Špatná svítivost předních světlomětů
Špatná svítivost předních světlomětů
Vlastním Aurusi TS, rv. 2013 s klasickými halogeny - žárovky HIR 2. Když porovnám svítivost například s Octavii, nebo Fabii II, tak Auris svítí podstatně hůř. Čím to je podle vás zapříčiněno. Špatnou konstrukcí světla a nebo stačí dát výkonnější žárovky? Pokud máte nějaký typ na kvalitní žárovky, budu jenom rád, jelikož mi dnes zrovna jedna odešla.
Díky Zdenek
Díky Zdenek
Naposledy upravil(a) zdenfar dne úte 28.03.2017, 12:48, celkem upraveno 1 x.
-
- Věčnej rejpal
Re: Špatná svítivost předních světlomětů
cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne stř 06.09.2023, 22:37, celkem upraveno 1 x.
Skus nigt bteaker od osramu, alebo aspon silverstar. Ak ti nevadi biele svetlo potom bosch 90 plus.
Rozdiel oproti konvencnej je min. 200€ a tyzden roboty v prospech vykonnejsich.
Zial vlastna skusenost, nevidel som srnu vcas.
Bezne h4 uz nikdy. Vyjdu sakra draho....
Rozdiel oproti konvencnej je min. 200€ a tyzden roboty v prospech vykonnejsich.
Zial vlastna skusenost, nevidel som srnu vcas.
Bezne h4 uz nikdy. Vyjdu sakra draho....
Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK
Díky za rady. Teď ale stojím před dalším problémem. Žárovky, kterým mám, mají označení HIR 2. Když se podívám na netu na tento konkrétní typ žárovky, tak výběr je zcela mizivý a ceny se pohybují cca od 700,- Kč/ kus, což je podle mě šílený. Je možný tuto žárovku nahradit jinou, nebo to musí být pouze žárovka s označení HIR 2. Díky za tipy.
s tím jsem si užil svoje a nakonec se auta s Bi halogen zbavil. legálně je to neřešitelná věc. Prostě to svítit nebude. tady máš téma kde se to rozebíralo. měj se a třeba se v noci uvidímezdenfar píše:Díky za rady. Teď ale stojím před dalším problémem. Žárovky, kterým mám, mají označení HIR 2. Když se podívám na netu na tento konkrétní typ žárovky, tak výběr je zcela mizivý a ceny se pohybují cca od 700,- Kč/ kus, což je podle mě šílený. Je možný tuto žárovku nahradit jinou, nebo to musí být pouze žárovka s označení HIR 2. Díky za tipy.

http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 68&t=35182
Toyota RAV4 HSD FWD 2017
Toyota Auris TS 1,8 Hybrid Executive 2016
Toyota Auris TS 1,6 CVT Trend+ 2015
Toyota Auris TS 1,8 Hybrid Executive 2016
Toyota Auris TS 1,6 CVT Trend+ 2015
Ten odkaz je skvely (aj ked na precitanie treba trpezlivost a triedi
)
Riesil som par dni dozadu rovnaky problem, kedze po 2r mi to naozaj nedalo. HIR2 zohnat ine ako tie kt maju v toyote je nocna mora. Nakoniec na ceskej stranke som nasiel HIR2 znacky Vosla (su spominane v tom vlakne, len link uz nefunugje). Maaju ich na sklade ale priprav sa ze cena je dost vysoka...Ale vo vysledku sa podla mna oplatia. Svieti to lepsie aspon podla mojho subjektivneho nazoru (ale potvrdili mi to aj v toyote ze vyzera ze to svieti lepsie).

Riesil som par dni dozadu rovnaky problem, kedze po 2r mi to naozaj nedalo. HIR2 zohnat ine ako tie kt maju v toyote je nocna mora. Nakoniec na ceskej stranke som nasiel HIR2 znacky Vosla (su spominane v tom vlakne, len link uz nefunugje). Maaju ich na sklade ale priprav sa ze cena je dost vysoka...Ale vo vysledku sa podla mna oplatia. Svieti to lepsie aspon podla mojho subjektivneho nazoru (ale potvrdili mi to aj v toyote ze vyzera ze to svieti lepsie).
Toyota Auris 1.6l Trend+ 2014
A nemáte niekto skúsenosť s týmito: https://www.formotor.sk/produkty/7696-o ... tense.html
Svetlá na Aurise sú naozaj dosť slabé, aj čo sa týka šírky, kam svietia, krajnicu neosvetľujú skoro vôbec...
Svetlá na Aurise sú naozaj dosť slabé, aj čo sa týka šírky, kam svietia, krajnicu neosvetľujú skoro vôbec...
Toyota AURIS TS 1.6 Trend+
Daj tam ledky a máš vystarane.
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
- erwestquestworks
- Řidič
Zkušenost asi nebude, jsou na trhu cca od března 2017, co jsem koukal. Ale když je vyzkoušíš, tak budu rád. Nechci dávat LEDky, ale něco homologovaného. Světelnost mi tedy na Aurisu po FL s bi-halogen plně dostačuje.giacommo píše:A nemáte niekto skúsenosť s týmito: https://www.formotor.sk/produkty/7696-o ... tense.html
Toyota Auris Touring Sports 1.6 FL CVT 01/2016