Ahoj,
manzelka v kopceku trocha oprela zadny naraznik o barak , tak som sa chcel spytat, ake mate sskusenosti s korekcnymi ceruzkami na lak. Su to iba male skrabance, je vsak vidiee zrejme cierny plast pod naraznikom. Mam zakladnu bielu. Viete nieco odporucit? dik
Manželka pracuje v predajni elektrospotrebičov. Keď niekde odrú povedzme chladničku, tak oderok pretrú takým tým bielitkom z papiernictva čo sa predáva vo fľaštičkách so štetčekom vo vrchnáčiku. A potom to vyhladia prstom v chirurgickej rukavici.
Neviem ale ako dlho to vydrží na daždi, možno keby sa to ešte niečim prelakovalo.
Korekčnú tyčinku som skúšal na starom aute ale stálo to zaprd. Po dvoch týždňoch to zliezlo dolu.
ceruzky nie sú na provizorne zakrytie do definitívnej opravy aby to nezačalo hrdzavieť? Keby že si pedant a máš havarijnú trošku to vylepši nahlás škodu neznámym páchateľom a nechaj opraviť... ak nie tak to v rámci svojich schopností zamaľuj.... a najlepšia rada je vy...r sa na to... zajtra ti niekto oškrie bok, pozajtra zadok a prídeš nato že kašľať na tieto veci. Ja už nepamätám rok kedy mi niekto niečo niekde nedodrbal... proste Slovák v meste serie na všetkých okolo.... Toyota nefungovala v Prešove ani mesiac a už ju na parkovisku nejaký dement ošúchal zpredu dozadu komplet jednu stranu... lak ale ostal tak to neriešim....
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
Pokud to chceš aby to nějak vypadalo a vydrželo, Toyota prodává opravné sady-barva + vrchní lak.... doufám, že to s tím kancelářským bazmekem byl vtip....
Auris Touring Sport Hybrid, Style
Avensis 2,2 110kw Combi ex
Avensis D4 110kw Liftback ex
Carina E 2.0 93kw Liftback ex