tepelnej štít vejfuku LC120 :-)

vše ohledně modelové řady Land Cruiser
Odpovědět
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

tepelnej štít vejfuku LC120 :-)

Příspěvek od micron »

Včera mi volala máti, že prej jela s babičkou a něco pod sedačkou babičky děsně drnčelo, ale takděsivě, že to otočila a vrátila se :-) To ti povim to je tak děsivej zvuk že sem se bála ject dál LC120 2008. 11let Noooo hele to bude určitě ten kus plechu nad vejfukem... to bude okej, já se na to mrknu... tátovi taky upad na Pajeru, minuej rok.... Pajero je ale o 5 let mladší... a upadlo to dřív než na LC120... zajímavý :-) Ale to neni u vejfuku, to bylo pod sedačkou jak sedí babička :-)..... Ooooleeee :-) No a tam myslíš že je co? :-) Pod sedačkou :-) Tam vede vejfuk! Faaakt? No já myslela že vejfuk je jen vzadu :-) :-) :-) Hooooly shit :-) :-) :-) Počkej to si děláš prdel??? :-) No je vzadu? Nooooo tak je vzadu, ano, ale vede od motoru do zadu proboha, Tak to si mě úplně rozsekala smíchy :-) :-) :-) Nojo to je tak když ženská ještě neviděla nikdy auto zespod... možná jí to mechanik ukáže, tomu nebude věřit :-) :-) :-)

Tak sem tam vlez, jo upadlo to a drnčelo to o lauf... stačilo škubnout a šlo to ven... pak sem proskenoval rukou lauf, jo je tam jasnej únik za tlumičem a asi i někde od svodů ještě... ale měnit se nic nemusí, to se fixne...
No na to že je tomu 11 let, nepotřeboval Land Cruiser 120 nic kromě oleje, nápnit klimu a destičky+kotouče... nic, trochu teď poladit lauf, 3 nový podložky do štítu laufu a pořád je to držák.
U pajera štít laufu odpadnul po 5 letech. Ten samej, na stejným místě...přední.

Drsný je že celica má ty štíty taky... a oboje držej původní 30 let... a to fest :-) Kdysi sem tam lez a zkoumal sem, řikal sem si jak je to možný že to drží? Celá podlaha byla nasračky, ale tohle tam drží :-) Prostě dobrý šrouby, matky a podložky....

Co je mi záhadný tak ani z jednoho auta ten štít neupad na silnici.... potkat takovej kus plechu?? Noooo ve 140km/h? nooooo stát se to může... proudly made in japan... sorry 4 falling parts :-) out of warranty :-) naštěstí si lehne většinou na lauf... ale stejně....
No vejfuk je vzadu přece :-) ale jo zdroj identifikovala naprosto přesně... až se divim :-) Máti slyší dost dobře :-) :biggrin: snažila se :-)
Bordel/randál to byl neskutečnej teda... auto na odpis :-) :biggrin: Ale pod tim plechem podlaha jako nová, z výrobní linky.... no tak to se zase ale povedlo... ta podlaha dá 40-50 let v klidu.... :biggrin: ta je fest poctivá, tam se zinkem nešetřilo...

Tak jo, máš to na psí boudě... tam sem to nechal, a to jako už můžu normálně jezdit? Jo Můžeš :-) faaakt, i když to tam neni? Jo.... :biggrin: A nebude to dělat ten zvuk? Ne nebude :-) :biggrin:
jo byl to dost psycho sound... to jo... :-) tohle jít z motoru, tak bych se fakt lek...
Ale teď je máti nabušená informacema... kdyby se to stalo nějaký jiný samici... tak jí hned řekne... aleeee to je jen kus plechu nad vejfukem... ta žena jí řekne, ale vejfuk je přeci vzadu :-) :-) :-) To je něco jinýho :-) :-) :-) A už jí poučí... a jednoho dne budou ženský no skoro podobně chytrý jako my :-) :biggrin: :biggrin: :biggrin: řekněme třeba v roce 2050 nejdřív :-) :-) :-) :biggrin: :biggrin: :biggrin: No prdel to je :-)
Já taky nevim všechno... že... vim skoro všechno :-) :biggrin: No nikdo ti nenapíše do inzerátu na auto že to auto je po ženě :-) :-) :biggrin: To už se víc lidí chytí na důchodce... že :-) Auto po ženě je nebezpečnější než po důchodci :-) to každopádně.... navoněný asi bude drahou voňavkou... aleeee jinak sorry.... no můžou bejt vyjímky ale to tak 3-6% :biggrin:
ženský berou jako autoservis projetí myčkou :-) většinou... že...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Land Cruiser“