Radio

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
wolfov
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Radio

Příspěvek od wolfov »

Nazdarek.Jaky mate audio system v MR2?Ja mam standardni radio(1xDIN) s 6 repro.Hodlam to vymenit a to i vcetne reproduktoru,takze by me zajimalo,jak jste to resili vy.Pozdeji bych pridal i zesik a subu...
:::Volvo S80:::
:::TOYOTA MR2 (sold):::
:::Paseo (sold):::
Jakuza
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakuza »

o tom bych mohl napsat malou beletrii.. :-D
http://www.hifonics.cz/

MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash :-(
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
wolfov
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolfov »

Klidne se rozepis...myslim,ze nejsem jediny,koho to zajima...
wolfov
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolfov »

Takze asi nic,ze?Skoda...
Jakuza
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakuza »

takze.. :-)

nejprve sem vyndal kompletni interier z auta.. sedacky, pristrojovku, koberce, tapecirunky proste kompletne.. vzal sem tlumici material a cele auto jsem nejdriv odmastil a pak sem zacal nanaset tlumici materialy. Pote co bylo auto vytlumeny, nepotrebne veci odrezany a potrebne veci pridany, zacal sem se zastavbou.. predni dvere jsem udelal podlozky pod reproduktory z MDF a cele dvere take vytlumil. Vyskove repro jsem nedaval do starych domecku, udelal jsem nove domecky, ktere jsem pripevnil na sloupek a nechal potahnout do kuze. Jak radio jsem volil DVD od Audiovoxu (brzy bude vymena za Alpine IVA) z DVD jsem napojil pridavnej equlaizer, z equalizeru jsem vedl signalove kabely dozadu do kufru.. musel sem vyrezat nekolikacentimetrove diry jak do steny mezi motorem a mezi motorem a kufrem.. na kazde strane o velikosti pesti, jelikoz svazek 6ti signalovych kabelu mel cca velikost pesti. :-) druhou stranou jsem vedl napajeci kabel prumeru 35 qmm a ostatni kabely od reproduktoru. V zadni castu kufru jsem vyrobil dvojite dno, kam jsem usadil monoblok a 4 kanalovy zesilovac. Komponentni repro jsem napojil na aktivni vyhybku, tudiz 4kanalovy zesilovac jsem vyuzil plne pro predni reproduktory a zapojil sem je do tzv. aktivu. zadni ozvucnici jsem menil uz X krat a nakonec jsem nasel nejlepsi variantu.. cca 29 litrovou uzavrenou ozvucnici.. dlouha cca metr, hluboka asi 9 cm.. perfektne tam pasuje a neubira na pohodli interieru.. ozvucnice je teda misto toho odkladaciho prostoru uprostred. mel jsem motor venku a tlumil jsem i motorovej prostor od interieru.. jak jsou ty stribrne plechy pred vyfukem, tak jsem sundal a dal jsem tam po cele stene specialni, tepelne odolnou, odhlucnovaci desku. Tot je moje soucasna zastavba v MR2 .. jiz asi po 8 me predelavana.. a evoluci vymazlena..:-) vysledek skvely.. predni repro ve dverich a SW je uprostred mezi sedackama.. diky equalizeru se to da nadherne sladit a lidi co me znaji, mohou potvrdit ze zvuk v aute je ostry a presny jak britva.. :-) fotky z montaze samozrejme mam.. kdyz bude nekdo chtit, tak je ukazu.. :-)

tak to byla ta kratsi verze :-)
http://www.hifonics.cz/

MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash :-(
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
mattias
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mattias »

Ja chcem vidiet fotky :D
Obrázek
Only_one
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Only_one »

viděl sel a slyšel sem všechny Jakuzovo varianty a musim potvrdit že mu to ted hraje naprosto parádně... a chci to taky : ) Jakuza HIFI fakt rozumí :bigups:
Odpovědět

Zpět na „MR2“