komárov, tak tady mi technik dával najevo, že spěchá a zdržuji ho, když jsem potřeboval dohledat nějaký díly. Všem doporučuji Trend car N. Jičín, příští týden tam jedu vyměnit kulový čep řízení a nějaké drobnosti. Raději najedu 2x30 km než někoho otravovat. Taková je moje zkušenost. Jo a za práci-výměna rozvodů jsem zaplatil 1100 Kč s DPH. paráda
LG
Člen Týmu
Příspěvky: 34
Registrován: stř 12.11.2008, 16:42
Bydliště: Havířov

Příspěvek od LG »

Dnes jsem byl v Trend car Nový Jičín , byl jsem spokojen, vzali mě i dřív než v plánovanou hodinu. Zjistili závadu a bude se odstraňovat. Auto jsem tam nechal. Jinak mám blíže i servis v Ostravě , ale nedoporučuji. :mad:
descent
Řidič
Příspěvky: 179
Registrován: pon 25.06.2012, 17:56

Příspěvek od descent »

Nějaké nové zkušenosti s touto prodejnou a servisem?
alf3003
Člen Týmu
Příspěvky: 64
Registrován: čtv 24.03.2011, 21:44
Bydliště: Opava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alf3003 »

descent píše:Nějaké nové zkušenosti s touto prodejnou a servisem?
Jezdím stále do servisu Trend Car Nový Jičín, nyní s Carinou E a mohu všem doporučit. I když má Toyota zastoupení v Opavě, raději si zajedu pár km do servisu se kterým jsem spokojený.
Subaru Forester 2,0 Active 116kW r. 2007
Toyota RAV4 2,0 94kW r. 1994
yas
Člen Týmu
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 07.05.2015, 07:15

Re: Trendcar Nový Jičín

Příspěvek od yas »

nevite nekdo proc byl trendcar vyrazeny ze site autorizovanych servisu?
Uživatelský avatar
Dragon
Navigátor
Příspěvky: 95
Registrován: čtv 25.10.2007, 08:15
Bydliště: Nový Jičín

Re: Trendcar Nový Jičín

Příspěvek od Dragon »

s jejich přístupem a amatérizmem se to dalo čekat.
Toyota Avensis sedan 2.0 16V / 128 HP r.v.: 1998
Uživatelský avatar
indet
Manager Týmu
Příspěvky: 432
Registrován: pon 25.03.2013, 19:57

Re: Trendcar Nový Jičín

Příspěvek od indet »

Rozumím že ty jsi byl nespokojen , ale je tu fura lidí co tam jsou spokojeni.
Myslím že Trendcar NJ je slušný standart a nemít auto v záruce jezdil bych tam i na záruční opravy.
S Aurisem tam jezdím již 5let a bez větších problému, jen mi vadí že si ze začátku trvali na jejich oleji, když stejný olej koupím za 2/5 ceny. Dnes již se s nimi dá i na oleji dohodnout.
Co je za tím že skončili jako autorizovaný prodejce a servis ví jen oni a Toyota ČR a bez ověřených informaci jsou to jen spekulace.
Jinak to kolik jezdí po NJ a okolí Toyot taky svědčí o tom že tam jsou lidi spokojení.
AUR 10, OCT II, VER 13
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Značkové servisy Toyota“