Stránka 1 z 1

Pan european celica 2018

Napsal: čtv 08.11.2018, 14:11
od micron
Nooooo.... tak ne řikám nejel bych, na autě sem potřeboval něco dovychytat.... ale jako sere mě to, že mi nikdo nikde neřek že nějakej sraz je....???? OK... Hrajou si tu 2 party joudů.... 1 parta posrala minulej sraz v ČR.... pak se oddělili... jak malý haranti.... fakt ale :-) Teď sem koukal jak vypadá bejvalej klub na slovensku... je mrtvej... definitivně.
Takže jde o to umrtvit i tenhle klub? Tak to asi těžko :-) :-) :-) Ale je to fakt debilní mít 2 kluby v takovým prdelákově jako je ČR.... až absurdní---- rozdíly tu jsou a to podstatný.
Tady se každej dozví cokoliv---- kdežto na celicaclub.cz jsi v poutech... to já nemam rád.... někdo, hodně lidí se spoutat nechalo... ok... mě nikdy nespoutáte! Když někdo cenzuruje info, je to komunismus. a hnus... tak tohle sem měl potřebu říct. tečka. soudruzi

Odkud se bere ta nenávist? Kurfa já nevim a mrdám na to.... odkud se bere ten hnus????
Jak je možný zničit klub na slovensku? přestal bejt zájem... a přitom se to tváří jako že to fachá :-) absurdní.

Někdo se očividně snaží aby to tu padlo podobně.... ne řikám že ne :-) :-) já to nejsem :-) Klidně to tu celý koupim :-) pak bych ale nebyl nezaujatej :-) resp. translade byl bych zaujatej :-)

slovenkej klub je prostě mrtvej... ale jestli se někdo snaží zabít i tenhle... tak to ses asi fakt posral kámo :-) :) ne-existuje fuck facebooks---
--

Re: Pan european celica 2018

Napsal: stř 14.11.2018, 10:27
od Myfune
Microne, microne ty ale zlobíš. :mad: O záložku vedle v ostatatních srazech je vlákno "PECM 2018 Pieniny". Je to tam už od února 2018. Sraz probíhal v srpnu 2018. http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 24&t=40381 O zániku slovenského klubu dost pochybuji. Z čeho prosím tebe vůbec vycházíš? :shock: Já byl na zakládajícím srazu Slovenského celica klubu a i na PECM v Pieninách a můžu tě ubezpečit, že slováci jsou správná parta která to jen tak nezabalí. :bigups: