Nemocná čelda :F

vše ohledně modelové řady Celica
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Nemocná čelda :F

Příspěvek od folik »

Zdarec, nevi nekdo v Praze o nakym plácku (garazi,atp..) free, nebo nak pronajmout na výkend? Potrebuju udelat ranec vecí, mam to trošku nemocný a doktor by byl moc drahý :?

Obrázek
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

No chudák auto, copak jsi s ním prováděl?? Nějaký destruction derby??? :roll: :twisted:
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

čoveče když vidim v jakym je stavu taxe ti divim že to ještě budeš opravovat...
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
edie
Řidič

Příspěvek od edie »

garfielld píše:čoveče když vidim v jakym je stavu taxe ti divim že to ještě budeš opravovat...
proč to neopravit ?:D já spíš tipuji že jeden víkend na to stačit nebude :cry:
Celica 2.0 Gti 115kw
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od folik »

no oprava proto ze to ma STK do 08/2008, ma to "good" motor, new spojka. Oprava = nasadit new dvere (nastesti to schytali jen dvrere, sloupek je ok), lehce plecharina, naky to tesnenicko. Vevnitr je trosku skripla palibovka a sedadlo spolujezdce je primackly na panel. :F :?

Mno a pak new kola, ty byli stejne potreba a vyresit eror pravyho predniho, but je tam neco ohli (tlumic,cep...). nebo jen guma na srac ktera trosku dostala. :?

Je to schnilí, ale je to moje prvni auto, mam to na vyjezdeni a byl bych rad kdyby slouzilo do srpna 2008 :) , pak by tomu technickou dal jenom santa claus

- jeste sranda je to, ze ve stredu budou cistit parace a ja to musim nekam odpravit, vsechno slape, ale stim kolem se neda daleko jet. Takze to vidim na zaparkovani na chodniku a vlidnost cističů :D
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

folik píše:Mno a pak new kola, ty byli stejne potreba a vyresit eror pravyho predniho, but je tam neco ohli (tlumic,cep...)...
Bohuzel mozna rameno.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od folik »

mno uvidi ce co a jak. snazim se vydelat naky penizky :? . nejdriv musim sehnat kola :F. Zatim mi pripada ze se mi to rozpada pod nohama
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

ježkovy zraky

Příspěvek od micron »

Folik> to tě ducnula ta fabka před barákem? nebo co že :? děs děs... každopádně jestli budou dneska čistit tu ulici... dej tam za A: ceduli nebo za B: postav to někam na trávu...(když to totiž postavíš na chodník, tak ještě možná chytneš bonusovou pokutu za stání na chodníku. Za stání na trávě pokuty nejsou. Mno a za C: když to tam necháš tak ti jí taky můžou odtáhnout... a to je pak pálka... měšťáci + odtahovky na to čekaj a u nás když se čistí ulice, tak se čistí i s autama- auta maj přednost... :mad:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od folik »

micron: no predchvilkou jsem to prcnul na chodnik, musel jsem vybrat nakej nizkej, nic jinyho mi nezbylo. To pochopej, nejsou to snad takovy kurvy, avsak jen co jsem se rozjel tak se mi total vyfoukli vsechna kola, takze kua potrebuju akutne ty new kola, tydle maj i vhajzlu ventilky. Mno tak si tam tak stojim na chodniku s nabouranyma dverma :(. Ne ty dvere to je po nehode, spolučast, octavce se nelibyli moje dvere :(. A ta fabie to je jen tak :D
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: ježkovy zraky

Příspěvek od Beaver »

micron píše:Folik> to tě ducnula ta fabka před barákem? nebo co že :? děs děs... každopádně jestli budou dneska čistit tu ulici... dej tam za A: ceduli nebo za B: postav to někam na trávu...(když to totiž postavíš na chodník, tak ještě možná chytneš bonusovou pokutu za stání na chodníku. Za stání na trávě pokuty nejsou. Mno a za C: když to tam necháš tak ti jí taky můžou odtáhnout... a to je pak pálka... měšťáci + odtahovky na to čekaj a u nás když se čistí ulice, tak se čistí i s autama- auta maj přednost... :mad:
Ja v Jihlave dostal. Najel jsem polovinou auta za obrubnik na udusanou travu/hlinu a sel do skoly. Po navratu na Favoritu boticka :D Pochopitelne, pokud bych to postavil jinak, tak uz tam nikdo dalsi neprojel, protoze bych zablokoval parkoviste. Vysvetlil jsem to nasledne i prislusnikum a kupodivu pochopili a cena za boticku byla 100,- Kc. Ona tam ta travicka ani nesla ponicit, lidi uz ji tam zvalchovali predemnou.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Jakuza
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakuza »

taky si myslim ze by vysla asi levneji z nemecka..
http://www.hifonics.cz/

MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash :-(
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
jirih
Řidič

Příspěvek od jirih »

to micron:

omyl omyl mladý pane...
pokuta za parkování na trávě je!
říkaj tomu stání na veřejné zeleni a výjde tě to stejně jako chodník...
V pokutách za parkování sem přeborník, tak mi to můžeš věřit :)
jejich prostřednictvím pravidelně dotuju brněnskou městskou policii :)
naštěstí mě mají rádi a neberou si moc :)

jednou sem se dokonce nechal chytit i při 25 metrů dllouhé jízdě po chodníku , následným zacouvání do jednosměrné ulice a zaparkování na zákazu zastavení :) tehdy byli tak vypleštění, že si to někdo vůbec dovolil, že mě nechali odjet za 200 :)

- jen pro dokreslení: měli to tehdy v přímým přenosu - stáli na protější straně silnice a svačili :) od té doby se před takovejma akcema radši napřed rozhlídnu :)
Celica T20, r.v. 97, 1,8i 16v, 115 hp
kola 7,5x17", obuto 225/45 R17

www.vase-krmivo.cz
vše pro psy, kočky a koně. Rozvoz zboží Pro Brno a okolí zdarma. 6000 položek k objednání, více než 85% zboží skladem. Zasíláme po celé ČR i SR
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od folik »

Hm tak jsem dostal listek za stani na chodniku a jako bonus ktomu vyzvu k uvedeni vozidla do technickeho stavu. Takze jdu na sluzebnu švestek na koberecek :?
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

jirih píše:to micron:

omyl omyl mladý pane...
pokuta za parkování na trávě je!
říkaj tomu stání na veřejné zeleni a výjde tě to stejně jako chodník...
V pokutách za parkování sem přeborník, tak mi to můžeš věřit :)
jejich prostřednictvím pravidelně dotuju brněnskou městskou policii :)
naštěstí mě mají rádi a neberou si moc :)

jednou sem se dokonce nechal chytit i při 25 metrů dllouhé jízdě po chodníku , následným zacouvání do jednosměrné ulice a zaparkování na zákazu zastavení :) tehdy byli tak vypleštění, že si to někdo vůbec dovolil, že mě nechali odjet za 200 :)

- jen pro dokreslení: měli to tehdy v přímým přenosu - stáli na protější straně silnice a svačili :) od té doby se před takovejma akcema radši napřed rozhlídnu :)
Inu ty jsi opravdu agent jak sviňa :lol: Mě stačilo jak jsi říkal, že jsi jednu dobu parkoval (nebo stále parkuješ?) uprostřed toho parku v centru Brna. To musel být pro ty lidi pořádnej šok :wink:
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

zelení nelení

Příspěvek od micron »

sakra tak moment... čí je ta tráva veřejná? ta je snad i moje nebo ne? proč bych měl jako dostávat pokutu za to, že stojim na svý veřejný trávě? to jako když se tam postavim jako osobně, nebo si tam sednu tak dostanu pokutu že sedim na veřejný trávě? nebo co jako... :D nebo když si tam postavim třeba skůtr... nebo kus dřeva... hmm :roll: nene to bych se hádal... žádná cedule se zákazem stání-čehokoli, třeba zadku na trávě kromě parků neni... a co neni zakázaný je povolený :wink:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“