ehhmm.. nemůžu si pomoct, ale to by chtělo spíš lepší(tlustší) stabilizátor + kostiedie píše:Chtěl bych zesílit zadní příčná ramena aby čelda líp seděla a nejezdil sem v zatáčce pořád po třech kolechdělal to někdo nebo neprodávaj se silnější ramena
nejdřív bych rád skusil jen ty ramena a sem zvědavý co to udělá.měl bych je mít příští týden tak je nějak zesílím a uvidíme.garfielld píše:kdyby ses do toho chtěl pustit, tak mě se válí oba stabily v garáži (ani jeden zatim nedám), ale můžu ti ho na chvíli zapujčit nebo poslat rozměry.
jinak to zpěvnění zadního stabilu už mě taky napadlo, ale nějak mě nenapadá jak?
že auto jede v extrému po třech je celkem běžná věc a ničemu to nevadí.jde spíš o to aby zatížený rameno bylo tuhý a co nejméně pružilo!jinak to funguje jak při skoku o tyči.prohne se a pak má snahu vypružit na opačnou stranu a to se dost podstatně projevuje na jízdních vlasnostech!tím stabilizátorem to trochu zlepšíš ale dokud nesnížíš pružení ramene nikdy to nebude ono.probíral sem to s lidma co ladí soutěžní auta snad pro půl republiky a pěkně mě to vysvětlili a ukázali na jedny Impreze!Leňulka píše:Si nemuzu pomoct ale rekla bych ze to bude spis unavenyma pruzinama, neprijde mi ze kdyz je podvozek vycvachtany nebo kdyby byl mekky jak je tady psane ze by to melo tendenci jet po trech. Jako pokud clovek jezdi rallycross tak proc nedat silnejsi ramena, ale takto normalne mi to spis prijde nelogicke, pac cim tuzsi bude zadni naprava tim vetsi tendenci jet po trech to mit bude. Zadni stabilizator neni spatny napad.
edie píše:Chtěl bych zesílit zadní příčná ramena aby čelda líp seděla a nejezdil sem v zatáčce pořád po třech kolech...
Tak teď ti úplně nerozumím. Vadí ti tedy jízda po třech kolech, nebo něco jiného.edie píše:že auto jede v extrému po třech je celkem běžná věc a ničemu to nevadí.
o třech kolech mě samo nevadí!dost mě vadí snaha celicy v extremu převracet se na boudu(kdo zkoušel jít na suchu pořádně přes řučku tak ví o čem píšu).auto mám na jízdu do práce a na rally hrátky.Leňulka píše:Neboj, ja se s lidmi co ladi zavodaky taky stykam, jsou to nasi zakaznici, taky jsem z kraje kde je Rally hodne bezna, takze s tim co rikas souhlasim, ale nestezoval sis ze po trech kolech te jezdit nebavi??? Tuhy podvozek je zaklad, ale o tom tu rec nebyla