Klimoška 5 generace
- Farock
 - Navigátor
 - Kontaktovat uživatele:

Klimoška 5 generace
Nevíte náhodou někdo kde se mnění na klimošce u 5 G. ten vysoušeč ??

Toyota Celica   2.0 turbo 4WD
My TOYOTA is fantastic

My TOYOTA is fantastic
- micron
 - Fantom fóra
 - Kontaktovat uživatele:

kde se vzal
tenhle panel? to jako amíci měli-maj automatickou klimu se special štelováním? Tak to by nemuselo bejt vůůůbec zlý!
ten čudlík "AUTO" je jako na co? nevíte někdo? + v čem se liší tahle verze klimy od Euro manual shitu- doufám že ne jen tim obřím čudlíkem a jiným kolečkem
 tohle je típlý z Usa-Can verze.

ten čudlík "AUTO" je jako na co? nevíte někdo? + v čem se liší tahle verze klimy od Euro manual shitu- doufám že ne jen tim obřím čudlíkem a jiným kolečkem

Naposledy upravil(a) micron dne stř 30.05.2007, 10:32, celkem upraveno 1 x.

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- Farock
 - Navigátor
 - Kontaktovat uživatele:

Tak tu co jsem čet jsem zatím nenašel nevím proč jsem si to neuložil  
  ale zkus todle je tam toho trochu mín ale aspon něco  
 http://www.autoklimatizace.cz/cz/ak_udrzba.php

Toyota Celica   2.0 turbo 4WD
My TOYOTA is fantastic

My TOYOTA is fantastic
- Diablo
 - Manager Týmu
 - Kontaktovat uživatele:

Nevim co resis,zajed tam co delaji klimy a oni ti reknou...ale preventyvni vymena cehokoli na klime dokud chladi (krome pyloveho filtru) je zbytečnost,delam v servise,a delame i klimy a neslysel sem o tom...
pro Microna:tu automatickou klimu sem mel i na vraku celicy 4.gen. US type...a ja chuj to vyhodil....

pro Microna:tu automatickou klimu sem mel i na vraku celicy 4.gen. US type...a ja chuj to vyhodil....
TOYOTA Celica 2.0 Turbo 4WD 

- micron
 - Fantom fóra
 - Kontaktovat uživatele:

bliky blik
to mi dělalo taky... naplněno a po 10sekundách to blikalo... a konec...i po drahý repasi! tak sem se naprt... a klimu jsme nakonec vyrvali a šup s ní do kontejneru... lehčí auto... zůstaly jen hadice- ty navíc jsou "někde-asi všude" děravý... ale zjišťovat kde, na to už sem neměl žaludek. manual Klima sucks! ale zajímal by mě ten čudlík "AUTO" a to dost... něco mi řiká, že United verze klimy bude o dost kvalitnější.

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- micron
 - Fantom fóra
 - Kontaktovat uživatele:

auto
jako autopilot... možná,  
 amíci jsou tak líný, že tam možná maj nějakýho japonskýho auto pilota... ne asi to bude, jak píše Petr- na ty automatický změny klapek- zajímavý, ale nevim k čemu to má jako bejt...
tady 4.gen

Farock> tady sem našel takovej hezkej obrázek-vzorec...sice nevim co to má jako bejt, ale je to zajímavý, zkus to dát někomu ze servisu klimatizací AC

tady 4.gen

Farock> tady sem našel takovej hezkej obrázek-vzorec...sice nevim co to má jako bejt, ale je to zajímavý, zkus to dát někomu ze servisu klimatizací AC