Jde vubec udelat poradny sani na ST182?
Jde vubec udelat poradny sani na ST182?
Chtel bych si do celicy 5.gen GTI udelat misto airboxu naporove sani s kuzelem, bohuzel se mi zda, ze to nejde nijak udelat, neresil to nekdo z vas?
1)Kdyz ho dam misto airboxu tak na nej nepujde zadny vzduch pres baterku + bude sat velmi teply vzduch z motoru, efekt bude nejspis negativni.
2)I kdybych dal pryc baterku, tak ze predu je to cely obehnany karoserii a ze spod to taky nejde je tam nejaky harampadi, efekt nulovy.
Vyriznuti nasavaciho otvoru do haubny jako ma treba impreza striktne odmitam, navic by se kuzel casto dostal do kontaktu s vodou.
Jediny co me napadlo na zefektivneni sani je natahnuti trubice ze spojleru. Je tam dost siroky otvor a z nej to natahnout vedle nasosky co vede z airboxu. Tak by si bral airbox vzduch ze spojleru + z vyklapecky.
1)Kdyz ho dam misto airboxu tak na nej nepujde zadny vzduch pres baterku + bude sat velmi teply vzduch z motoru, efekt bude nejspis negativni.
2)I kdybych dal pryc baterku, tak ze predu je to cely obehnany karoserii a ze spod to taky nejde je tam nejaky harampadi, efekt nulovy.
Vyriznuti nasavaciho otvoru do haubny jako ma treba impreza striktne odmitam, navic by se kuzel casto dostal do kontaktu s vodou.
Jediny co me napadlo na zefektivneni sani je natahnuti trubice ze spojleru. Je tam dost siroky otvor a z nej to natahnout vedle nasosky co vede z airboxu. Tak by si bral airbox vzduch ze spojleru + z vyklapecky.
vcelka V4-2.0 93 (prodano)
pazout 406 coupe V6-3.0 02 (prodano)
camaro z28 m6 V8-5.7 97 (valici se ingot)
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
esi se nepletu, tak k airboxu je origo privod udelany plasty zespodu narazniku
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Tak uz jsem to vyresil. Ve spojleru na strane ridice je uz z vyroby nasoska ktera vede k motoru. Prodlouzim ji smerem k sani a nejak to cely zadelam aby tam neslo teplo z motoru.
Az to udelam tak poslo foto a postup
Az to udelam tak poslo foto a postup
Dik Brunere, v tom pripade to tam nejak natahnu z protilehlyho konce predniho spojleru.
Mam 5.gen celicu z listopadu 93, je mozny ze je to nejaka revize nebo co.
Kdyz jsme v tom kde sezenu nejakou gumovou hadici na nastaveni sani (ty stavajici co vede do airboxu)? Popripadne 90kovy kloub?
Zatim jsem nasel silikonovu hadici za 2000kc metr na coz seru a hlineny kloub za 800kc na coz taky seru.
Zatim jsem si poridil v hornbachu takovou tu hlinikovou trubici(da se roztahnput az na 3m, prumer ma 15cm) jak se da rozne deformovat a je pritom pevna. Tu napojim na tu nasosku ze spojleru a pak do ni zavru saci kuzel at mi tam nejde teplo z motoru.
Da se roztahnput az na 3m, prumer ma 15cm a stala 330kc...
Mam 5.gen celicu z listopadu 93, je mozny ze je to nejaka revize nebo co.
Kdyz jsme v tom kde sezenu nejakou gumovou hadici na nastaveni sani (ty stavajici co vede do airboxu)? Popripadne 90kovy kloub?
Zatim jsem nasel silikonovu hadici za 2000kc metr na coz seru a hlineny kloub za 800kc na coz taky seru.
Zatim jsem si poridil v hornbachu takovou tu hlinikovou trubici(da se roztahnput az na 3m, prumer ma 15cm) jak se da rozne deformovat a je pritom pevna. Tu napojim na tu nasosku ze spojleru a pak do ni zavru saci kuzel at mi tam nejde teplo z motoru.
Da se roztahnput az na 3m, prumer ma 15cm a stala 330kc...
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak hod fotku ty hadice, a urcite foto jak to bude hotove 

"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz