kupil som si konecne svoje prve auto v zivote - Toyota Avensis T25, vyrobena v 2006 a registrovana v 2008, najazdene 53000 mil (cca 84800 km). Je to liftback, 2.0 diesel.
Kupil som ho tu v UK kde pracujem a zijem od Toyota dealera ako "Approved used" co som dufal bude zaruka akej tej kvality a bezporuchovosti aspon na nejaky cas. kratko po kupe som si vsimol, ze po nastartovani motora a zaradenom neutrali sa prenasaju do interieru vcelku velke vibracie. Nie je to nijak strasne, da sa s tym zit len trocha neprijemne.... Co ma vsak trapi viac je trhanie autom pri zrychlovani na 4tom, 5tom a 6tom rychlostnom stupni. Zasiel som teda s autom do servisu a tam konstatovali, ze pravdepodobne je opotrebovana spojka a zotrvacnik.... Vymena za £1400....
V pripade, ze to dealer nebude chciet zacvakat a budem to musiet zaplatit ja hladam sposoby ako to spravit lacnejsie - nejake tipy na diely z druhovyroby ? Pripadne tip na servis v CR kde by to vedeli spravit pouzitim dielov z druhovyroby, kvalitne a za vcelku rozumnu cenu ?? Preferujem servis v Ceskej republike kedze si to tam budem musiet z Londyna odsoferovat.... Ak by som usetril nejaku vyznamnu ciastku tak ta cesta by mi stala za to.
Dakujem za pomoc.