Dalkovy central
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Dalkovy central
Protoze je central jen na klic, tak bych si ho chtel dat na dalkac, chci to koupit jako autoalarm, ne vsak nejaky extra drahy, o ten alarm mi ani nejde, jde mi spis o to abych nemusel saskovat s klickem... Tak me zajima zda jde vpohode napichnout na ridici central v celice a zda z tama jde dostat treba i impuls na dovirani oken...

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Není to problém, aspon u 6.gen mám jak centrál přes alarm, tak i dojezd oken, když nechám otevřený okno, tak po zapnutí alarmu se auto zamkne a vyjedou okna. A když je horko, tak přepnu vypínač a po otevření auta mi okýnka sjedou dolů. Super. nasedám do auta a už to trošičku luftuje, když je větřík:-) Jinak to šlo přes impuls na dveře. musíš to najít, já to měl pod volantem, taková skřínka - myslím že modrá, ale 6.gen.
TOYOTA CELICA, to je autíčko:-)
Mám to od Jablotronu ty dojezdy, samo to vytáhne ty okna a jak je odpor tak to stopne a snad i má v paměti jak dlouho ty motory mají jet, jelikož po prvé to bylo takový, že tlačily ty motory i po dojezdu a pak cvaklo relé a od tý doby to dojíždí přesně a je to super!!! Ten šíbr by taky měl jít teoreticky, aspon nevidím žádnou překážku, tak uvidíte:-)
TOYOTA CELICA, to je autíčko:-)
- Farock
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Já to mám taky od Jblotronu z dvouletou zárukou akorád ty dojezdy nemám ale to ani nemusím stačí když zmačknu a otevře se to mam to i s alarmem a ještě pojistkou proti nastartování bez klíčku a super mám to už rok a pul a akorád mi došla v dálkáči baterka jinak nic.
Toyota Celica 2.0 turbo 4WD
My TOYOTA is fantastic
My TOYOTA is fantastic
Jo takhle sem to uz koupil. iba ze nefungoval alarm ale na foru my poradili a zistil sem ze byl iba vypnutyMarťas píše:A takhle si to uz koupil? nebo sis to tam daval sam..Dubac260 píše:ja mam taky central na dalku aj s alarmem znacky AVITAL aj s automatickym zaviranim oken na 5gen. a k temu este startovani na dalku.

ex. Celica 2.0 GTI, 5.gen, r.v. 90
setrim na Celicu 5.gen GT-Four
setrim na Celicu 5.gen GT-Four
Ja se jen tak ptam.. mno kdyby nekdo vedel jak zapojit central origo od celici, tak mu budu vdecny, ja jsem si tam daval el.oken a soucasne el. zamky, jelikoz po aute nebyly rozvody el. na centros a na okna, taxem vykoumal jak zapojit okna nezavisle na el. z auta a ted bych potreboval nejakym zpusobem rozchodit i zamky..
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak uz mam taky dalkovy central, parada no
koupil jsem ho za 550 kc, ovladacek vypada hezky, dal jsem si do nej primo klicek, takze mam 2in1.. Dosah to ma hodne velky, na zapojeni nic neni, jde v podstate jen o 2 draty. Ted si jeste musim dat signlizaci na blinkry a bude to vse
Pozdej mozna dalkovy start
BTW: nevite kde presne najdu draty na ty blinkry? Abych to dlouho dlouze nehledal, kujuu

BTW: nevite kde presne najdu draty na ty blinkry? Abych to dlouho dlouze nehledal, kujuu

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
to je cenaja_ma píše:Tak uz mam taky dalkovy central, parada nokoupil jsem ho za 550 kc, ovladacek vypada hezky, dal jsem si do nej primo klicek, takze mam 2in1.. Dosah to ma hodne velky, na zapojeni nic neni, jde v podstate jen o 2 draty. Ted si jeste musim dat signlizaci na blinkry a bude to vse
![]()

kde najdeš dráty na blinkry? po dlouhé, složité a těžké dedukci bych řekl, že všechny 4 blinkry najdeš pod vypínačem výstražných světel vedle hodin

"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
- petiss2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No odkud pak ty to víš, co? Nebude od té doby, co jsme dávali alarm do kadeta???Celerak2.0Gti píše:to je cenaja_ma píše:Tak uz mam taky dalkovy central, parada nokoupil jsem ho za 550 kc, ovladacek vypada hezky, dal jsem si do nej primo klicek, takze mam 2in1.. Dosah to ma hodne velky, na zapojeni nic neni, jde v podstate jen o 2 draty. Ted si jeste musim dat signlizaci na blinkry a bude to vse
![]()
BTW: nevite kde presne najdu draty na ty blinkry? Abych to dlouho dlouze nehledal, kujuu![]()
![]()
kde najdeš dráty na blinkry? po dlouhé, složité a těžké dedukci bych řekl, že všechny 4 blinkry najdeš pod vypínačem výstražných světel vedle hodin![]()
to je překvapení, co?
:D většinou se to tam i napojuje ta signalizace

Celica 2.0Gti r.v.90
http://motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
http://enzo-libami.webnode.cz/
http://motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
http://enzo-libami.webnode.cz/