Mlžení led světlometů - foto
Mlžení led světlometů - foto
Zdravím,dneska jsem si všimnul že se mi uvnitř zarosilo led světlo na pravé straně,na levé straně je to v pořádku.Myslíte že bych to mněl jít reklamovat,že se tam někde dostává vlhkost,nebo je to normální.
http://imgur.com/1S0cjQ4
http://imgur.com/1S0cjQ4
Toyota Auris Touring Sports 1,6 executive
Re: Mlžení led světlometů - foto
Zkontroluj, zda je dobře zavřené světlo, případně těsnění víčka...tedy doufám, že mají LED světla ještě nějaké víčko na výměnu zdroje
Pokud je vše v pořádku, tak reklamuj..

Auris Touring Sport Hybrid, Style
Avensis 2,2 110kw Combi ex
Avensis D4 110kw Liftback ex
Carina E 2.0 93kw Liftback ex
Avensis 2,2 110kw Combi ex
Avensis D4 110kw Liftback ex
Carina E 2.0 93kw Liftback ex
No díval jsem se že ten zadní kryt je nasazen dobře,takže nevím kudma by se tam mohla ta vlhkost dostat.Zítra zkusím sjet do sevisu a uvidím co mi řeknou.
Koukni se do návodu. Já myslím, že jsem tam četl, že se to může stát. Ale asi by mě to vyděsilo, kdyby se mi to stalo.
Já mám zase pocit, že mi to denní svícení začíná svítit trochu do žluta. :-/
Já mám zase pocit, že mi to denní svícení začíná svítit trochu do žluta. :-/
Toyota Auris Touring Sports 1.6 Valvematic Multidrive S Executive 2016
Ahoj Ja mam auris 2014 stalo sa my to uz dva krat, reklamoval som to. Povedali ze je to normalne ze sa to stava aj na novych. Vraj ak je to len take male zarosenie ako mas je to v poriadku. do cca 20 minut by to malo zmiznut vraj su tam na to nejake kanaliky na vetranie. Mne sa zarosili a aj po dvoch hodinach sa neodrosili. Volali my ze to nezreklamuju pokial tam niesu velke kvapky vody. Tak so, napisal do vyjadrenia ze nesuhlasim s ich rozhodnutim nech si to presetria. Mne to nejde do hlavy, podla mna by sa rosit svetla nemali.
Auris TS 2014 1.6 Valvematic M
Rosit by se rozhodne nemeli, na to, ze porad testuji led sady a oteviram a sundavam tesnici gumu, tak bez zmeny, takze chyba bude nekde v netesnosti svetla. Navic se tam po kratke dobe zacne tvorit takova mlecna clona zevnitr a tu nevycistis a rozhodne to neni normalni jev. Jen se jim to nechce resit, protoze cena svetla je pekna palka.
- Standa50
- Manager Týmu
Nevím sice jak je to u toyoty,ale u nový suzuki vitara se mění led parabola komplet včetně zdroje.Jestli je to stejné,tak se moc nedivím že se jim do výměny nechce.Tipuju,že nová lampa příjde odhadem na 20t.kč Pokud někomu po záruce přestane svítit ledka,tak si bude muset sáhnout dost hluboko do kapsy.
Toyota Auris HB 1,6 Valvematic trend+,6M/T 2015
Prodejní cena světla a nákupni se diametrálně liší. Jinak v návodu je napsáno při kratké jízdě se světla mohou rosit, pokud se rosí a auto ujelo v kuse téměř např. 500Km je to špatně a trvej na reklamaci. Ja cca 2 roky zpět takto nechal vyměnit světla na Aurisu 2010. V TrendCaru NJ tehdy nedělali žádné problemy a chovali se naprosto korektně.
AUR 10, OCT II, VER 13

Jo děkuji za odpovědi,dneska ráno -17 a světlo je suché.Uvidíme co dál,jak se to znovu objeví jedu na servis.Posílal jsem email i s fotkama do servisu,tak uvidím co mi odepíšou.
Mám Auris
2013, světla se mi taky zamlžily, nafotil a přijel se zamlzenými do Modřan v Praze. Dohodnuto, asi po týdnu výměna bez problémů v záruce. Nedej se, ty kecy, že se to stává jsou blbosti.
2013, světla se mi taky zamlžily, nafotil a přijel se zamlzenými do Modřan v Praze. Dohodnuto, asi po týdnu výměna bez problémů v záruce. Nedej se, ty kecy, že se to stává jsou blbosti.
Auris 1,6 M 2013
Jasně díky za rady,teď to zmizlo ale mám to nafocené,takže až se to objeví znovu tak tam sjedu.Jinak čekám na vyjádření servisu.
Mne sa na Aurise 2011 rosi lave zadne. V rohu sa spravili kvapky. Dnes som si vsimol, ze uz aj par stieklo. Neviete ako to odstranit? Kde ma svetlo tesnenie? Mal niekto takyto problem? Po umyvani sa mi stavalo, ze sa mi predne v rohu zarosili, ale zachvilu to zmizlo. To zadne je takto v rohu zarosene uz asi mesiac
Auris 1,33 (2011)
Na zadni světle se měni těsnění. Řešil jsem to společně s výměnou přednich světel.
AUR 10, OCT II, VER 13

-
- Člen Týmu
Dobrý den.
Na Aurisu se mi zhruba po 8 měsících začaly rosit a mlžit oba přední světlomety. Stačilo zavolat do servisu a ohlásit závadu. Po dohodě jsme pořídili video dokumentující tuto závadu a poslali ho emailem do servisu. Oba světlomety pak byly v rámci záruky vyměněny.
Na Aurisu se mi zhruba po 8 měsících začaly rosit a mlžit oba přední světlomety. Stačilo zavolat do servisu a ohlásit závadu. Po dohodě jsme pořídili video dokumentující tuto závadu a poslali ho emailem do servisu. Oba světlomety pak byly v rámci záruky vyměněny.
Nebude pak ale docela slusna sance, ze to udelaji i ty vymenene?
Back in Czech.