Radio
- wolfov
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Radio
Nazdarek.Jaky mate audio system v MR2?Ja mam standardni radio(1xDIN) s 6 repro.Hodlam to vymenit a to i vcetne reproduktoru,takze by me zajimalo,jak jste to resili vy.Pozdeji bych pridal i zesik a subu...
:::Volvo S80:::
:::TOYOTA MR2 (sold):::
:::Paseo (sold):::
:::TOYOTA MR2 (sold):::
:::Paseo (sold):::
- Jakuza
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
o tom bych mohl napsat malou beletrii.. 

http://www.hifonics.cz/
MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold

Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
- Jakuza
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
takze.. 
nejprve sem vyndal kompletni interier z auta.. sedacky, pristrojovku, koberce, tapecirunky proste kompletne.. vzal sem tlumici material a cele auto jsem nejdriv odmastil a pak sem zacal nanaset tlumici materialy. Pote co bylo auto vytlumeny, nepotrebne veci odrezany a potrebne veci pridany, zacal sem se zastavbou.. predni dvere jsem udelal podlozky pod reproduktory z MDF a cele dvere take vytlumil. Vyskove repro jsem nedaval do starych domecku, udelal jsem nove domecky, ktere jsem pripevnil na sloupek a nechal potahnout do kuze. Jak radio jsem volil DVD od Audiovoxu (brzy bude vymena za Alpine IVA) z DVD jsem napojil pridavnej equlaizer, z equalizeru jsem vedl signalove kabely dozadu do kufru.. musel sem vyrezat nekolikacentimetrove diry jak do steny mezi motorem a mezi motorem a kufrem.. na kazde strane o velikosti pesti, jelikoz svazek 6ti signalovych kabelu mel cca velikost pesti.
druhou stranou jsem vedl napajeci kabel prumeru 35 qmm a ostatni kabely od reproduktoru. V zadni castu kufru jsem vyrobil dvojite dno, kam jsem usadil monoblok a 4 kanalovy zesilovac. Komponentni repro jsem napojil na aktivni vyhybku, tudiz 4kanalovy zesilovac jsem vyuzil plne pro predni reproduktory a zapojil sem je do tzv. aktivu. zadni ozvucnici jsem menil uz X krat a nakonec jsem nasel nejlepsi variantu.. cca 29 litrovou uzavrenou ozvucnici.. dlouha cca metr, hluboka asi 9 cm.. perfektne tam pasuje a neubira na pohodli interieru.. ozvucnice je teda misto toho odkladaciho prostoru uprostred. mel jsem motor venku a tlumil jsem i motorovej prostor od interieru.. jak jsou ty stribrne plechy pred vyfukem, tak jsem sundal a dal jsem tam po cele stene specialni, tepelne odolnou, odhlucnovaci desku. Tot je moje soucasna zastavba v MR2 .. jiz asi po 8 me predelavana.. a evoluci vymazlena..
vysledek skvely.. predni repro ve dverich a SW je uprostred mezi sedackama.. diky equalizeru se to da nadherne sladit a lidi co me znaji, mohou potvrdit ze zvuk v aute je ostry a presny jak britva..
fotky z montaze samozrejme mam.. kdyz bude nekdo chtit, tak je ukazu.. 
tak to byla ta kratsi verze

nejprve sem vyndal kompletni interier z auta.. sedacky, pristrojovku, koberce, tapecirunky proste kompletne.. vzal sem tlumici material a cele auto jsem nejdriv odmastil a pak sem zacal nanaset tlumici materialy. Pote co bylo auto vytlumeny, nepotrebne veci odrezany a potrebne veci pridany, zacal sem se zastavbou.. predni dvere jsem udelal podlozky pod reproduktory z MDF a cele dvere take vytlumil. Vyskove repro jsem nedaval do starych domecku, udelal jsem nove domecky, ktere jsem pripevnil na sloupek a nechal potahnout do kuze. Jak radio jsem volil DVD od Audiovoxu (brzy bude vymena za Alpine IVA) z DVD jsem napojil pridavnej equlaizer, z equalizeru jsem vedl signalove kabely dozadu do kufru.. musel sem vyrezat nekolikacentimetrove diry jak do steny mezi motorem a mezi motorem a kufrem.. na kazde strane o velikosti pesti, jelikoz svazek 6ti signalovych kabelu mel cca velikost pesti.

tak to byla ta kratsi verze

http://www.hifonics.cz/
MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold