Dalkovy central

vše ohledně modelové řady Celica

Mate dalkovy central?

Ano:
23
62%
Ne:
2
5%
Chtel bych ho:
12
32%

Celkem hlasů: 37

ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Dalkovy central

Příspěvek od ja_ma »

Protoze je central jen na klic, tak bych si ho chtel dat na dalkac, chci to koupit jako autoalarm, ne vsak nejaky extra drahy, o ten alarm mi ani nejde, jde mi spis o to abych nemusel saskovat s klickem... Tak me zajima zda jde vpohode napichnout na ridici central v celice a zda z tama jde dostat treba i impuls na dovirani oken...
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Mungway
Člen Týmu

Příspěvek od Mungway »

Není to problém, aspon u 6.gen mám jak centrál přes alarm, tak i dojezd oken, když nechám otevřený okno, tak po zapnutí alarmu se auto zamkne a vyjedou okna. A když je horko, tak přepnu vypínač a po otevření auta mi okýnka sjedou dolů. Super. nasedám do auta a už to trošičku luftuje, když je větřík:-) Jinak to šlo přes impuls na dveře. musíš to najít, já to měl pod volantem, taková skřínka - myslím že modrá, ale 6.gen.
TOYOTA CELICA, to je autíčko:-)
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Jaky mas ten alarm? Od jake firmy? To dovirani by se mi libilo :lol: a kdyby to slo i na sibr, ale to se musi vse promerit 8) :wink:
Obrázek
sold..SUBARU IMPREZA WRX
RaW007
Řidič

Příspěvek od RaW007 »

to Mungway:

ty máš na oknech dojezdový čidla? 5.gen je nemá, tak by mě to zajímalo jak to máš vyřešený?
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
Diablo
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo »

RaW007 píše:to Mungway:

ty máš na oknech dojezdový čidla? 5.gen je nemá, tak by mě to zajímalo jak to máš vyřešený?
de to i na 4th. generaci,když tak koupiš modul na dovirani oken...
Ja mam COBRU a sem spokojeny...
TOYOTA Celica 2.0 Turbo 4WD
Obrázek
Mungway
Člen Týmu

Příspěvek od Mungway »

Mám to od Jablotronu ty dojezdy, samo to vytáhne ty okna a jak je odpor tak to stopne a snad i má v paměti jak dlouho ty motory mají jet, jelikož po prvé to bylo takový, že tlačily ty motory i po dojezdu a pak cvaklo relé a od tý doby to dojíždí přesně a je to super!!! Ten šíbr by taky měl jít teoreticky, aspon nevidím žádnou překážku, tak uvidíte:-)
TOYOTA CELICA, to je autíčko:-)
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Nemate nekdo schema centralu na 5g?
Obrázek
sold..SUBARU IMPREZA WRX
Farock
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farock »

Já to mám taky od Jblotronu z dvouletou zárukou akorád ty dojezdy nemám ale to ani nemusím stačí když zmačknu a otevře se to mam to i s alarmem a ještě pojistkou proti nastartování bez klíčku a super mám to už rok a pul a akorád mi došla v dálkáči baterka jinak nic.
Toyota Celica 2.0 turbo 4WD
My TOYOTA is fantastic
Dubac260
Navigátor

Příspěvek od Dubac260 »

ja mam taky central na dalku aj s alarmem znacky AVITAL aj s automatickym zaviranim oken na 5gen. a k temu este startovani na dalku. :lol:
ex. Celica 2.0 GTI, 5.gen, r.v. 90
setrim na Celicu 5.gen GT-Four
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Dubac260 píše:ja mam taky central na dalku aj s alarmem znacky AVITAL aj s automatickym zaviranim oken na 5gen. a k temu este startovani na dalku. :lol:
A takhle si to uz koupil? nebo sis to tam daval sam..
Celica 1,6STi
Obrázek
Dubac260
Navigátor

Příspěvek od Dubac260 »

Marťas píše:
Dubac260 píše:ja mam taky central na dalku aj s alarmem znacky AVITAL aj s automatickym zaviranim oken na 5gen. a k temu este startovani na dalku. :lol:
A takhle si to uz koupil? nebo sis to tam daval sam..
Jo takhle sem to uz koupil. iba ze nefungoval alarm ale na foru my poradili a zistil sem ze byl iba vypnuty :lol: :lol:
ex. Celica 2.0 GTI, 5.gen, r.v. 90
setrim na Celicu 5.gen GT-Four
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Ja se jen tak ptam.. mno kdyby nekdo vedel jak zapojit central origo od celici, tak mu budu vdecny, ja jsem si tam daval el.oken a soucasne el. zamky, jelikoz po aute nebyly rozvody el. na centros a na okna, taxem vykoumal jak zapojit okna nezavisle na el. z auta a ted bych potreboval nejakym zpusobem rozchodit i zamky..
Celica 1,6STi
Obrázek
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Tak uz mam taky dalkovy central, parada no :) koupil jsem ho za 550 kc, ovladacek vypada hezky, dal jsem si do nej primo klicek, takze mam 2in1.. Dosah to ma hodne velky, na zapojeni nic neni, jde v podstate jen o 2 draty. Ted si jeste musim dat signlizaci na blinkry a bude to vse :wink: Pozdej mozna dalkovy start :lol:
BTW: nevite kde presne najdu draty na ty blinkry? Abych to dlouho dlouze nehledal, kujuu :wink:
Obrázek
sold..SUBARU IMPREZA WRX
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

ja_ma píše:Tak uz mam taky dalkovy central, parada no :) koupil jsem ho za 550 kc, ovladacek vypada hezky, dal jsem si do nej primo klicek, takze mam 2in1.. Dosah to ma hodne velky, na zapojeni nic neni, jde v podstate jen o 2 draty. Ted si jeste musim dat signlizaci na blinkry a bude to vse :wink: Pozdej mozna dalkovy start :lol:
BTW: nevite kde presne najdu draty na ty blinkry? Abych to dlouho dlouze nehledal, kujuu :wink:
to je cena :shock: :lol:

kde najdeš dráty na blinkry? po dlouhé, složité a těžké dedukci bych řekl, že všechny 4 blinkry najdeš pod vypínačem výstražných světel vedle hodin :twisted: :P to je překvapení, co? :D:D většinou se to tam i napojuje ta signalizace :)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

Celerak2.0Gti píše:
ja_ma píše:Tak uz mam taky dalkovy central, parada no :) koupil jsem ho za 550 kc, ovladacek vypada hezky, dal jsem si do nej primo klicek, takze mam 2in1.. Dosah to ma hodne velky, na zapojeni nic neni, jde v podstate jen o 2 draty. Ted si jeste musim dat signlizaci na blinkry a bude to vse :wink: Pozdej mozna dalkovy start :lol:
to je cena :shock: :lol:

kde najdeš dráty na blinkry? po dlouhé, složité a těžké dedukci bych řekl, že všechny 4 blinkry najdeš pod vypínačem výstražných světel vedle hodin :twisted: :P to je překvapení, co? :D:D většinou se to tam i napojuje ta signalizace :)
No odkud pak ty to víš, co? Nebude od té doby, co jsme dávali alarm do kadeta??? :P
Odpovědět

Zpět na „Celica“