Izolace kapoty motoru
Izolace kapoty motoru
Zdravím.dnes jsem zjistil že mi nějaké zvíře asi kuna,roztrhala celou izolaci kapoty motoru.Chtěl jsem se vás zeptat jestli nevíte kde by se dala sehnat,v originál servise je to šíleně drahé.Někde jsem viděl i nějaké lepící sady ale na Toyotu,prosím vás o radu jak to vyřešit.Děkuji všem
Re: Izolace kapoty motoru
silene drahe? kolik ti rekli? Vem si cislo dilu a zkus pak www.originalniautodily.cz Treba ti udelaji lepsi cenu.
Back in Czech.
Zjistil jsem to až večer ale co jsem se díval na netu tak kolem 5 tisíc,ale už bych tam dal raději něco jiného,ta originál je z nějaké skelné vaty a je to měkké,chtělo by to něco tvrdšího a nebo nalepit něco přímo na kapotu.Jo ještě kde bych sehnal to číslo toho dílu.
možné řešení http://www.mikra.cz/od-sady.php materiál v metráži. číslo dílu http://www.japan-parts.eu/
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
Děkuji vám,něco budu muset vymyslet.Ale jak jsem dneska jel tak ten motor nešel nějak více slyšet a ani kapota se nezahřívala,ale každopádně tam něco dám,nejlepší by byl ten originál ale je strašně drahý,asi tam budu muset něco nalepit,akorát nevím jestli se to časem nebude odlepovat.Na starém autě jsem tam měl takové plato z tvrdšího materiálu,kdyby ten materiál šel koupit a nějak to vyrobit.No uvidíme
Našel jsem to pod číslem 53341 B.
A co to řešit v autorizovaném servise přes pojistku?! Já to tak budu řešit příští týden. Kuny asi mají chuť na Toyotu. Mě se taky nevyhnuly!
dej si tam starou deku..aspoň ušetříš...taky si nezapomeň koupit hasičák...
Auris Touring Sport Hybrid, Style
Avensis 2,2 110kw Combi ex
Avensis D4 110kw Liftback ex
Carina E 2.0 93kw Liftback ex
Proč vůbec komentuješ. Jestli mužů pomoci tak se ozvu ale toto. Cizí problém neboli že?maxwell píše:dej si tam starou deku..aspoň ušetříš...taky si nezapomeň koupit hasičák...
teď si mu pomohl nejvíc...
Auris Touring Sport Hybrid, Style
a jestli to mělo byt vtipné tak asi nemám smysl pro humor.
lol, starou deku.
vyndal bych to starý odhlučnění a nalepil tam normální odhlučňovací materiál, kt. bude zárveň fungovat i jako izolace - hliníkový nebo neoprenový, nebo jaký a na co potřebuješ...
vyndal bych to starý odhlučnění a nalepil tam normální odhlučňovací materiál, kt. bude zárveň fungovat i jako izolace - hliníkový nebo neoprenový, nebo jaký a na co potřebuješ...
tak nejak cítim, že by si rad originál...skus a pozriet tu:
https://www.amayama.com/en/part/toyota/53341b4010
ale urob to tak, že zadas vin a diel hladaj podla toho. Totiž cislo, co si uviedol, nie je kompletné a to chýbajuce štvorčíslie je tu dost podstatné aby to pasovalo.
Netvrdim, že to tam budu mat, ani ci to bude velmi lacnejšie alebo aj naopak...uvidis, co ti to vypluje. Niektoré veci sa tu vyplatia, iné nie. V ponuke su hlavne originály, niekde aj druhovýroba.
https://www.amayama.com/en/part/toyota/53341b4010
ale urob to tak, že zadas vin a diel hladaj podla toho. Totiž cislo, co si uviedol, nie je kompletné a to chýbajuce štvorčíslie je tu dost podstatné aby to pasovalo.
Netvrdim, že to tam budu mat, ani ci to bude velmi lacnejšie alebo aj naopak...uvidis, co ti to vypluje. Niektoré veci sa tu vyplatia, iné nie. V ponuke su hlavne originály, niekde aj druhovýroba.
Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK
po 3 rokoch to už ani nesmrdí... ja ale doporučujem ak to nemusí byť nová vec poľské allegro, zatiaľ len pozitívne skúsenosti, ceny sú fakt priateľské aj s poplatkami za sprostredkovanie kúpy a dopravy.
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000