Jdou bez problemu vymenit zadni tlumice v domacich podminkach

Diky moc
že by ten krycí plech za kotoučem(ten kvete jedna radost) ? je na něm i takovej plastovej výběžek aby nabíral vzduch na chlazení brzdHafan píše:ou je prachovky( ty vepredu nebo vzadu nemam
( takze staci z oktavky?
a jeste jeden dotaz neco mi strasne rachta pri prejizdeni hrbolu a nerovnosti zepredu jakoby od tremenu, asi tak pred 8tis km mi menili kotouce a desticky, tipuju ze to bude od ty doby, ale ted je to strasny je to vzdycky na nerovnosti.nejakej plech ci co.nejakej napad co by to mohlo bejt nez sundam nekde kolo a zacnu to studovat?
tak to už jsem z tama dávno odřízl ani plech ani plast tam už nemámgarfielld píše:že by ten krycí plech za kotoučem(ten kvete jedna radost) ? je na něm i takovej plastovej výběžek aby nabíral vzduch na chlazení brzdHafan píše:ou je prachovky( ty vepredu nebo vzadu nemam
( takze staci z oktavky?
a jeste jeden dotaz neco mi strasne rachta pri prejizdeni hrbolu a nerovnosti zepredu jakoby od tremenu, asi tak pred 8tis km mi menili kotouce a desticky, tipuju ze to bude od ty doby, ale ted je to strasny je to vzdycky na nerovnosti.nejakej plech ci co.nejakej napad co by to mohlo bejt nez sundam nekde kolo a zacnu to studovat?
pro AT 182 ( ST182 ) předky po 2560,- zadky za 3502,-Petr píše:ja ted měl všechny 4 venku měnil jsem ty prachovky co kryjí píst tlumiče pasují tam z octavie za 140kč origo jsou drahý a zjistil jsem že origo tlumiče pro toyotu dělá KAYABA kupoval jsem tam všechny nové z toyoty před 4 rokmi
takže když koupíte od KAYABY tlumiče tak jsou to vlastně origo a levnější než v toyotě bez jejich loga cena origo toyota 4ks-17tis to bylo v roce 2002
jo a měl jsem stahovák na pružiny a v poho to šlo no problem když je člověk šikovnej
NO TO JSOU DOBRÝ CENY ŠKODA KDYŽ JSEM TY PRACHOVKY SHÁNĚL JSI JE NĚMĚL POSLALI MI JEDNU ZADNÍ OD MATEJČKA tak jsem to zkombinoval s těmi z oktávky funkční to je a vidět rozdílnost není to by jsi musel strčit hlavu do blatníkuIdaho píše:pro AT 182 ( ST182 ) předky po 2560,- zadky za 3502,-Petr píše:ja ted měl všechny 4 venku měnil jsem ty prachovky co kryjí píst tlumiče pasují tam z octavie za 140kč origo jsou drahý a zjistil jsem že origo tlumiče pro toyotu dělá KAYABA kupoval jsem tam všechny nové z toyoty před 4 rokmi
takže když koupíte od KAYABY tlumiče tak jsou to vlastně origo a levnější než v toyotě bez jejich loga cena origo toyota 4ks-17tis to bylo v roce 2002
jo a měl jsem stahovák na pružiny a v poho to šlo no problem když je člověk šikovnej
pro AT200 ( st202 ) předky po 3400,- zadky za 3750,-
je to KYB E-xcel G , je i nižší řada ( kapalinové ) ale ty nedoporučuju...
jinak možná kombinace - levnějjší tu už nabízená byla, jen zájem moc nebyl..
Nové prachovky vč dorazu stojí 118,- kč - mam je skladem
jj byly nedostupné takže jsem objednal do zásoby cca 20kousku, už mám poslendí 4ksPetr píše:NO TO JSOU DOBRÝ CENY ŠKODA KDYŽ JSEM TY PRACHOVKY SHÁNĚL JSI JE NĚMĚL POSLALI MI JEDNU ZADNÍ OD MATEJČKA tak jsem to zkombinoval s těmi z oktávky funkční to je a vidět rozdílnost není to by jsi musel strčit hlavu do blatníkuIdaho píše:pro AT 182 ( ST182 ) předky po 2560,- zadky za 3502,-Petr píše:ja ted měl všechny 4 venku měnil jsem ty prachovky co kryjí píst tlumiče pasují tam z octavie za 140kč origo jsou drahý a zjistil jsem že origo tlumiče pro toyotu dělá KAYABA kupoval jsem tam všechny nové z toyoty před 4 rokmi
pro AT200 ( st202 ) předky po 3400,- zadky za 3750,-
je to KYB E-xcel G , je i nižší řada ( kapalinové ) ale ty nedoporučuju...
jinak možná kombinace - levnějjší tu už nabízená byla, jen zájem moc nebyl..
Nové prachovky vč dorazu stojí 118,- kč - mam je skladem