Stránka 1 z 2

Oldtimer festival Slavkov

Napsal: stř 15.06.2016, 16:14
od gramo
Rád bych se letos podíval na Oldtimer festival ve Slavkově u Brna http://www.veterankalendar.cz/index.php?id=5&id_p=3819, je to 25.6. na zámku ve Slavkově.
Hlavní motivace je pochopitelně potkat olddrivera a jeho Coronu MkII Coupe, co si tak pamatuju z fotek z minulých ročníků, mohl by tam být i ArnieGT s Corollou). Zvady, nebudeš tam s Cortinou?

Napadlo mě, jestli by se to nedalo pojmout jako společný výlet nebo něco jako minisraz, nechystáte se tam někdo taky?

Re: Oldtimer festival Slavkov

Napsal: stř 15.06.2016, 16:29
od zvady2
Už nebudu, protože jsem tam byl tři roky po sobě a stejná auta a jedu na dovolenou =ale kto nebyl ať určitě jede, něj akce v ČR - počet aut.

Re: Oldtimer festival Slavkov

Napsal: stř 15.06.2016, 17:23
od 29Carlos
Já bych rád, ale bohužel mám pracovací sobotu.... :(

Re: Oldtimer festival Slavkov

Napsal: stř 15.06.2016, 21:11
od biscuit
vaham. uz nekolik let se tam chystam a vzdy mi do toho neco vleze. tentokrat asi nic nemam, ale nevim... mas nejakej plan na nocleh? nebo chces vyrazet v sobotu rano?
ja bych totiz rad nejakej pomalej a velmi poklidnej presun, nez nejakej sturm mezi vikendovejma kretenama.

Re: Oldtimer festival Slavkov

Napsal: stř 15.06.2016, 21:15
od petrbk
No tak to je pech. Zrovna v tu dobu budu počítat mouchy na stropě :biggrin:

Re: Oldtimer festival Slavkov

Napsal: stř 15.06.2016, 21:15
od zvady2
Brzo ráno protože se to kolem 15.00 rozchází.. auta odjíždějí.

Re: Oldtimer festival Slavkov

Napsal: stř 15.06.2016, 22:24
od gramo
Plán zatím nemám, to jsem si říkal, že by se dohodlo podle zájmu zúčastněných. Klidně se to dá spojit s noclehem a nějakým dalším programem na neděli, nějaké zajímavosti v okolí se určitě najdou, můžeme jet zpátky třeba přes Moravský Kras (to jen tak střílím od pasu).

Re: Oldtimer festival Slavkov

Napsal: čtv 16.06.2016, 00:36
od biscuit
no ja myslel hlavne ten nocleh praktickej - tedy pred. jinak na morave mam vzdycky roupy vyrazit jizneji (valtice, bavory apod.), tam je vzdy o dobre ziti postarano ;-) (sauvignon, irsai, riesling ci pinot, tihle panove me bavit neprestanou nikdy ;-) ). prespani do nedele uz je jen otazka domluvy...

Re: Oldtimer festival Slavkov

Napsal: pon 20.06.2016, 08:35
od Stan
Tyjo, to nezní špatně :-) V pátek večer mám sice grilovačku, ale v sobotu by to šlo. Jen mám furt čeldu u Kennyho a v ní nalepenou dálničku a carina jde dneska na lak. Snad se to stihne.

Re: Oldtimer festival Slavkov

Napsal: ned 26.06.2016, 16:52
od biscuit
aut spousta, krasny exemplare, perfektni prostredi, prima prace poradatelu. skoda jen, ze k tomu vsemu krasnemu tam nebyli jen kultivovani lide. navic ten silenej trend - driv lidi jen prekazeli, ale dneska prekazeji s mobilem v ruce, tvaric se ze oni taky fotografuji :-) tzn. fotek mam uplny mimimum, protoze me to nebavilo...

fotky zde
vylozene jsem ted nasranej, ze jsem si ty lidi od ty corony nevyhnal :-( ale snad neni vsem dnum konec a s premou se nekde potkame, kde bude moznost udelat fotky, jaky by si to auto zaslouzilo, protoze tohle je pruser (pupek nad motorem apod :-( ).

Re: Oldtimer festival Slavkov

Napsal: ned 26.06.2016, 18:31
od Pavo.B.
biscuit píše:. skoda jen, ze k tomu vsemu krasnemu tam nebyli jen kultivovani lide. navic ten silenej trend - driv lidi jen prekazeli, ale dneska prekazeji s mobilem v ruce, tvaric se ze oni taky fotografuji :-) tzn. fotek mam uplny mimimum, protoze me to nebavilo...
já už nechodím na žádné akce - lidi mě prostě serou, jsou všude, zvlášť když jse o auta, nebo o žrádlo (a nic jiného mě nebaví) :D

Re: Oldtimer festival Slavkov

Napsal: ned 26.06.2016, 19:01
od biscuit
:biggrin: a ja myslel, ze se ze me stava morous. a ono to s vekem nesouvisi.

Re: Oldtimer festival Slavkov

Napsal: ned 26.06.2016, 23:03
od m5t
Co pořád máte, dyť tam bylo skoro prázdno, aspoň podle výše zveřejněné galerie . Já sice měl pracovní víkend, ale dneska při návratu s práce (Ostrava)jsem parkoval u kaufu vedle jednoho účastníka (Opel), aspoň to podle nálepek tak vypadalo :D aspoň jeden kousek jsem viděl.

Re: Oldtimer festival Slavkov

Napsal: pon 27.06.2016, 20:45
od olddriver
No já jsem se tam s váma všema moc rád potkal :-) A moje překvapení bylo o to větší, že jsem tohle vlákno objevil až po návratu ze Slavkova..
Ta akce narostla časem v megaakci, což s sebou samozřejmě nese i negativa, který zmiňuje Biscuit. Doufám, že vás to úplně neotrávilo a neodradilo od případné další budoucí návštěvy :-)
Já bych jako dlouholetý návštěvník měl dvě doporučení- přijet už v pátek - je to poklidnější, i když tam bylo už v pátek přes 200 aut, líp se fotí, dá se posedět, pokecat, křtí se neformálně premiérový auta, bývá to pohoda...spí se v autech, pod širákem, nebo ve stanech, my pohodlní v hotelu na náměstí ...A ono pak i to ráno v parku má svůj půvab....
Jak jste viděli, můžete příště najet dovnitř klidně autama- ve Slavkově jsou za youngtimery považovaný i relativně mladý kusy. A já už jsem před lety koketoval s myšlenkou udělat v rámci Oldtimer Festivalu neformální sraz japonských aut, nebo jen toyot, a je fakt, že japonců každým rokem nenápadně přibývá :-)
Biscuite, mě se ty Tvoje fotky stejně líbí, díky za ně! Ale určitě se nebráním dalšímu focení při nějaké vhodné příležitosti- bude mi ctí a Coroně taky :-)

Re: Oldtimer festival Slavkov

Napsal: pon 27.06.2016, 23:57
od gramo
Tak jsem se ještě hecnul a taky vybral pár fotek Corony