LC 120 Prado delux tlumiče comfort/sport UP/down

vše ohledně modelové řady Land Cruiser
Odpovědět
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

LC 120 Prado delux tlumiče comfort/sport UP/down

Příspěvek od micron »

Mam takovej dotaz, brácha táty si koupil od jeho známýho LC 120 v plný palbě, já znám LC120, máti ho má, to auto nemá chybu... ale jsou tu určitý rozdíly--- v max výbavě a to sem čuměl :-) nastavitelná tuhost podvozku/ tlumičů Sport/Comfort a něco mezi tim, a pak i snížení/ zvýšení podvozku jako celku!... Wow... Tohle v našem LC 120 nemáme :-), stejně jako další pikačoviny... ale tohle mě zajímá, má s tim někdo zkušenost? Strejda neví... má tam comfort a dál se tim nezaobírá--- tlumiče a celý auto co sem se v něm s nim projel působí po 150.000 km fest jako nový... prostě luxusní svezení... bez chybičky--- dokonalý, komfortní svezení... bez jedniný chybičky... je to kárka. :bigups: Vlastně bych nepoznal že nejedu v LC120 máti, kdybych měl zavřený oči... totožný.
I když náš LC 120 má mnoooohem míň km... stejný :-)

Otázka tedy zní, daly by se teoreticky dát v budoucnu i normální tlumiče bez blbostiček typu nahoru dolu a tuhosti? Místo tohodle zajímavýho, ale nesmyslnýho nesmyslu?
Nebo ten nesmysl pracuje s jakýmakoliv tlumičema? ooole... jako je to zajímavej system, to jo, ale nikdo ho asi nikdy nevyužil a nevyužije :-) K čemu tedy je? :biggrin:

Tohle mě překvapilo... já sem naoplátku překvapil strejdu tim, že sem mu sklopil zrcátka... myslel si že to nejde :-) skrytej čudlík :-) ... co člověk neobjeví :-)

Co mě pobavilo, navigace fakt jako retro :-) display tak akorát na kameru na couvání fain... a hustota, autoradio na kazety! a CD... bluetooth nikde :crazy: ale ta retro navigace a kazety wow :-)
oldschool... :biggrin:
Ale úplně nejvíc mě strejda dostal kelímkama od coly... v loketní opěrce :-) řikám co to tu máš za bordel? Ses už zabydlel koukám :-) Džus, mlíko, cooože :-) No to je praktický... když potřebuju zadarmo kolu, nebo pití, tak parknu LandCruisera a dojdu si natočit bezednej kelímek :-) :biggrin: :biggrin: No tyyyyy vole :-) Ty si hustej :-)
No já zase beru bigmacky jen když je jeden zdarma :-) njn :-) jinak mi nechutnaj :-) Dobrý den, kupon 1 neboooo 2x kupon 1 :-) :biggrin: jsme češi že :-) samotnej bigmack mi nechutná, jen když jsou 2 :-) Aleee vozit si kelímky bezedný oleeee :-) tak to je výborná blbina :-) no proč se nenapojit gratis že :-) tohle mě nenapadlo... asi to je tim že si nikdy pití nedávám... kurfa vozit si bezedný kelímky :-) :biggrin: neeee :biggrin: :biggrin: Dobrý den, kontrola kelímku... no my jen kontrolujeme jestli váš bezdný kelímek neni prošlý :-) :biggrin:

a helemese vzduchový měchy... to bude asi toto :-) Nic... tajné :-) je to ale pěkná pikačovina... nedá se poznat rozdíl mezi normal LC120 bez měchů a s--- ani náááhodou :-) totožný. Takže co je to za komedii...
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 62&t=39451
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
DavidDDD
Věčnej rejpal
Příspěvky: 723
Registrován: ned 19.10.2014, 09:49

Re: LC 120 Prado delux tlumiče comfort/sport UP/down

Příspěvek od DavidDDD »

Výměna za normální tlumiče lze a měchy jsou jen vzadu a nestojí moc (kdyby zdechly), neřešil bych nic, ať to žije svým životem :D
Prius - ta obrazovka je droga :-)
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: LC 120 Prado delux tlumiče comfort/sport UP/down

Příspěvek od micron »

DavidDDD> díky moc, to mě zajímalo... lidi s LC 120 a dalšíma moc nepíšou... no ono neni totiž o čem :-) To auto je dokonalý. My jsme s našim nikdy nic neřešili... jen destičky, kotouče, klima check a tim to hasne :-) Jsou to hustý auta... LC120 jen tak nezestárnou... rez? neexistuje... kvalitka, používaj je záchranáři, hasiči, na letišti jsou jako zásahový auta... jo tahle kárka se fakt povedla. Navíc dílů 3 prdele, ale kdo je potřebuje? :-) to je paradoxní :-) Fakt se mi líbí zpracování interieru, dokonalý, nikde nic nevydá žádnej pazvuk... masivní dveře... u strejdovýho mi sound dokonalost rušil jen igelitovej pytel vzadu na sedačce :-) a to je hustý 150.000km jako nový, z venku perfekt, interier perfekt, jo a má boží popelníčky v zadu pro posádku! Wow... to už se asi nedělá nikde... luxusní popelníčky :-) Je to krutě komfortní kárka a vždycky bude sexy. To auto má jedinej "problém" a to při parkování... je prostě velký :-)
Já strejdovi zkontroloval i kotouče... jako nový... wow... gumy jako nový. Jako když to porovnám v tou kraksnou Honda CRV co měl předtim, kde člověk cejtil brutální vibrace z podvozku, všechno nudný, divný... interier... no požitek to nebyl... Landcruiser to je jiný kafíčko... no možná ještě jednu nevýhodu to auto má... a to tu, že ti ho lidi záviděj... LandCruiser prostě ty obyčejný Oktávisty, škodofkáře atd prostě sere :-) :biggrin: jo má pak majitel víc nepřátel s LC než kdysi s hondou... :biggrin: ale stojí to za to mít víc nepřátel a 1x LC :biggrin: jj

Ale na ten system sem čučel... Up/down - sport /comfort sem fakt netušil že se něco takovýho kdysi dávalo... člověk když ví že to je k ničemu... v porovnání s našim LC120- tak sem si řikal jestli se to dá vyřadit, někdy v budoucnu a koupit obyč tlumiče, řikal sem si jestli tě náááhodou nechtěj od Toyoty zruinovat :-) Fain že tam jdou dát i normal, za pakatel :-) good
Ale pořád existuje takový zaklínadlo co si lidi o japonských autech myslej.... ty náhradní díly jsou hroooozně drahý :-) PRDLAČKY :biggrin: Aleeee člověk se musí vyznat...
No a výhoda japan auta oproti cz? no vlastně by se ani nemuselo zamykat... prostě nikdo nemá neměl a nebude mít zájem krást japan auta :-) A člověk se vždycky dobře vyspí... :biggrin: alarm? k čemu? ... :biggrin: je to komfortní záležitost mít japonce... žádnej stres... :biggrin: :bigups:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
DavidDDD
Věčnej rejpal
Příspěvky: 723
Registrován: ned 19.10.2014, 09:49

Re: LC 120 Prado delux tlumiče comfort/sport UP/down

Příspěvek od DavidDDD »

V podstatě souhlas, vše funguje jak má, "jen" dát bacha na zvuky motoru, kdyby něco určitě zkontrolovat vstřikovače,ať se nezkurví čerpadlo, kdyby byly chycené. Bohužel se to u 120tek opravdu stává. V podstatě jediná chyba. Prý se i doporučuje kontrola sacího koše oleje. Kdyby jsi chtěl fakt "Pana120ku" tak zde http://www.toykaservis.cz/ :D
Prius - ta obrazovka je droga :-)
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
Odpovědět

Zpět na „Land Cruiser“